Philips hue amarant verstraler outdoor lineaire spot

Belicht grote objecten in je buitenomgeving op een elegante manier met de Philips hue amarant verstraler. Kies uit miljoenen kleuren of een van de white ambiance opties en verrijk je tuin met deze Philips hue buitenlamp. De amarant lineaire spot krijgt voeding door laagspanning en kan hierdoor aangesloten worden op bestaande voedingsunit van Hue. Wanneer je een Philips hue amarant verstraler basispakket aanschaft wordt de voeding meegeleverd. Na het koppelen aan de bridge kun je de amarant verstraler naar wens instellen en bedienen met de Philips hue app. Het innovatieve design zorgt ervoor dat elke muur of haag verandert in een oase van licht.

Verrijk je tuin met lineair licht en geef het kleur

Philips hue amarant

De Philips hue amarant verstraler is een nieuwe lamp binnen de Philips hue buitenverlichting. De lineaire spot kan eenvoudig gemonteerd worden op de vloer of ondersteboven aan bijvoorbeeld de rand van het dak. De geïntegreerde led lamp beschikt over miljoenen kleuren en valt hiermee in de Color & white ambiance serie van Philips hue. De amarant verstraler kan zowel in de zomer als winter gebruikt worden en grote objecten in de tuin gelijkmatig aanstralen. Door het laag-spannings ontwerp is het mogelijk om meerdere amarant verstralers aan te sluiten op een voeding. Hierdoor kunnen de verstralers met elkaar gekoppeld worden om nog grotere opvlakken te kunnen belichten. 

Philips hue amarant gebruiken

Na de installatie van de amarant verstraler dien je de lamp te koppelen aan je Philips hue bridge.  De amarant verstralers hebben geen bluetooth. Een bridge is dus noodzakelijk om de lamp te kunnen gebruiken. Na het koppelen kun je je nieuwe lamp naar wens instellen in de hue app. Voeg de verstraler toe aan scenes, routines en koppel de lamp aan eventuele accessoires, zoals een hue bewegingssensor. Elke amarant verstraler kun je individueel bedienen, dimmen en van kleur laten veranderen. Ook een scene maken is mogelijk met deze lineaire spot. Zo tover je elke muur en haag snel om naar een andere kleur en gevoel. Wanneer je meer buitenlampen hebt kun je deze ook combineren met de Philips hue amarant.

Philips hue amarant tuin

Design en specificaties

Het innovatieve design zendt het licht naar boven en vervolgens naar buiten. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van licht bij grote oppervlakken. Hierdoor krijg je niet alleen gelijkmatig licht, maar heb je ook geen last van verblinding. Door de IP65 classificatie is de Amarant volledig stofdicht en beschermd tegen lichte waterstralen. Dit maakt de verstraler veilig om te gebruiken in de tuin. Met een lengte van 795mm, breedte van 50mm en hoogte van 68mm  is het een grote lamp, maar compact genoeg om in veel situaties te kunnen plaatsen. De low voltage armatuur zorgt ervoor dat je meerdere verstralers als een ketting kunt aansluiten.  

Philips hue wattage overzicht buitenverlichting

Voeding noodzakelijk

De Philips hue amarant verstraler is verkrijgbaar als uitbreiding voor je hue buitenverlichting. Wanneer je nog niet beschikt over een laag-spanningsvoeding van hue is het noodzakelijk om deze erbij aan te schaffen. De voedingen worden los verkocht en soms ook aangeboden als bundel in combinatie met de verstraler. Het is daarom belangrijk om te controleren wat je koopt, anders heb je straks een prachtige verstraler in je tuin zonder voeding. Een amarant verstraler verbruikt 20w stroom. Dit is aanzienlijk meer dan andere Philips hue buitenlampen. Tel de wattage van je aangesloten buitenverlichting op en controleer of je nog ruimte over hebt voor een nieuwe Philips hue buitenlamp.

Maak je tuin compleet met deze prachtige verstraler