philips hue amaze hanglamp ban

Philips Hue Amaze Hanglamp

Wanneer je op zoek bent naar een hanglamp spreekt het voor zich dat deze aan verschillende eisen zal moeten voldoen. Op het ogenblik dat je graag gebruik wil maken van een modern uitziende lamp die een warm wit licht weet te produceren kan het de moeite waard zijn om hiervoor te kijken in de richting van de Philips hue amaze hanglamp. Deze prachtige lamp is geheel naar wens in te stellen op vlak van hoogte wat er voor zorgt dat ze in elke ruimte tot haar recht kan komen.

Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren

De Philips Hue Amaze Hanglamp is een bijzonder modern uitziende hanglamp die op visueel vlak een meerwaarde kan betekenen voor elke ruimte. Bovendien heeft Philips er voor gekozen om deze lamp niet uitsluitend in één kleur uit te brengen. Je kan er dan ook voor kiezen om deze Hue Amaze Hanglamp zowel in het zwart als in het wit te bestellen. Door de beschikbaarheid van twee verschillende kleuren sluit de Hue Amaze Hanglamp altijd aan bij jouw interieur. 

Standaard geleverd met een dimmer

De dimmer welke standaard mee wordt geleverd met de Philips hue amaze hanglamp zorgt er voor dat je op elk gewenst moment van de dag kan genieten van heerlijk wit licht. Het koele, heldere en witte daglicht van deze hanglamp zorgt er voor dat je de dag op energieke wijze kan aanvatten. Wil je, je graag focussen op je studie of op je werkzaamheden? In dat geval is het nauwkeurig afgestemde, heldere, witte licht afkomstig van de Philips Hue Amaze Hanglamp eveneens een aanrader. In totaal is het mogelijk om een keuze te maken uit vier verschillende lichtscènes welke op bijzonder eenvoudige wijze ingesteld kunnen worden.

Maak indruk met de Hue Amaze Hanglamp

Energiezuinig en een zeer lange levensduur

Er voor kiezen om de Hue Amaze Hanglamp in huis te halen zorgt er tot slot nog voor dat je kan rekenen op een prima energieklasse. Met een energieklasse A is dit een lamp die zeer zuinig is in verbruik. Daarnaast kenmerkt de geïntegreerde LED zich door een levensduur van een mooie 15.000 uren. Het is dan ook onnodig om te zeggen dat je aan deze sublieme plafondlamp van Philips heel veel en vooral lang plezier zal beleven.

Toegankelijke afmetingen

Er voor kiezen om de Philips hue amaze hanglamp in huis te halen betekent dat je beschikt over een prachtige hanglamp die tot haar recht komt in elk interieur. Dit wordt mede gerealiseerd door de toegankelijke afmetingen waar dit prachtexemplaar over beschikt. Met een hoogte van 1400mm, een lengte van 434mm en een breedte van 434mm is dit een toegankelijke plafondlamp om in elk type woning of appartement te integreren. Het sublieme design zorgt er alvast voor dat ze altijd als een absolute eye-catcher kan worden bestempeld in jouw Philips hue lichtsysteem.

Het bedienen van je Philips Hue Amaze Hanglamp vanop afstand

De dimmer die standaard wordt meegeleverd met de Philips hue amaze hanglamp maakt een eenvoudige bediening mogelijk. Wat echter op het ogenblik wanneer je, je buitenshuis bevindt en je bijvoorbeeld bent vergeten om de lamp uit te doen? Of misschien wil je ze wel inschakelen als anti-diefstal systeem? In al deze gevallen bieden de Hue applicatie evenals de innoverende technologie van Philips Hue je daar alle mogelijkheden toe. Dit zorgt er voor dat deze Hue Amaze Hanglamp zoveel meer is dan zomaar een lamp.

Koop vandaag nog een Hue Amaze Hanglamp

Fan van slimme verlichting?