Philips hue amaze hanglamp zwart

Wanneer je zoekt naar een slimme hanglamp spreekt het voor zich dat deze aan verschillende eisen zal moeten voldoen. De Philips hue amaze hanglamp is waarschijnlijk een hanglamp die aan veel van deze eisen kan voldoen. Deze prachtige hanglamp is smart, net als alle ander Philips hue verlichting, en kun je eenvoudig in hoogte verstellen. De amaze hanglampen zijn verkrijgbaar met een witte of zwarte armatuur, hebben een geïntegreerde white ambiance lichtbron en worden standaard geleverd met een dimmer switch.

Philips hue amaze hanglamp wit of zwart

De Philips hue amaze hanglamp is een modern uitziende hanglamp die op visueel vlak een meerwaarde kan betekenen voor elke ruimte. Bovendien is de armatuur van de lamp verkrijgbaar in het wit en zwart. Doordat je kunt kiezen uit twee verschillende kleuren zal de lamp in elke ruimte tot zijn recht komen. Dit komt niet alleen door de kleur van de armatuur, maar ook door de mooi afgewerkte vormen van de hanglamp. 

Inclusief dimmer switch

Standaard wordt er bij de Philips hue amaze hanglamp een dimmer switch geleverd. Met de dimmer switch kun je de amaze lamp eenvoudig bedienen, zonder dat je een Philips hue bridge nodig hebt. De amaze hanglamp is voorzien van een white ambiance lichtbron. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten wittinten welke het beste aansluit bij het moment van de dag. Het aan- uitschakelen is ook mogelijk met de Philips hue dimmer switch, net als het dimmen van de hanglamp. Wil je meer mogelijkheden en buitenshuis bediening, dan is een bridge wel noodzakelijk.

Een slimme hanglamp met een prachtig design

Energiezuinig en een zeer lange levensduur

Wanneer je kiest voor de Philips hue amaze hanglamp zul je er lang plezier aan beleven. De geïntegreerde white ambiance ledlamp is niet alleen erg energiezuinig, maar heeft ook nog eens een lange levensduur van minimaal 15.000 branduren. Met een energieklasse A++ is dit een lamp die zeer zuinig is in verbruik. Door de energiezuinigheid en de lange levensduur zul je jaren plezier hebben aan deze hanglamp.  

Philips hue amaze hanglamp afmetingen

Er voor kiezen om de Philips hue amaze hanglamp in huis te halen betekent dat je beschikt over een prachtige hanglamp die tot haar recht komt in elk interieur. Dit wordt mede gerealiseerd door de toegankelijke afmetingen van de hanglamp. Met een hoogte van 14 centimeter, een lengte van 43,4 cm en een breedte van 43,4 cm is dit een toegankelijke plafondlamp om in elk type woning te integreren. Het sublieme design zorgt zorgt voor absolute eye-catcher die perfect aansluit bij alle andere Philips hue producten

Buitenshuis bediening

De dimmer switch die standaard wordt meegeleverd met de Philips hue amaze hanglamp maakt een eenvoudige bediening mogelijk. Wil je gebruikmaken van meer functies en de lamp ook buitenshuis bedienen, dan is het koppelen aan een bridge noodzakelijk. Ook voor het schakelen met andere accessoires of smart home integraties is dit nodig. Na het koppelen aan de bridge schakel je alle lampen van Philips hue vanuit dezelfde applicatie op je smartphone of tablet. Het aanschaffen en koppelen van een Philips hue bridge is ook op een later moment nog mogelijk. 

Philips hue amaze wit

Een hanglamp die elke ruimte omtovert