philips hue being plafondlamp

Perfectie met de Hue Being Plafondlamp

De Philips Hue Being Plafondlamp is een modern vormgegeven, witte lamp die beschikt over een diameter van 34,8 centimeter. Deze ronde, platte lamp kenmerkt zich door een gelijkmatige verdeling van het licht over de ruimte. Dit wordt mogelijk gemaakt door het feit dat ze over een melkglazen kap beschikt. Een opvallend detail aan deze lamp is terug te vinden in de doorschijnende ring die zich aan de zijkant van de lamp bevindt. Deze creëert een prachtig lichteffect aan het plafond. De Hue Being Plafondlamp wordt standaard geleverd samen met een dimmer waarmee de lamp te bedienen is.

Een compact en eigentijds design

Het eerste wat opvalt bij het in huis halen van de Hue Being Plafondlamp is het eigentijdse, strakke design. Ondanks het eenvoudige karakter van deze lamp moet het gezegd dat ze over een luxueuze uitstraling beschikt die een meerwaarde zal bieden voor elk interieur. In het bijzonder wanneer je over een modern interieur beschikt zal je kunnen vaststellen dat deze plafondlamp een waardevolle aanvulling kan betekenen op de uitstraling van jouw ruimte. De Hue Being Plafondlamp is verkrijgbaar in een aluminium, wit of zwarte uitvoering.

Uitstekend geschikt voor starters

Het Philips hue verlichtingssysteem kenmerkt zich door een bijzonder ruim en divers assortiment. Mensen die er graag voor willen kiezen om dit verlichtingssysteem in hun woning te integreren vinden in de Hue Being Plafondlamp het perfecte instapexemplaar. Bovendien kan je genieten van alle voordelen die dit type van verlichtingssysteem van Philips te bieden heeft. Dit betekent onder meer dat je de mogelijkheid hebt om de Philips Hue Being Plafondlamp vanop afstand en zelfs vanuit het buitenland te bedienen. Dit gebeurt door middel van een zeer handige applicatie in combinatie met een Philips hue bridge.

Geef je plafond een moderne boost

Een uitstekende kennismaking met het Philips Hue verlichtingssysteem

De Philips hue being plafondlamp weet de verwachtingen over de hele lijn waar te maken. Niet alleen is haar vormgeving een echt pareltje, daarnaast is ook de prijs-kwaliteitverhouding van deze lamp echt optimaal. Het feit dat je met de meegeleverde dimmer of de intuïtieve hue applicatie in een handomdraai de perfecte verlichting voor de gewenste setting kiest maakt ze ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. Wil je graag ook kunnen rekenen op de interessante voordelen van het Philips hue verlichtingssysteem en ben je daarvoor op zoek naar een geschikt instapmodel? Dan is kiezen voor deze Philips hue being plafondlamp zeker een aanrader.

Prima licht- en energiespecificaties

Er voor kiezen om de Hue Being Plafondlamp in huis te halen betekent ook dat je bent verzekerd van uitstekende licht- en energiespecificaties. Niet alleen beschikt deze plafondlamp over een mooi A++ energielabel, daarnaast heeft ze een lichtstroom van 2400 lm. De geïntegreerde LED-verlichting beschikt in totaal over een gemiddelde levensduur van zomaar even 25.000 uren. Het is onnodig om te zeggen dat al deze specificaties samen er voor zorgen dat je zonder twijfel erg lang van deze prachtige plafondlamp zal kunnen genieten.

Bediening met de meegeleverde dimmer

Het bedienen van de Philips Hue Being Plafondlamp gebeurt door middel van de meegeleverde dimmer. Deze zorgt er voor dat je over de mogelijkheid beschikt om een keuze te maken tussen verschillende tinten van wit. Het kan hierbij gaan van helder daglicht tot een warm, uitnodigend wit licht. Een mogelijk nadeel is terug te vinden in het feit dat er geen andere kleuren kunnen worden ingesteld. Voor mensen die houden van het sfeervolle karakter van wit licht is dit uiteraard geen probleem.

Eigenschappen Philips Hue being

OmschrijvingSpecificatie
Doorsnede34,8 cm
Hoogte5,1 cm
Gewicht1,7 kilo
Kleuren armatuurWit, zwart of zilver
Type verlichtingWhite Ambiance
Kleur lichtAlleen wit
Aantal lumen2400
Kleurtemperatuur6500 k
LichtbronGeïntegreerde LED
DimbaarJa
Bediening met appJa
BuitenshuisbedieningJa
Dim-switch meegeleverdJa
MateriaalKunstof en metaal
AfwerkingMat

Koop vandaag nog een Hue Being Plafondlamp

Fan van slimme verlichting?