Philips hue being plafondlamp grijs

De Philips hue being Plafondlamp is een modern vormgegeven, die beschikt over een diameter van 34,8 centimeter. Deze ronde, platte lamp kenmerkt zich door een gelijkmatige verdeling van het licht over de ruimte. Dit wordt mogelijk gemaakt door het feit dat ze over een melkglazen kap beschikt. Een opvallend detail aan deze lamp is terug te vinden in de doorschijnende ring die zich aan de zijkant van de lamp bevindt. Deze creëert een prachtig lichteffect aan het plafond. De Philips hue being plafondlamp wordt standaard geleverd samen met een dimmer switch waarmee de lamp te bedienen is. Ook kun je de being plafondlamp koppelen aan de Philips hue bridge.

Compact eigentijds design

Het eerste wat opvalt bij het in huis halen van de Philips hue being plafondlamp is het eigentijdse, strakke design. Ondanks het eenvoudige karakter van de plafondlamp moet het gezegd worden dat ze over een luxueuze uitstraling beschikt die een meerwaarde zal bieden voor elk interieur. In het bijzonder wanneer je over een modern interieur beschikt zal je kunnen vaststellen dat deze plafondlamp een waardevolle aanvulling kan betekenen op de uitstraling van de ruimte. De Philips hue being plafondlamp is verkrijgbaar in een aluminium, wit of zwarte uitvoering met een geïntegreerde white ambiance lamp.

Uitstekend geschikt voor starters

Het Philips hue verlichtingssysteem kenmerkt zich door een bijzonder ruim en divers assortiment. Mensen die er graag voor willen kiezen om dit verlichtingssysteem in hun woning te integreren vinden in de being plafondlamp het perfecte instapexemplaar. Bovendien kan je genieten van alle voordelen die dit type van verlichtingssysteem van Philips te bieden heeft. Dit betekent onder meer dat je de mogelijkheid hebt om de Philips hue being plafondlamp vanop afstand en zelfs vanuit het buitenland te bedienen. Dit gebeurt door middel van een zeer handige applicatie in combinatie met een Philips hue bridge. Naast being zijn er ook andere Philips hue plafondlampen verkrijgbaar.

Voeg een mooi design toe aan je plafond

Philips hue being plafondlamp kopen

De Philips hue being plafondlamp weet de verwachtingen over de hele lijn waar te maken. Niet alleen is de vormgeving prachtig, daarnaast is ook de prijs-kwaliteitverhouding van de being plafondlamp echt optimaal. Het feit dat je met de meegeleverde dimmer switch of de intuïtieve hue applicatie in een handomdraai de perfecte verlichting voor de gewenste setting kiest maakt ze ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. Wil je graag ook kunnen rekenen op de interessante voordelen van het Philips hue verlichtingssysteem en ben je daarvoor op zoek naar een geschikt instapmodel? Dan is kiezen voor deze Philips hue being plafondlamp zeker een aanrader. Regelmatig verschijnt er ook een aanbieding van de being plafondlamp. Houd daarom altijd de Philips hue aanbiedingen in de gaten.

Licht- en energiespecificaties

Er voor kiezen om de Philips hue being plafondlamp in huis te halen betekent ook dat je bent verzekerd van uitstekende licht- en energiespecificaties. Niet alleen beschikt deze plafondlamp over een mooi A++ energielabel, daarnaast heeft de plafondlamp een lichtopbrengst van 2400 lm. De geïntegreerde LED-verlichting beschikt in totaal over een gemiddelde levensduur van zomaar even 25.000 uren. Het is onnodig om te zeggen dat al deze specificaties samen er voor zorgen dat je zonder twijfel erg lang van deze prachtige plafondlamp zal kunnen genieten. De geïntegreerde verlichting valt in de categorie white ambiance. Hiermee kun je kiezen uit verschillende wit tinten en kun je de lamp naar wens dimmen.

Bediening met de meegeleverde dimmer switch

Het bedienen van de Philips hue being plafondlamp gebeurt door middel van de meegeleverde dimmer. Deze zorgt er voor dat je over de mogelijkheid beschikt om een keuze te maken tussen verschillende tinten van wit. Het kan hierbij gaan van helder daglicht tot een warm, uitnodigend wit licht. Een mogelijk nadeel is terug te vinden in het feit dat er geen andere kleuren kunnen worden ingesteld. Voor mensen die houden van het sfeervolle karakter van wit licht is dit uiteraard geen probleem. Naast de bediening met de dimmer switch kun je de plafondlamp ook koppelen aan een Philips hue bridge. Door het koppelen aan de bridge kun je de lamp ook buitenshuis bedienen en heb je nog veel meer mogelijkheden. 

Philisp hue being plafondlampen en serie

De plafondlamp van being is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk aluminium (grijs), wit en zwart. Zo is de plafondlamp geschikt voor elke ruimte. Naast de plafondlamp is er ook een hanglamp in de being serie verkrijgbaar. Deze hanglamp heeft dezelfde uitstraling, maar beschikt over een snoer-pendel, waardoor de hanglamp niet direct tegen het plafond geschroefd hoeft te worden. Ook de hanglampen zijn verkrijgbaar in drie kleuren. 

Eigenschappen Philips Hue being

OmschrijvingSpecificatie
Doorsnede34,8 cm
Hoogte5,1 cm
Gewicht1,7 kilo
Kleuren armatuurWit, zwart of zilver
Type verlichtingWhite Ambiance
Kleur lichtAlleen wit
Aantal lumen2400
Kleurtemperatuur6500 k
LichtbronGeïntegreerde LED
DimbaarJa
Bediening met appJa
BuitenshuisbedieningJa
Dim-switch meegeleverdJa
MateriaalKunstof en metaal
AfwerkingMat

Een strak plafond met een slimme design lamp