Philips hue being plafondlamp grijs

De Philips hue being Plafondlamp is modern vormgegeven en heeft een diameter van 34,8 centimeter. Deze ronde, platte plafonnière kenmerkt zich door een gelijkmatige verdeling van het licht over de ruimte. Dit wordt mogelijk gemaakt door het feit dat de lamp over een melkglazen kap beschikt. Een opvallend detail aan deze lamp is terug te vinden in de doorschijnende ring die zich aan de zijkant van de lamp bevindt. Dit creëert een prachtig lichteffect aan het plafond. De Philips hue being plafondlamp wordt standaard geleverd samen met een hue dimmer switch waarmee de lamp te bedienen is. Ook kun je de being plafondlamp koppelen aan de Philips hue bridge.

Voeg een mooi design toe aan je plafond

Compact eigentijds modern design

Het eerste wat opvalt bij het in huis halen van de Philips hue being plafondlamp is het eigentijdse, strakke design. Ondanks het eenvoudige karakter van de plafondlamp geeft het een luxueuze uitstraling die een meerwaarde zal bieden voor elk interieur. Zeker in een modern interieur komt de hue being plafondlamp tot zijn recht. De Philips hue being plafondlamp is verkrijgbaar in een aluminium, wit of zwarte uitvoering met een geïntegreerde white ambiance lamp. Mede hierdoor is de lamp in elke ruimte. De lamp is voorzien van alle slimme hue functies. Dit maakt de lamp niet alleen mooi, maar ook eenvoudig te bedienen. De nieuwste generatie Philips hue being hebben bluetooth en dit maakt het bedienen met je smartphone zonder bridge ook mogelijk. De opties die je hebt met bluetooth zijn wel beperkter. 

Uitstekend geschikt voor starters

Het hue verlichtingssysteem kenmerkt zich door een bijzonder ruim en divers assortiment. Mensen die er graag voor willen kiezen om dit verlichtingssysteem in hun woning te integreren vinden in de hue being het perfecte instapexemplaar. Bovendien kun je genieten van alle voordelen die hue te bieden heeft. Dit betekent onder meer dat je de mogelijkheid hebt om de Philips hue being plafondlamp vanop afstand en zelfs vanuit het buitenland te bedienen. Dit gebeurt door middel van een zeer handige app op je smartphone in combinatie met een bridge. Naast being zijn er ook andere Philips hue plafondlampen verkrijgbaar. Het combineren van meerdere slimme hue lampen is altijd mogelijk. Wanneer je wilt starten met hue kun je ook kiezen voor een Philips hue starterspakket en hier de plafondlamp aan toevoegen.

Philips hue being plafondlamp kopen

De Philips hue being plafondlamp weet de verwachtingen over de hele lijn waar te maken. Niet alleen is de vormgeving prachtig, daarnaast is ook de prijs-kwaliteitverhouding van de being plafondlamp echt optimaal. Het feit dat je met de meegeleverde dimmer switch of de intuïtieve hue applicatie in een handomdraai de perfecte verlichting voor de gewenste setting kiest maakt het ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. Wil je graag kunnen rekenen op de interessante voordelen van het Philips hue verlichtingssysteem? En ben je daarvoor op zoek naar een geschikt instapmodel? Dan is kiezen voor deze Philips hue being plafondlamp zeker een aanrader. Regelmatig verschijnt er ook een aanbieding van de being. Houd daarom altijd de Philips hue aanbiedingen in de gaten.

Philips hue being specificaties

Met het in huis halen van de de Philips hue being plafondlamp ben je bent verzekerd van uitstekende licht- en energiespecificaties. Niet alleen beschikt de plafonnière over een prima energielabel, daarnaast heeft de plafondlamp een lichtopbrengst van 2400 lm. De geïntegreerde LED-verlichting beschikt in totaal over een gemiddelde levensduur van zo’n 25.000 uren. Het is onnodig om te zeggen dat al deze specificaties samen er voor zorgen dat je erg lang van deze prachtige plafondlamp kunt genieten. De geïntegreerde verlichting valt in de categorie white ambiance. Hiermee kun je kiezen uit verschillende wit tinten en kun je de lamp naar wens dimmen.

Eigenschappen Philips Hue being

OmschrijvingSpecificatie
Doorsnede34,8 cm
Hoogte5,1 cm
Gewicht1,7 kilo
Kleuren armatuurWit, zwart of zilver
Type verlichtingWhite Ambiance
Kleur lichtAlleen wit
Aantal lumen2400
Kleurtemperatuur6500 k
LichtbronGeïntegreerde LED
DimbaarJa
Bediening met appJa
BuitenshuisbedieningJa
Dim-switch meegeleverdJa
MateriaalKunstof en metaal
AfwerkingMat

Wil je de producten bekijken?

Bediening met de meegeleverde dimmer switch

Het bedienen van de Philips hue being plafondlamp gebeurt door middel van de meegeleverde dimmer. Deze zorgt er voor dat je over de mogelijkheid beschikt om een keuze te maken tussen verschillende tinten van wit. Het kan hierbij gaan van helder daglicht tot een warm, uitnodigend wit licht. Een mogelijk nadeel is terug te vinden in het feit dat er geen andere kleuren kunnen worden ingesteld. Voor mensen die houden van het sfeervolle karakter van wit licht is dit uiteraard geen probleem. Naast de bediening met de dimmer switch kun je de plafondlamp ook koppelen aan een Philips hue bridge. Door het koppelen aan de bridge kun je de lamp ook buitenshuis bedienen en heb je nog veel meer mogelijkheden. De bridge maakt het aansturen met een Philips hue bewegingssensor ook mogelijk of een van de accessoires.  

Philips hue being plafondlampen en serie

De plafondlamp van being is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk aluminium (grijs), wit en zwart. Zo is de plafonnière geschikt voor elke ruimte. Naast de plafondlamp is er ook een hanglamp in de being serie verkrijgbaar. De hanglamp heeft dezelfde uitstraling, maar beschikt over een snoer-pendel, waardoor de hanglamp niet direct tegen het plafond geschroefd hoeft te worden. Ook de hanglampen zijn verkrijgbaar in drie kleuren. Wanneer je meerdere lampen wilt combineren is dit mogelijk. Alle hue lampen kun je eenvoudig met elkaar koppelen. 

Philips hue being zwart

De being plafondlamp is verkrijgbaar in een aantal kleuren armatuur. De hue being zwart is een favoriet design. De mooie zwarte armatuur past in veel interieurs. Aan de binnenkant is elke being gelijk. De geïntegreerde led-lamp heeft alle tinten wit waar je uit kunt kiezen. Ook zonder bridge kun je de plafonnière gelijk bedien. Dit kan met de meegeleverde dimmer switch of via bluetooth in combinatie met de hue app.

Philips hue being zwart

Bekijk de plafondlamp mogelijkheden