Philips hue beyond plafondlamp wit

Philips heeft met de hue lijn een heel andere manier van verlichting geïntroduceerd. Waar je vroeger koos voor een standaard plafondlamp die je alleen maar aan deed wanneer je tijdelijk fel licht nodig had om iets goed te kunnen zien, biedt de Philips hue beyond plafondlamp veel meer mogelijkheden. Uiteraard is deze slimme lamp, net als een standaard plafondlamp, te gebruiken wanneer je even een fel licht moet hebben, maar daarna kan je hem gewoon weer op jouw favoriete scene zetten voor sfeerverlichting. De beyond plafondlamp is namelijk te dimmen tot de lichtsterkte die jij prettig vindt. En niet alleen dat. Ben je in de stemming voor iets anders dan wit, dan stel je simpelweg een andere kleur in.

White & color ambiance

De armatuur van de Philips hue beyond plafondlamp is uitgevoerd in wit kunststof. Op zichzelf is de lamp al een mooie verschijning met zijn eigen modern en typisch design. Wanneer je de plafondlamp ook daadwerkelijk aan zet, krijg je meteen een leuk kleureffect van de lamp zelf. De slimme plafondlamp maakt namelijk gebruik van een tweetal geïntegreerde ledlampen. De ene schijnt naar beneden en de andere schijnt naar boven. Beide lichtbronnen zijn in te stellen in alle mogelijke kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld helder wit licht naar beneden laten schijnen, zodat je goed zicht hebt terwijl een opvallend kleurtje naar boven schijnt zodat je een grappig kleurdetail creëert. Er zijn meer dan 16 miljoen kleuren beschikbaar dus leef je uit en speel een beetje met de kleuren.

Philips hue beyond plafondlamp scènes

Wat de Philips hue beyond plafondlamp bijzonder maakt is dat hij zeer veel gebruiksmogelijkheden biedt. Een voorbeeld daarvan is dat je vooraf je favoriete licht scenes kunt instellen met de Philips hue app. Je hoeft dan alleen maar de juiste scene te selecteren en de kleur en intensiteit van je plafondlamp wordt automatisch aangepast. Heb je de Philips hue beyond plafondlamp in de slaapkamer opgehangen dan is hij zelfs te gebruiken als wekker. Je kan hem aan je wekker koppelen en wanneer het tijd is om op te staan zal de lamp langzaamaan feller gaan branden. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld muziekintegratie, waarbij het licht reageert op het ritme van de muziek, en kan door middel van de timerfunctie worden bepaald hoe laat het licht aan moet gaan.

Steel de show met een nieuwe plafondlamp

Philips hue beyond plafondlamp bedienen

Om de Philips hue beyond plafondlamp te kunnen bedienen heb je een Philips hue bridge nodig. Wil je meer Philips hue lampen in huis, dan heb je slechts één bridge nodig waaraan alle lampen gekoppeld kunnen worden. Om je verlichting goed te bedienen zorg je ervoor dat je een stabiel wifi-netwerk in huis hebt, anders is de aanschaf van een wifi versterker zeker aan te raden. De bediening van de slimme ampen doe je namelijk met de app op smartphone die weer verbonden moet zijn op hetzelfde netwerk. De lampen en accessoires van hue maken geen gebruik van wifi. Meer weten hierover? Lees eens: Hoe werkt Philips hue.

Praktische informatie

De lichthoek van de Philips hue beyond plafondlamp is 120 graden en de hoeveelheid licht die de lamp kan leveren is 1200 lumen. De verwachting is dat de lamp 15.000 branduren mee zal gaan. Deze plafondlamp valt in energieklasse A++ en heeft een vermogen van ruim 18 Watt. De afmetingen van deze lamp is 45 centimeter breed en in de hoogte is bijna 21 centimeter. Door de twee geïntegreerde lichtbronnen creëer je een unieke beleving die maar weinig plafondlampen kunnen leveren. Naast de plafondlamp is er ook een tafellamp en hanglamp beschikbaar in de beyond serie. Naast beyond zijn er ook andere Philips hue plafondlampen beschikbaar.

Een unieke beleving met deze slimme plafondlamp