philips hue beyond plafondlamp ban

Hue Beyond Plafondlamp geeft sfeer

Philips heeft met de hue lijn een heel andere manier van verlichting geïntroduceerd. Waar je vroeger koos voor een standaard plafondlamp die je alleen maar aan deed wanneer je tijdelijk fel licht nodig had om iets goed te kunnen zien, biedt de Philips hue beyond plafondlamp veel meer mogelijkheden. Uiteraard is hij, net als een standaard plafondlamp, te gebruiken wanneer je even een felle lamp moet hebben, maar daarna kan je hem gewoon weer op jouw favoriete scene voor sfeerverlichting zetten. De hue beyond plafondlamp is namelijk te dimmen tot de lichtsterkte die jij prettig vindt. En niet alleen dat. Ben je in de stemming voor iets anders dan wit, dan stel je simpelweg een andere kleur in.

Kleuren in overvloed

De Hue Beyond plafondlamp is uitgevoerd in een witte kunststof. Op zichzelf is het al een mooie verschijning met zijn eigen modern en typisch design. Wanneer je de lamp ook daadwerkelijk aan zet, krijg je meteen een leuk kleureffect van de lamp zelf. De Hue lamp maakt namelijk gebruik van een tweetal geïntegreerde LED-lampen. De ene schijnt naar beneden en de andere schijnt naar boven. Beide zijn in te stellen zijn in alle mogelijke kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld helder wit licht naar beneden laten schijnen zodat je goed zicht hebt terwijl een opvallend kleurtje naar boven schijnt zodat je een grappig kleurdetail creëert. Er zijn meer dan 16 miljoen kleuren beschikbaar dus leef je uit en speel een beetje met de kleuren.

Word wakker met de Hue Beyond plafondlamp

Wat de Hue Beyond plafondlamp bijzonder maakt is dat hij zeer veel gebruiksmogelijkheden biedt. Een voorbeeld daarvan is dat je vooraf jouw favoriete lichtscenes kunt instellen via de app of de dimmer. Je hoeft dan alleen maar de juiste lichtscene te selecteren en de kleur en intensiteit van je plafondlamp wordt automatisch aangepast. Heb je de Hue Beyond plafondlamp in de slaapkamer opgehangen dan is hij zelfs te gebruiken als wekker. Je kan hem aan je wekker koppelen en wanneer het tijd is om op te staan zal de lamp langzaamaan harder gaan branden. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld muziekintegratie, waarbij het licht reageert op het ritme van de muziek, en kan door middel van de timerfunctie worden bepaald hoe laat het licht aan moet gaan.

Steel de show met een nieuwe plafondlamp

Bediening Hue Beyond plafondlamp

Om de Hue Beyond plafondlamp te kunnen bedienen heb je een zogenaamde Philips Bridge nodig waarmee de lamp verbonden moet zijn. Wil je meer Philips hue lampen in huis, dan heb je slechts één bridge nodig waaraan alle lampen gekoppeld kunnen worden. Om het systeem goed te laten werken zorg je ervoor dat je een stabiel wifi-netwerk in huis hebt, anders is de aanschaf van een wifi versterker zeker aan te raden. Je kunt een app op je smartphone of tablet gebruiken om de lamp te bedienen. Dat maakt het mogelijk om zelfs wanneer je niet thuis bent, via internet jouw lamp aan en uit te zetten.

Handig om te weten

De lichthoek van de Hue Beyond plafondlamp is 120 graden en de hoeveelheid licht die hij kan leveren is 1200 lumen. De verwachting is dat de lamp 15.000 branduren mee zal gaan. Deze lamp valt in energieklasse A en heeft een vermogen van ruim 18 Watt. De afmetingen van deze lamp zijn 45 centimeter breed en in de hoogte meet hij bijna 21 centimeter.

Koop vandaag nog een Hue Beyond Plafondlamp

Fan van slimme verlichting?