philips hue bridge ban

PHILIPS HUE BRIDGE

De Philips hue bridge is het hart van jouw verlichting. De bridge zorgt voor de volledige samenwerking tussen al jouw Philips hue lampen en accessoires en geeft jouw volledige vrijheid in het slim bedienen van je verlichting. De Philips hue bridge is los verkrijgbaar, maar wordt ook standaard geleverd in een Philips hue starterspakket. Op een bridge kun je maximaal 50 lampen en 10 accessoires aansluiten. Mocht je meer producten in huis nodig hebben, dan is een tweede bridge noodzakelijk.

PHILIPS HUE BRIDGE

Philips Hue Bridge 2.0 is de verder ontwikkelde brug tussen jou en je verlichting. Met de next generation bridge heeft Philips een grote stap gezet in de smart living technologie. Bedien je lampen met Apple homekit en Siri door middel van stemcommando’s. Laat Siri je zelf samengestelde scenes aanzetten, je lampen dimmen en uitschakelen. De bridge 2.0 is helemaal geoptimaliseerd voor homekit van Apple en legt niet alleen de link tussen jou en je verlichting, maar ook tussen al je ander homekit apparaten en Philips Hue. Met hulp van de hue app kun je de bridge eenvoudig updaten en is het centrum van je verlichting altijd up-to-date.

BRIDGE INSTALLEREN

De installatie van de Philips Hue is zeer eenvoudig en kan door iedereen gedaan worden. Na het uitpakken van de Bridge verbind je de Bridge met een UTP kabel met je router (internet). Hierna steek je de stroomstekker in het stopcontact en volg je de installatie instructies van de Philips Hue app op je smartphone. Het installeren van de bridge is zo eenvoudig dat er in de meeste gevallen geen monteur aan te pas hoeft te komen. Voor een uitgebreide installatie handleiding kun je hier terecht: Philips hue installeren

BRIDGE v1.0 & 2.0

De ronde Philips Hue Bridge is de eerste generatie en is sinds 2015 vervangen voor de vierkante 2e generatie Bridge. Het grootste verschil tussen beide is de mogelijkheid tot het gebruiken van Apple Homekit. Met Apple Homekit stuur je eenvoudig alle slimme apparaten in je huis aan. Door de koppeling met Homekit is Philips Hue helemaal klaar om mee te draaien in jouw slimme woning. De updates voor de eerste generatie bridge zijn stop gezet. Wanneer je nog in het bezit bent van een ronde v1 is het verstandig om een nieuwe bridge aan te schaffen en je gegevens te verhuizen.

Aan alleen een Hue Bridge voldoende? Koop een losse bridge!

Fan van slimme verlichting?