E14 hue lamp kaarslamp

Philips hue E14

De Philips hue E14 Lamp is de kleinste lamp van Philips hue. Deze prachtige kaarslamp heeft een kleine fitting en is makkelijk aan te sluiten in alle E14 armaturen. De Philips hue E14 kaarslamp is een echte aanvulling in de hue reeks en werkt naadloos samen met de andere Philips hue verlichting. Door de kleinere fitting is de kaarslamp uitermate geschikt voor je armatuur op je nachtkastje, vensterbank of naast de televisie. Tevens schitteren de LED lampen met kleine fitting ook prachtig in je rustieke kroonluchter. De kleinste lampen van hue zijn een waardevolle aanvulling op je verlichting en net zo slim als alle andere producten.

Kies je voor color of white ambiance?

Color & White ambiance

Er zijn drie varianten beschikbaar van de Philips hue E14 lamp, namelijk White, White Ambiance en White & Color Ambiance. De white ambiance versie kleurt alleen binnen het wit spectrum, terwijl de white & color ambiance lamp in alle kleuren kan oplichten. Met de color & white ambiance lampen maak je gebruik van meer dan 16 miljoen kleuren. De E14 white maakt alleen gebruik van 2700k witlicht. Alle versies van de E14 lichtbron zijn dimbaar met de hue app of accessoire. Meer informatie over de verschillende in de Philips hue lampen vind je hier.

Philips hue e14 installeren

Het aansluiten van de kaarslamp is net zo eenvoudig als alle andere producten van Philips hue. Draai de kaarslamp in de E14 armatuur, schakel het stroom in en koppel de Philips hue E14 aan je hue bridge met de hue app op je smartphone of tablet. Na het installeren van de E14 lamp koppel je deze eenvoudig aan een scene, timer en routine. Net als alle andere slimme verlichting van Philips hue is ook deze lamp met je stem te bedienen.

Ook met bluetooth

Voor het gebruiken van Philips hue is geen bridge meer noodzakelijk. De nieuwste Philips hue lampen beschikken veelal over bluetooth. Wanneer je klein wilt beginnen is dit een ideale oplossing. Na het installeren van de Philips hue bluetooth app op je smartphone of tablet koppel je tot maximaal 10 bluetooth lampen. De opties zoals, timers en routines zijn niet mogelijk. Hiervoor is een bridge wel noodzakelijk. Ook de nieuwste Philips hue E14 lampen beschikken over bluetooth. Door het toevoegen van bluetooth aan de slimme lampen kun je al starten met een enkele bluetooth lamp.

Scenes en meer

Met de slimme lampen van Philips hue wordt het bedienen van je verlichting kinderspel. Maak scènes aan en plaats deze in dagelijkse routines of bedien al je lampen individueel. Zelfs wanneer je een timer wilt instellen kun je gebruikmaken van je slimme verlichting. Laat je lampen knipperen wanneer de timer is afgelopen. Het creëren van mooie momenten was nog nooit zo eenvoudig.

Maak je verlichting nog slimmer