philips hue e27 starterspakket ban

E27 STARTER PACK

Met het aanschaffen van de Philips hue E27 starterkit begin je gelijk goed aan de vernieuwing van je lichtsysteem. De E27 starter pack bevat alles wat je nodig hebt om van start te kunnen. In de verpakking vind je een Philips hue bridge, drie E27 LED lampen en een dimmer. Met deze starterkit is het installeren van Philips hue enorm eenvoudig. De E27 starterkit is verkrijgbaar in 2 verschillende soorten. Het verschil tussen beide pakketten zit hem in de keuze van gekleurde lampen of alleen lampen met wit tinten. Voor de rest zijn de pakketten gelijk aan elkaar. Het white ambiance pakket is alleen wel goedkoper.

PHILIPS HUE E27 STARTER PACK

Het totaal pakket in de Philips hue lijn. Met dit fantastische starters pakket haal je alles in huis wat nodig is om je verlichting smart te maken. Met drie LED E27 lampen en een Philips hue bridge ben je klaar om 3 van je traditionele lampen om te toveren tot Personal Wireless Lighting systeem. De LED lampen zijn draadloos te bedienen door middel van de hue app en de bridge. Het starters pakket is makkelijk uit te breiden met Philips Hue LED lampen en andere accessoires. Voor het uitbreiden van je Hue verlichting heb je maar 1 Bridge nodig. Een bridge kan maximaal 50 lampen en/of accessoires aansturen. Het is mogelijk om andere type losse lampen binnen de Hue lijn te combineren met het aangeschafte Philips Hue starterspakket. Heb je bijvoorbeeld een een Philips Hue Color & White Ambiance starterskit gekocht, dan kun je later ook White Ambiance lampen toevoegen. De verschillen in lamp soorten kun je hier vinden.

INSTALLATIE E27 STARTER PACK

Zoals de naam het al aangeeft is de E27 starterskit bedoeld voor mensen die nog niet in het bezit zijn van een Hue verlichtingssysteem. Het installeren van je net aangekochte Philips Hue Starter Pack is een fluitje van een cent met de stap voor stap handleiding. Het installeren van de draadloos bestuurbare verlichting klinkt heel moeilijk, maar is ontzettend makkelijk. Verbind de hue bridge met je netwerk en configureer de bridge makkelijk met de hue app. Eenmaal geïnstalleerd en geconfigureerd is het toevoegen van de E27 lampen een fluitje van een cent. De installatie van hue hoeft je dus zeker niet te weerhouden om over te stappen.

Kleur je huis vandaag nog en bestel Philips Hue nu!