Philips hue enrave plafondlamp zwart klein

Met de Philips hue enrave haal je een prachtige plafondlamp in huis. De enrave plafonnière is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dit maakt de plafondlamp ideaal voor elke ruimte. Naast de verschillende formaten kun je ook kiezen uit twee kleuren armatuur, namelijk zwart of wit. Alle Philips hue enrave plafonlampen zijn voorzien van een white ambiance lamp. Na het koppelen via bluetooth of aan je hue bridge kun je de lamp eenvoudig dimmen en van wittint laten veranderen.

Bekijk de verschillende Enrave modellen

Philips hue enrave klein wit gang

Philips hue enrave S – Small

De kleinste plafondlamp in de hue enrave familie heeft een doorsnee 261 mm en is maar 66 mm hoog. Een ideale lamp om kleine ruimtes in huis te verlichten. Hiervoor is de kleine plafondlamp dan ook ontwikkeld. De Philips hue enrave S heeft een ingebouwde white ambiance lichtbron. Na het installeren van de plafonnière kun je hem gelijk bedienen met de meegeleverde Philips hue dimmer switch of koppelen aan je smartphone via bluetooth. Wanneer je een bridge hebt kun je hem ook hier gelijk mee verbinden voor nog meer slimme functies. De hue enrave S is leverbaar in een witte of zwarte armatuur.

MEER INFORMATIE

enrave M middelgroot zwart

Philips hue enrave M – Medium

Wanneer de small enrave plafondlamp net te klein is kun je gaan kijken naar de Medium variant. Ook de Philips hue enrave M is verkrijgbaar in het wit of zwart en wordt standaard geleverd met een hue dimmer switch. De enrave medium heeft een doorsnee van 381 mm en een hoogte van 84 mm. De white ambiance lichtbron zorgt voor een mooie lichtbundel naar beneden in combinatie met een subtiele gloed tegen het plafond. Een prachtige plafondlamp voor middelgrote ruimtes, zoals een slaapkamer.

MEER INFORMATIE

Philips hue enrave plafondlamp - Large wit

Philips hue enrave L – Large

De Enrave plafondlamp van hue is dus verkrijgbaar in 4 formaten. Wanneer je een grotere ruimte wilt voorzien van een mooie Philips hue plafondlamp kun je kiezen voor de Philips hue enrave L – Large. Dit is de een na grootste enrave plafondlamp met een doorsnee van 425 mm. De hoogte van de large plafondlamp is 84 mm. Wederom verkrijgbaar met een witte of zwarte armatuur. Door het combineren van meerdere formaten kun je een complete verdieping van je huis voorzien van dezelfde type lamp.

MEER INFORMATIE

Philips hue enrave XL plafondlamp zwart

Philips hue enrave XL – Xtra Large

De Xtra Large enrave plafonnière  is een echte krachtpatser en uitermate geschikt voor grote ruimtes waar je extra veel licht kunt gebruiken. De krachtige white ambiance lichtstraal naar beneden en subtiele gloed tegen het plafond zorgen voor een kamer vol licht. Ook bij de Philips hue enrave XL kun je de ingebouwde lichtbron naar wens dimmen en van wittint veranderen. Koppel de Enrave XL aan je bridge en maak scenes met al je andere slimme verlichting in huis.

MEER INFORMATIE

Bekijk de verschillende Enrave modellen

White ambiance lichtbron

De Philips hue enrave plafondlampen zijn allemaal voorzien van een ingebouwde white ambiance lichtbron. Met Philips hue white ambiance kun je je lampen naar wensen dimmen en kiezen uit verschillende soorten wit. Het kleurbereik licht tussen 2200-6500 Kelvin. Van koud-wit tot warm-wit. Met een white ambiance heb je dus geen kleuren tot je beschikking. De ingebouwde lamp is gemaakt met de laatste LED technologie en heeft een levensduur van ongeveer 25.000 branduren. Het kiezen van een de wittinten of het dimmen van de plafondlamp doe je simpel met de hue app op je smartphone.

Bedienen met bluetooth

Een Philips hue bridge is niet noodzakelijk om een hue enrave plafondlamp te kunnen gebruiken. Alle huidige hue lampen hebben namelijk bluetooth. Dit betekent dat je ook deze lamp direct aan de hue app kunt koppelen. Philips hue zonder bridge gebruiken is dus mogelijk. Ook wanneer je zonder smartphone je enrave wilt bedienen kan dit met de meegeleverde dimmer switch. Deze is al gekoppeld aan de lamp. Als je de meegeleverde dimmer switch wilt koppelen aan een bridge moet je de dimmer switch eerst resetten. Meer informatie over het koppelen van een dimmer switch kun je hier vinden.

hue enrave hanglamp

Enrave hanglamp

Naast de verschillende Philips hue enrave plafondlampen is er ook een enrave hanglamp. De hanglampen zijn verkrijgbaar in één formaat en in twee kleuren, namelijk zwart en wit. De hanglamp is ideaal om te combineren met de plafondlamp. Je hebt dan bijvoorbeeld in een ruimte of het hele huis dezelfde type lamp. Ook de Philips hue enrave hanglamp heeft een ingebouwde LED white ambiance lichtbron die op een egale manier het licht verspreidt.

MEER INFORMATIE

hue bridge product

Koppelen aan een bridge

De bridge is het hart van je slimme Philips hue verlichting. Je koppelt al je slimme lampen en accessoires aan de bridge voor extra functies. Zo kun je je lampen bedienen wanneer je niet thuis bent, maak je automatiseringen en koppel je de verlichting aan je slimme speaker voor spraakbesturing. Met een bridge heb je veel meer mogelijkheden, dan wanneer je hue gebruikt via bluetooth. Ook wanneer je geen internetverbinding meer hebt kun je de lampen blijven bedienen.

Philips hue motionsensor installatie

Automatiseren met accessoires

Philips hue biedt meer dan alleen slimme lampen. Er zijn tal van slimme accessoires beschikbaar die je ook kunt koppelen aan een Philips hue enrave plafondlamp. Zo kun je gebruikmaken van bijvoorbeeld een Philips hue bewegingssensor. Die zorgt ervoor dat het licht aan gaat wanneer je de ruimte binnenloopt. Ook de slimme friends of hue schakelaars kunnen je helpen bij dagelijkse routines. Je programmeert ze eenvoudig onder een knop met de Philips hue app. De smart lampen zijn op verschillende manieren door iedereen te programmeren. Ook combinaties van meerdere lampen is mogelijk. Bekijk hier welke accessoires er allemaal verkrijgbaar zijn.

Bekijk de verschillende Enrave modellen