Als je zoekt naar een prachtige hanglamp voor bijvoorbeeld boven de eetkamertafel, dan is de Philips hue ensis een ware blikvanger. De ensis lamp heeft twee individueel te bedienen lichtbronnen aan de boven en onderkant. De Philips hue ensis is hierdoor niet alleen te gebruiken voor praktische verlichting, maar zorgt ook voor de gewenste sfeer. De ensis hanglamp is verkrijgbaar in twee kleuren armatuur, namelijk wit en zwart. Zodra de lamp gekoppeld is aan de bridge kun je genieten van alle functies die Philips hue te bieden heeft. Beide lichtbronnen vallen in de color & white ambiance serie. Dit betekent dat je alle 16 miljoen kleuren en wit tinten tot je beschikking hebt.

Functioneel en sfeervol voor boven de eetkamertafel

Philips hue ensis

De Philips hue ensis hanglamp beschikt over twee LED-strips die dienen als lichtbron. De lichtbron aan de bovenzijde kan als indirecte sfeerverlichting gebruikt worden en de verlichting aan de onderzijde voor directe verlichting. Beide lichtbronnen vallen in de Philips hue color & white ambiance serie. Dit betekent dat je naast de 50.000 wittinten ook 16 miljoen kleuren tot je beschikking hebt. Met de app op je smartphone kun je de lichtbronnen naar wens instellen en van kleur veranderen. Zo schakel je snel van sfeervol naar functionele verlichting. 

Zwart & wit

De moderne en energiezuinige ensis hanglamp is verkrijgbaar in twee kleuren armatuur. Dit maakt de hanglamp geschikt voor elk type interieur en geeft elke ruimte de touch die het misschien nodig heeft. De Philips hue ensis zwart is pas later aan het assortiment toegevoegd, maar heeft exact dezelfde uitstraling als de witte variant. Het enige verschil tussen beide ensis hanglampen is de kleur van de armatuur. Beide kleuren armatuur sluiten perfect aan bij de andere producten van hue. Het combineren in een ruimte met bijvoorbeeld een Philips hue plafondlamp is dan ook zeker mogelijk.

Philips hue ensis bluetooth

Net zoals de meeste verlichting van Philips hue beschikt de ensis hanglamp over bluetooth. Door de toevoeging van bluetooth is een hue bridge niet nodig om de lamp te kunnen gebruiken. Wanneer je de Philips hue ensis met bluetooth koppelt aan je smartphone kun je deze bedienen met de bluetooth app van hue. De functies zijn dan wel beperkt, maar nog steeds voldoende om de hanglamp te kunnen bedienen. Als je de hanglamp in routines wilt gebruiken en wilt koppelen aan accessoires, dan is een bridge wel noodzakelijk. Het koppelen aan een bridge is ook op een later moment mogelijk. 

Verlichting van het moment

Met de Philips hue lampen pas je de verlichting aan op het moment. Met de vooraf ingestelde scenes bepaal je zelf met een druk op de knop in welke stemming jij bent. Je kunt de vooraf ingestelde scenes gebruiken of zelf een Philips hue scene maken. Een scene kun je weer koppelen aan routines, accessoires en smart home oplossingen. Alle verlichting van hue kun je samenvoegen en automatiseren. Bepaal zelf of je gaat voor ontspannen, praktisch of een combinatie van beide. 

Een moderne hanglamp in het zwart of wit