philips hue fair hanglamp

Philips Hue Fair Hanglamp

De Philips Hue Fair Hanglamp is een sfeervolle, maar moderne hanglamp die je prachtig boven je eettafel of salontafel kunt hangen. De lamp is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en heeft een geïntegreerd ledlicht. Dat betekent dat je de lamp dus nooit zelf hoeft te vervangen. Bovendien geeft deze lamp met 3000 lumen aardig wat licht. Misschien iets te veel licht? Geen probleem, aan de hand van de meegeleverde dimmer is het mogelijk de hardheid van het licht bij te sturen. Doordat deze lamp geïntegreerde ledverlichting heeft, is het mogelijk zelf verschillende kleuren wit te kiezen.

Maak sfeer met de Hue Fair Hanglamp

Vijftig tinten wit?

Met de Philips Hue Fair Hanglamp haal je een zeer geavanceerde maar stijlvolle lamp in huis. De lamp wordt geleverd met een dimmer, waardoor je verschillende tinten wit kunt instellen op de lamp. In de ochtend kun je bijvoorbeeld kiezen voor koel, wit licht, waardoor je gemakkelijker wakker kan worden terwijl je je ontbijt eet aan de eettafel. Kies voor helder daglicht wanneer je de krant of een boek aan het lezen bent. De hue fair hanglamp heeft een melkglazen plaat onder de lamp, waardoor het licht mooi in de eet- of salontafel valt.

Voordelen van de Philips Hue Fair Hanglamp

De Philips Hue Fair Hanglamp is te gebruiken om even lekker wakker te worden aan de eettafel, maar ook om een goede lichtinval te creëren overdag. Net als alle andere producten van Philips Hue ondersteunt ook deze hanglamp een speciale functie waarbij het licht wordt aangepast naarmate de dag vordert. Dit wordt een ‘persoonlijke zonsopgang’ genoemd en is in te stellen met behulp van de hue app. De Philips Hue Fair Hanglamp kan overal bediend worden met de applicatie. Het is daardoor ook mogelijk aan de hand van een automatiseringssysteem de lamp eenvoudig in- en uit te schakelen. Deze lamp is geschikt voor zowel koel als warm wit licht.

Prijs Fair Hanglamp

Met de Philips Hue Fair Hanglamp haal je een echte sfeermaker in huis. Philips staat bekend om haar goede kwaliteit lampen. Een dergelijke hanglamp kost tussen de 160 en 190 euro en heeft veel goede recensies. De Hue Fair Hanglamp is dus de ideale lamp voor als je op afstand de lamp boven je salontafel wilt kunnen bedienen.

Technische specificaties

De Hue Fair Hanglamp is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. De lamp is gemaakt van aluminium en glas. Het voordeel van deze lamp is dat je aan de hand van de meegeleverde afstandsbediening de kleurtinten aan kan passen. Deze lampen zijn perfect om sfeerlicht te creëren. Net als alle andere Philips Hue producten kun je de hue fair hanglamp ook koppelen aan de bridge en sluit de hanglamp naadloos aan in jouw hue verlichting.

De lamp moet op minimaal 12 cm hoogte en maximaal 150 cm hoogte gehangen worden. De Philips Hue Fair Hanglamp weegt zo’n 5,5 kilo en is goed voor 3000 lumen aan lichtopbrengst. Dankzij de led-integratie hoef je zelf geen lamp te plaatsen.

De Fair Hanglamp is gebouwd aan de hand van LED+ technologie, waardoor het gebruik in categorie A+ geclassificeerd is. Je hebt behoorlijk lang plezier van deze lamp, want de lamp heeft een levensduur van maar liefst 25.000 branduren. Gaat de lamp onverhoopt toch eerder kapot? Dan kun je gebruikmaken van de tweejarige garantie die Philips bij dit product levert.

Geniet met je Hue Fair Hanglamp

Fan van slimme verlichting?