Philips hue fair zwart hanglamp

Philips hue fair hanglamp

De Philips hue fair hanglamp is een sfeervolle, maar moderne hanglamp die je prachtig boven je eettafel of salontafel kunt hangen. De lamp is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en heeft een geïntegreerd led-licht. Dit betekent dat je de lamp dus nooit zelf hoeft te vervangen. Bovendien geeft de fair hanglamp met 3000 lumen aardig wat licht. Misschien iets te veel licht? Geen probleem, aan de hand van de meegeleverde dimmer is het mogelijk de helderheid van het licht te dimmen. De geïntegreerde led-verlichting kun je gebruiken in alle soorten witlicht, hiermee valt de Philips hue fair hanglamp in de white ambiance serie.

Haal het maximale uit je verlichting

Verschillende tinten wit

Met de Philips hue fair hanglamp haal je een zeer geavanceerde maar stijlvolle lamp in huis. De lamp wordt geleverd met een dimmer switch, waarmee je verschillende tinten wit kunt instellen op de lamp. In de ochtend kun je bijvoorbeeld kiezen voor koel, wit licht, waardoor je gemakkelijker wakker kan worden terwijl je je ontbijt eet aan de eettafel. Kies voor helder daglicht wanneer je de krant of een boek aan het lezen bent. De fair hanglamp heeft een melkglazen plaat onder de lamp, waardoor het licht mooi in de eet- of salontafel valt.

Voordelen Philips hue fair hanglamp

De Philips hue fair hanglamp is te gebruiken om even lekker wakker te worden aan de eettafel, maar ook om een goede lichtinval te creëren overdag. Net als alle andere producten van Philips hue ondersteunt ook deze hanglamp een speciale functie waarbij het licht wordt aangepast naarmate de dag vordert. Dit wordt een ‘persoonlijke zonsopgang’ genoemd en is in te stellen met behulp van de hue app. De Philips hue fair lamp kan overal bediend worden met de applicatie. Het is daardoor ook mogelijk aan de hand van een automatiseringssysteem de lamp eenvoudig in- en uit te schakelen. Ook het koppelen van slimme accessoires is geen probleem.

Fair serie

Met de Philips hue fair hanglamp haal je een echte sfeermaker in huis. De verlichting van hue staat bekend om haar goede kwaliteit lampen, zo ook de lampen in de fair serie. Naast de hanglamp is er ook een fair plafondlamp beschikbaar. De plafondlamp is op dezelfde manier vorm gegeven, maar heeft geen snoer-pendel en wordt strak tegen het plafond gemonteerd.

Technische specificatie

De fair hanglamp is verkrijgbaar in een witte en zwarte armatuur. De lamp is gemaakt van aluminium en glas. Het voordeel van deze lamp is dat je aan de hand van de meegeleverde afstandsbediening de kleurtinten aan kan passen. Deze lampen zijn perfect om sfeerlicht te creëren. Net als alle andere hue producten kun je de fair hanglamp ook koppelen aan de Philips hue bridge en maak je van alle smart lampen een geheel. 

De lamp moet op minimaal 12 cm hoogte en maximaal 150 cm hoogte gehangen worden. De hanglamp weegt zo’n 5,5 kilo en is goed voor 3000 lumen aan lichtopbrengst. Dankzij de led-integratie hoef je zelf geen lamp te plaatsen. De geïntegreerde verlichting valt in de white ambiance familie en kun je naar wens dimmen.

De lamp is gebouwd aan de hand van LED+ technologie, waardoor het gebruik in categorie A+ geclassificeerd is. Je hebt behoorlijk lang plezier van deze lamp, want de lamp heeft een levensduur van maar liefst 25.000 branduren. Gaat de lamp onverhoopt toch eerder kapot? Dan kun je gebruikmaken van de tweejarige garantie die Philips bij dit product levert.

Kies voor een echte eye-catcher in huis.