philips hue go lamp tafellamp

Philips hue go tafellamp

De Philips hue go tafellamp is een draagbare lamp op batterijen. Hierdoor is de lamp makkelijk te verplaatsen en overal te gebruiken. Geen vervelende snoeren die over de grond liggen of geen mogelijkheid tot aanzetten omdat er geen stopcontact in de buurt is. Denk bijvoorbeeld eens aan buiten in de tuin of op het balkon. Zo wordt het avondje buiten genieten niet verstoord door de ingevallen duisternis en is het geen noodzaak om hue buitenverlichting te installeren. De veelzijdige draagbare lamp heeft onbegrensde mogelijkheden en onderscheidt zich daarmee van alle andere lampen die we voorheen al kende. Een nieuwe technologie maakt hue go, DE lamp van de toekomst. Met de Philips hue go lamp beschik je altijd en overal over verlichting die je precies kunt instellen aan de locatie. Wit, rood, groen licht? Aan jou de keuze! De hue go valt namelijk in de color & white ambiance serie en beschikt sinds de v2 ook over bluetooth. Hierdoor is een bridge niet meer noodzakelijk om de lamp te kunnen gebruiken.

De slimste draagbare lamp

Philips hue go v2 bluetooth

Door de populariteit van de Go tafellamp is er een nieuwe verbeterde versie beschikbaar. De Philips hue go v2 tafellamp. De versie 2 is op verschillende punten verbetert. Zo beschikt de nieuwe versie over bluetooth en zijn de kleuren geoptimaliseerd. Naast het bedienen via de button op de lamp kun je de Go v2 nu ook, zonder bridge, koppelen aan de Philips hue app via bluetooth. Als je nog meer uit je slimme Philips hue lampen wilt halen kun je ze altijd op een later moment nog verbinden met een bridge. De nieuwe versie kun je herkennen aan het bluetooth logo rechts bovenin op de verpakking. 

Color & white ambiance

De lamp heeft naast wit licht ook 16 miljoen verschillende kleuren tot zijn beschikking. Dit zijn alleen nog maar de kleuren. De Philips hue go tafellamp heeft namelijk nog veel meer mogelijkheden. Zet de lamp bijvoorbeeld gericht op een muur en tover in een handomdraai de kleur van je muur om in elke gewenste tint. Door met kleuren te spelen kun je kiezen voor een koud of warm licht. De Philips hue go is ook te dimmen met een accessoire of Philips hue app. Zo kun je helder licht gebruiken om een boek te lezen en het licht dimmen om een unieke sfeer te creëren. De enige beperking die je hebt is jouw eigen fantasie en creativiteit. Ook het combineren van meerdere Philips hue go tafellampen en andere hue verlichting is mogelijk.  

Philips hue go tafellamp v2 bluetooth buiten

Draagbare lamp

De Philips hue go v2 tafellamp is altijd tot je beschikking. Stop de stekker in het stopcontact en maak gebruik van zijn veelvuldige mogelijkheden. Ondertussen laadt de lamp zichzelf op waardoor je hem daarna draadloos overal mee naartoe kunt nemen. Wanneer de interne, oplaadbare batterij 1,5 uur heeft opgeladen, kun je hem daarna moeiteloos 3 uur draadloos gebruiken. De Philips hue go v2 tafellamp is door de interne batterij makkelijk te verplaatsen en overal inzetbaar. Door de handige knop op de achterkant kun je snel kiezen uit de standaard scenes. Wanneer je de lamp koppelt via bluetooth of met een bridge aan de app heb je nog meer mogelijkheden. De draagbare lamp heeft een hoge lichtopbrengst van maximaal 520 lumen. De lichtopbrengst is dimbaar met de app of accessoire, zoals de Philips hue dimmer switch.

Kleurenmix

Naast de standaard kleuren van de Hue Go lamp, beschikt het apparaat ook over kleuren mixen. Elk van de 5 mixen heeft zijn eigen effect. Zo is er een Cozy candle, Sunday coffee, Meditation, Enchanted forest en Night adventure. Ieder effect met zijn eigen karakteristieke verloop en kleurenmix, geschikt voor verschillende sferen. Bijvoorbeeld voor een zen momentje in bad of een romantisch avondje op de bank.

Vier lichtinstellingen

Naast de vele mogelijkheden in kleur en helderheid, heeft de Hue Go, speciaal voor jouw gemak, 4 lichtinstellingen geprogrammeerd. Zo is er de Energize, een koel licht, de Concentrate, een helder wit licht waar de concentratie bij word verhoogd. Of wat dacht je van de Read, het optimale licht voor het lezen van een goed boek en tot slot is er nog de Relax, een warm wit licht wat je helpt te relaxen na een drukke dag.

Geen grenzen met Philips Hue Go

Philips hue go gaat met de tijd mee

Behalve de 16 miljoen verschillende kleuren, waar de Hue Go lamp over beschikt en het draadloze gemak, heeft de lamp nog meer mogelijkheden. Zo ontwierp Philips een speciale app die te gebruiken is op elke IOS of Android apparaat. Denk hier bij aan jouw telefoon of tablet. Deze app, die speciaal ontwikkelt is voor Hue, kun je timers instellen, krijg je meldingen, alarmen en kun je synchroniseren met jouw entertainmentsysteem. Ontzettend gemakkelijk en ook nog eens heel efficiënt. De Hue Go lamp is ook rechtstreeks vanaf het apparaat te bedienen. Wanneer je op Smart Controle klikt kun je direct kiezen uit 7 verschillende lichteffecten: Functioneel warm wit licht, koel stimulerend daglicht en 5 natuurlijke lichteffecten voor elk moment.

Wakker worden met hue

Net als andere lampen van Philips hue is de Hue go v2 te gebruiken als wekker. Elke dag wakker worden met de Hue go tafellamp is een feest. De lamp laat je op een natuurlijke wijze wakker worden. Door een geleidelijk, toenemend licht zal je lichaam het ervaren als dat de zon op komt en je wakker maakt. De ingebouwde timer zorgt er voor dat dat dit op het juiste moment gebeurt. Geen schreeuwende wekkers meer maar ontwaken als een natuurlijk iets. Gebruik de Go lamp als jouw wekker en je zal elke dag fris en fruitig aan je dag beginnen!