philips hue go lamp tafellamp

Philips hue go

De Philips Hue Go lamp is een draagbare lamp op batterijen. Hierdoor is de lamp makkelijk te verplaatsen en altijd tot jouw beschikking. Geen vervelende snoeren die over de grond liggen of geen mogelijkheid tot aanzetten omdat er geen stopcontact in de buurt is. Denk bijvoorbeeld eens aan buiten in de tuin of op het balkon. Zo wordt het avondje buiten genieten niet verstoord door de ingevallen duisternis en is het geen noodzaak om hue buitenverlichting te installeren. De veelzijdige draagbare lamp heeft onbegrensde mogelijkheden en onderscheid zich daarmee van alle andere lampen die we voorheen al kende. Een nieuwe technologie maakt hue go, DE lamp van de toekomst. Met de Philips hue go lamp beschik je altijd en overal over verlichting die je precies kunt instellen aan de locatie. Wit, rood, groen licht? Aan jou de keuze!

De slimste draagbare lamp

Philips hue go geeft kleur

De lamp bestaat naast wit licht uit 16 miljoen verschillende kleuren. En dan hebben we het alleen nog maar over de kleuren gehad. De mogelijkheden zijn eindeloos doordat je zo kunt spelen met de kleuren. Zet de lamp bijvoorbeeld gericht op een muur en tover in een handomdraai de kleur van je muur om in elke gewenste tint. Door met kleuren te spelen kun je kiezen voor een koud of warm licht. De Philips hue go is ook te dimmen. Zo kun je helder licht gebruiken om een boek te lezen en het licht dimmen om een unieke sfeer te creëren. De enige beperking die je hebt is jouw eigen fantasie en creativiteit.

Altijd & overal

De Philips hue go lamp is altijd tot je beschikking. Stop de stekker in het stopcontact en maak gebruik van zijn veelvuldige mogelijkheden. Ondertussen laadt de lamp zichzelf op waardoor je hem daarna draadloos overal mee naartoe kunt nemen. Wanneer de interne, oplaadbare batterij 1,5 uur heeft opgeladen, kun je hem daarna moeiteloos 3 uur draadloos gebruiken. De Philips hue go lamp is door de interne batterij makkelijk te verplaatsen en overal inzetbaar.

Kleurenmix

Naast de standaard kleuren van de Hue Go lamp, beschikt het apparaat ook over kleuren mixen. Elk van de 5 mixen heeft zijn eigen effect. Zo is er een Cozy candle, Sunday coffee, Meditation, Enchanted forest en Night adventure. Ieder effect met zijn eigen karakteristieke verloop en kleurenmix, geschikt voor verschillende sferen. Bijvoorbeeld voor een zen momentje in bad of een romantisch avondje op de bank.

4 lichtinstellingen

Naast de vele mogelijkheden in kleur en helderheid, heeft de Hue Go, speciaal voor jouw gemak, 4 lichtinstellingen geprogrammeerd. Zo is er de Energize, een koel licht, de Concentrate, een helder wit licht waar de concentratie bij word verhoogd. Of wat dacht je van de Read, het optimale licht voor het lezen van een goed boek en tot slot is er nog de Relax, een warm wit licht wat je helpt te relaxen na een drukke dag.

Geen grenzen met Philips Hue Go

Philips hue go gaat met de tijd mee

Behalve de 16 miljoen verschillende kleuren, waar de Hue Go lamp over beschikt en het draadloze gemak, heeft de lamp nog meer mogelijkheden. Zo ontwierp Philips een speciale app die te gebruiken is op elke IOS of Android apparaat. Denk hier bij aan jouw telefoon of tablet. Deze app, die speciaal ontwikkelt is voor Hue, kun je timers instellen, krijg je meldingen, alarmen en kun je synchroniseren met jouw entertainmentsysteem. Ontzettend gemakkelijk en ook nog eens heel efficiënt. De Hue Go lamp is ook rechtstreeks vanaf het apparaat te bedienen. Wanneer je op Smart Controle klikt kun je direct kiezen uit 7 verschillende lichteffecten: Functioneel warm wit licht, koel stimulerend daglicht en 5 natuurlijke lichteffecten voor elk moment.

Goedemorgen sunshine

Net als andere lampen van Philips hue is de Hue Go te gebruiken als wekker. Elke dag wakker worden met de Hue Go lamp is een feest. De lamp laat je op een natuurlijke wijze wakker worden. Door een geleidelijk, toenemend licht zal je lichaam het ervaren als dat de zon op komt en je wakker maakt. De ingebouwde timer zorgt er voor dat dat dit op het juiste moment gebeurt. Geen schreeuwende wekkers meer maar ontwaken als een natuurlijk iets. Gebruik de Go lamp als jouw wekker en je zal elke dag fris en fruitig aan je dag beginnen! 

Black Friday 2020 Deals

BEKIJKEN