philips hue GU10 starterspakket ban

Philips Hue GU10 Starter Pack

Vervang je energie vretende halogeen spots voor de Philips Hue GU10 LED Spots. Met de Philips Hue GU10 Starter Pack kun je gelijk beginnen met het installeren van het innovatieve Philips hue lichtplan. In de verpakking vind je de benodigde hue bridge (inslusief de bekabeling), 3 GU10 LED Spots en een Dim schakelaar. Bestel vandaag nog de Philips Hue GU1o Starter Pack en begin met het besparen op je energierekening.

Begin vandaag nog en koop de Philips Hue GU10 Starter Pack nu!

PHILIPS HUE GU10 STARTER PACK

De Philips Hue GU10 Starter Pack vervangt al je huidige spots in huis en maakt jouw leven goedkoper. Met de Starter Pack ben je volledig gereed voor het starten van een gekleurde omgeving. Mocht je al in het bezit zijn van een bridge, dan kun je waarschijnlijk beter kijken naar de losse GU10 LED Spots van Philips hue. Het is dus niet nodig om een extra bridge aan te schaffen voor een ander type lichtbron, zoals de GU10 spots.

BESPAAR GELD MET HUE GU10

Door de traditionele halogeenspots te vervangen voor een Philips Hue GU10 LED spot ga je enorm besparen op je energierekening. Een GU10 spot van hue heeft een wattage van 5,5 watt. Met een Hue GU10 spot vervang je een traditionele spot van ongeveer 50 watt. Dit is een enorme besparing en zul je zeker merken op je rekening van de energiemaatschappij. De Hue GU10 Spot is net als andere lichtbronnen volledig dimbaar door middel van de hue app of in de Philips hue GU10 starterkit meegeleverde Dim schakelaar.

KIES JIJ WIT OF KLEUR

De Philips hue GU10 starterkit wordt standaard geleverd met 3 LED spots die je eenvoudig kunt instellen in alle denkbare kleuren. Dit is een keuze die je zelf kunt maken, maar is zeker geen must. De meegeleverde GU10 Spots zijn ook gewoon bruikbaar in mooie witte tinten. Zo kies jij wat het mooiste is in jouw situatie. De losse GU10 spots zijn wel verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk een kleurrijke en een kleurloze.

Kleur je huis vandaag nog en bestel Philips Hue nu!