Philips hue iris koper tafellamp

Maak van elke ruimte een sfeervolle omgeving met de Philips hue iris tafellamp. De iris tafellamp is kenmerkend door het ontwerp en steelt in elk interieur de show. De Philips hue iris beschikt over bluetooth en is te koppelen aan een bridge voor nog meer mogelijkheden. Met de geïntegreerde lichtbron heb je keuze uit meer dan 16 miljoen kleuren en alle wittinten. De iris tafellamp begon ooit als de bekende Philips living colors. Een aantal versies later is deze lamp net zo slim als alle andere Philips hue lampen. Een mooie toevoeging aan je interieur met handige functies om je verlichting nog slimmer te maken. De armatuur van de lamp is kenmerkend door de glazenbol met de gekleurde behuizing.

Kies je voor een standaard of limited edition?

Philips hue iris limited edition

De populaire Philips living colors lamp is door de jaren heen steeds verder ontwikkeld en heeft de naam Philips hue iris gekregen. De iris heeft de zelfde slimme functies als alle andere hue lampen. Naast de toevoeging van slimme functies heeft ook het design een aantal upgrades gekregen. Zo is de iris tafellamp niet alleen verkrijgbaar in het zwart of wit, maar ook in een aantal limited edition kleuren. In totaal is de iris verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. De Philips hue iris limited edition is verkrijgbaar in de kleur rosé, koper, zilver en goud. De standaard kleuren van de iris zijn black (zwart) en white (wit). De Philips hue iris limited edition tafellampen zijn maar voor een korte periode verkrijgbaar en dragen daarom ook de titel “limited edition”.

Design van de armatuur

De kenmerkende armatuur heeft een aantal fraaie upgrades gekregen. Zo is de tafellamp verkrijgbaar in meerdere kleuren en is het design ook verder aangepast. De stroomkabel is voorzien van nylon voor een luxe uitstraling en de geïntegreerde lichtbron is op een betere manier verwerkt in de behuizing. Dit zorgt voor een mooier en egalere lichtopbrengst vanuit alle hoeken. Door het vernieuwde design past de huidige iris tafellamp werkelijk in elk interieur en elke ruimte. Een mooie aanvulling om een donkere hoek te voorzien van licht of een muur in je huis te belichten met een prachtige kleur. Ook wanneer je de lamp niet gebruikt is het een echte eye-catcher.

Gebruiken zonder bridge

Om het maximale uit je hue lampen te halen heb je een hue bridge nodig. De bridge fungeert als hart van je verlichting en zorgt voor de vele slimme functies van je lampen. Wanneer je geen bridge in huis hebt, maar toch graag een Philips hue iris tafellamp wilt kopen heb je andere mogelijkheden om de lamp te bedienen. Zo beschikt de iris ook over bluetooth en kun je een speciale bluetooth app downloaden om de lamp te bedienen. In de app kun je de lamp dimmen en de kleur kiezen. Op een later moment toch de iris koppelen aan een bridge is altijd mogelijk. 

iris limited edition koper scene

Philips hue iris als nachtlampje

De nieuwste technologie, die je vindt in de Philips hue iris tafellamp, maakt het mogelijk om de interne lichtbron te dimmen naar 1 procent. Dit maakt de iris een ideale lamp om te gebruiken als nachtlampje. Naast de mogelijkheid om de lamp maximaal te dimmen kan de iris ook gebruikt worden in combinatie met Philips hue scenes, zoals de wake-up functie. Deze routine zorgt ervoor dat je dagelijks gewekt wordt door een nabootsing van de zonsopkomst. Zo word je nooit meer wakker met te fel licht en begint elke dag weer aangenaam.

Geef je interieur wat het nodig heeft met een iris tafellamp