philips hue led strip ban

Flexibel met de Philips hue led strip

Voor fans van energiezuinige verlichting en de Philips Hue Lampen is er de Philips hue led strip. Met de Philips hue lightstrip plus van 2 meter lang kun je eenvoudig je hele woning verlichten, zonder dat je overal lampen neer hoeft te zetten of op hoeft te hangen. De Philips hue led strip kun je werkelijk overal plaatsen. Onder de bank, de keuken of rond de televisie. De lightstrip is 2 meter lang en daarbij kun je verschillende uitbreidingen krijgen met een lengte van 1 meter. De maximale lengte van de strip, met uitbreidingen, is 10 meter. Je kunt de lightstrips bedienen op verschillende manieren. Belangrijk is dat je hiervoor wel eerst de Philips hue bridge aansluit, deze zit in het starterspakket of is los verkrijgbaar. Hierna hoef je simpelweg alleen nog maar de app te downloaden en je kunt van start.

Verlicht al je donkere hoeken in huis met de led strip

Laat je huis leven

De Philips hue led strip heeft in totaal 16 miljoen kleuren welke je kunt instellen met de Philips hue app. Hieronder vallen ook alle tinten wit, van warm wit tot daglicht wit. Je kunt alle kanten op. Creëer je eigen sfeer in huis door zelf de kleuren te bepalen. De lichtopbrengst van de strips maakt dat je deze kunt gebruiken voor zowel decoratieve verlichting als voor een functioneel licht. Je kunt het licht dimmen en instellen op een warme kleur, zodat je een decoratieve sfeer creëert voor in je woonkamer of in de keuken. Ook kun je een fel licht instellen en deze gebruiken wanneer je thuis aan het werk bent. Bijzonder aan de Philips hue led strip is de mogelijkheid om deze te synchroniseren met je favoriete muziek voor een kleurrijk spektakel. De lichtshow versterkt de sfeer van je muziek en loopt synchroon, zo kom je pas echt in de juiste stemming.

Philips hue led strip montage

Wat de Philips hue lightstrip ook erg aantrekkelijk maakt, is de eenvoudige montage van de strips. Je knipt de lightstrip gemakkelijk op maat en dankzij de plakstrip plak je het led licht regelrecht op de juiste plaats. Zo kun je hem dus overal hangen waar je wilt. De lightstrips werken naadloos samen met je overige Philips hue verlichting. Bestel de Philips hue led strip nu online en geniet van je kleurrijke, sfeervolle woning.

Outdoor led strip

Met de komst van Philips hue outdoor verlichting laat je ook je buitenomgeving kleuren. Door de perfecte samenwerkingen met de binnen en buitenlampen wordt de verlichting een geheel. Ook voor buiten is er een lightstrip beschikbaar, de Philips hue outdoor led strip. Deze strip is waterdicht en verkrijgbaar in 2 of 5 meter lengte. Ook de outdoor lightstrip beschikt over alle Color & White ambiance kleuren en wittinten. De outdoor strip wordt standaard geleverd met een waterdichte voeding.

Kleur je huis met een Philips hue led strip

Fan van slimme verlichting?