philips hue lily spot enkel

Philips hue lily spot

Je tuin verlichten op een sensationele manier doe je met de Philips hue lily spot. De outdoor spot van Philips hue geeft jouw buitenomgeving de kleur die het verdient. De lily spot is verkrijgbaar als starterspakket met een of meerdere lampen. Met een IP65 certificering is de complete buitenverlichting van Philips hue, net als de Philips hue lily, geschikt voor alle weersomstandigheden. Wanneer je in de toekomst meer lily spots aan je tuin wilt toevoegen doe je dit eenvoudig met de uitbreidingslampen.

Geef je tuin de finishing touch

Philips hue lily starterspakket

In een Philips Hue Lily starterspakket vind je een of meerdere lily spots en alle onderdelen die je nodig hebt voor het aansluiten. Het basis lily starterspakket bestaat standaard uit 3 lampen. Wanneer je kiest voor een starterspakket met meerdere lampen ontvang je per lily spot een 5 meter verlengkabel en koppelstuk om alles netjes aan te sluiten. De adapter in het starterspakket wordt standaard geleverd met een 2,9 meter kabel. Naast de meegeleverde wandbevestiging ontvang je ook bij elke spot een grondspies. Met de grondspies maak je van de lily lamp een prikspot en steek je deze op de gewenste plek in de grond.

Color & White ambiance

Elke Philips hue lily spot is voorzien van een Color & White ambiance lichtbron. Hiermee kun je je buitenomgeving verlichten in alle gewenste kleuren en wittinten. Maak scènes aan en laat de lily spots meekleuren met je binnenverlichting of kies voor een geheel andere tint. Doordat elke lily spot beschikt over meer dan 16 miljoen kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos.

Philips hue lily aanbiedingen

Van de Philips hue lily spot vind je regelmatig een aanbieding voor zowel het starterspakket als een uitbreidingsspot. Wanneer je specifiek naar een Philips hue lily aanbieding zoekt is het verstandig om meerdere winkels te vergelijken. Soms gelden er ook bepaalde kortingsacties van een bepaald percentage en andere keren een vaste lage prijs. Philips hue aanbiedingen zijn vaak maar van korte duur of alleen geldig op een beperkt aantal producten. De meeste kans op een Philips hue lily aanbieding heb je in het buitenseizoen.

Buitenverlichting uitbreiden

Zodra je gestart bent met het verlichten van je buitenomgeving is de kans groot dat je dit verder wilt uitbreiden. Door de meegeleverde T-koppelstukken is het aansluiten van een uitbreidingslamp kinderspel. Op een adapter die je ontvangt bij het starterspakket kun je maximaal 5 Philips hue lily spots aansluiten. Als je je tuin wilt voorzien van meer dan 5 lily spots heb je een extra adapter nodig of je vervangt de standaard 40w adapter voor de 100w adapter.

philips hue lily wattage voorbeeld

Philips hue lily XP spot

De lily spot familie heeft er een grote broer bij, namelijk de Philips hue XL lily spot. De grotere variant van de gewilde outdoor spot heeft meer lichtopbrengst en maakt gebruik van dezelfde 24v laagspanning. Met een grote van 11,2 cm is de XL spot ongeveer 3 cm groter dan de standaard Philips hue lily spot. De XL spot is alleen verkrijgbaar als uitbreiding en kan aangesloten worden op een adapter van een ander outdoor starterspakket. De grotere hue lily spot verbruikt 15w. Let wel op dat je de totale belasting van 40w niet overschrijdt van de adapter.

philips hue lily XL spot

De slimme spot voor buiten