philips hue lucca sokkellamp outdoor

Hue Lucca Sokkellamp

Wie al een mooie collectie Philips Hue lampen binnenshuis heeft, kan de collectie nu verder uitbreiden naar buiten. Philips heeft een speciale sokkellamp ontwikkeld die buiten geplaatst kan worden. De Philips hue lucca sokkellamp is een staande lamp voor in de tuin. Deze lamp is verkrijgbare als hoge en als lage sokkellamp. De lamp is eenvoudig te bedienen met de app van Philips zelf. De app is geschikt voor zowel Android als iOS. Het witte licht kan in verschillende variaties gedimd worden.

Laat je tuin leven met Hue Lucca Sokkellampen

De ideale lamp voor buiten

De Hue Lucca Sokkellamp is de ideale lamp voor buiten, mede doordat deze in zowel een laag als hoog profiel te verkrijgen is. Bovendien is de lamp waterdicht, waardoor deze wel tegen een regenbui kan. Handig aan de lampen van de Philips hue serie is dat deze gemakkelijk in serie te schakelen zijn aan de hand van de hue bridge. Deze wordt niet standaard met de lamp meegeleverd, maar biedt extra mogelijkheden voor alle verlichting binnen en buiten. Met de afstandsbediening kun je vanaf binnen in je woning de lamp buitenshuis bedienen. Zo is het mogelijk om de lamp te dimmen, op afstand in- of uit te schakelen of de lamp mee te laten schakelen naar mate de zon opkomt.

Technische specificaties

De Philips Hue Lucca Sokkellamp is ideaal voor buiten, mede doordat deze spatwaterdicht is. Dat betekent dat de Philips Hue Outdoor collectie een IP65-certificering heeft. De app beschikt in combinatie met de sokkellamp over zogenaamde geofencing. Dat betekent dat de lamp aan gaat wanneer je thuiskomt en uitgaat wanneer je weggaat. Daardoor brandt de lamp niet onnodig en verbruikt deze dus niet veel stroom. Dit is naast de Hue Lucca sokkellamp ook mogelijk bij alle andere hue producten. Uiteraard is het wel mogelijk de lamp de hele avond te laten branden, door dit goed in te stellen. Bovendien bestaat het armatuur van de lamp uit aluminium. Daarmee is het armatuur beschermd tegen roesten.

De lamp heeft een verlichting van 806 lumen, wat genoeg is om de tuin te verlichten. Bovendien kan de Hue Lucca Sokkellamp ook bediend worden aan de hand van IFTTT, de HomeKit van Apple, Nest, SmartThings, Homey en Google Assistant. De verbinding werkt aan de hand van WiFi, daarvoor is wel een hue bridge nodig. Het snoer voor de stroomaansluiting is 1,5 meter lang.

Een stijlvolle sokkellamp voor de beste prijs

Voordelen Hue Lucca Sokkellamp

De hue lucca sokkellamp kent een groot voordeel, en dat is het armatuur van de lamp. Deze lamp is ontworpen als een vloerlamp en heeft daarom maar één lichtpunt. In tegenstelling tot bij sommige andere producten van Philips hue, is de lamp eenvoudig te vervangen. De fitting is namelijk de zeer gangbare E27 fitting, waardoor je in een mum van tijd de lamp vervangen hebt. Ten slotte is de lamp te bedienen aan de hand van smart home-apps als Siri en Alexa. Het is dus mogelijk aan de hand van een spraakcommando de lamp aan of uit te zetten.

Prijs Philips Hue Lucca Sokkellamp

De Philips Hue Lucca Sokkellamp biedt voldoende verlichting in de tuin. Philips heeft al jaren veel succes met de Hue serie. Deze sokkellamp is volledig waterdicht en kan dus wel tegen een stootje.

Fan van slimme verlichting?