Philips hue lucca sokkellamp white laag

Philips hue lucca sokkellamp

Wanneer je al een mooie collectie Philips hue lampen binnenshuis hebt, kun je dit verder uitbreiden naar buiten. Hue heeft een speciale sokkellamp ontwikkeld die buiten geplaatst kan worden. De Philips hue lucca sokkellamp is een staande lamp voor in de tuin. Deze lamp is verkrijgbare als hoge en als lage sokkellamp. De lamp is eenvoudig te bedienen met de app van Philips zelf. De app is geschikt voor zowel Android als iOS. Het witte licht kan in verschillende variaties gedimd worden. De lucca sokkellamp is alleen verkrijgbaar in de Hue White variant. Wanneer je de sokkellamp wilt voorzien van color en/of white ambiance kun je eenvoudig de meegeleverde lamp vervangen.

Tijd voor slimme verlichting in de tuin?

De ideale lamp voor buiten

De Philips hue lucca sokkellamp is de ideale lamp voor buiten, mede doordat deze in zowel een laag als hoog profiel te verkrijgen is. Bovendien is de lamp waterdicht, waardoor de sokkellamp wel tegen een regenbui kan. Handig aan de lampen van Philips hue is dat deze gemakkelijk in serie te schakelen zijn met behulp van de hue bridge. Deze wordt niet standaard met de lucca sokkellamp meegeleverd, maar biedt extra mogelijkheden voor alle verlichting binnen en buiten. Het is mogelijk om vanaf binnen in je woning de lamp buitenshuis bedienen. Zo is het mogelijk om de lamp te dimmen, op afstand in- of uit te schakelen of de sokkellamp mee te laten schakelen naar mate de zon opkomt.

Technische specificatie

De Philips hue lucca sokkellamp is ideaal voor buiten, mede doordat deze spatwaterdicht is. De Philips Hue Outdoor collectie heeft namelijk een IP65-certificering. Het armatuur van de sokkellamp bestaat uit aluminium. Daarmee is het armatuur beschermd tegen roesten. Het snoer voor de stroomaansluiting heeft een lengte van 1,5 meter. De meegeleverde smart lamp is een E27 white lamp. De lamp geeft een prachtig wit licht van 806 lumen en is naar wens te dimmen. De lucca sokkellamp is verkrijgbaar in een laag en hoog model. De hoogte van het laag model is 25cm en van het hoog model 77cm. De doorsnede van beide is gelijk, namelijk 14cm. Voor de slimme bediening is een Philips hue bridge noodzakelijk. 

Voordelen Philips hue lucca sokkellamp

De Philips hue lucca sokkellamp kent een groot voordeel, en dat is het armatuur van de lamp. Deze lamp is ontworpen als een vloerlamp en heeft daarom maar één lichtpunt. In tegenstelling tot bij sommige andere producten van Philips hue, is de lamp eenvoudig te vervangen. De fitting is namelijk de zeer gangbare E27 fitting, waardoor je in een mum van tijd de lamp vervangen hebt. Ten slotte is de lamp te bedienen met behulp van smarthome assistenten als Siri, Google en Alexa. Om de koppeling te kunnen maken met een smarthome assistent is een bridge vereist. Na het koppelen van de producten kun je ook de lucca sokkellamp met je stem bedienen.

Philips hue lucca wandlampen

Naast de Philips hue lucca sokkellamp is er ook een wandlamp verkrijgbaar in dezelfde lucca serie. Een prachtige wandlamp met rondingen, net als de sokkellamp. Door te kiezen voor hetzelfde type armatuur wordt de buitenomgeving een geheel. Wanneer je liever kiest voor andere Philips hue buitenverlichting dan is dit zeker mogelijk. Alle verlichting van hue werkt met elkaar samen en is eenvoudig te bedienen vanuit een en dezelfde applicatie op je smartphone of tablet.

Lucca sokkellamp hoog in de avond

Een stijlvolle sokkellamp voor de beste prijs