philips hue Milliskin inbouwspot ban

Hue Milliskin

Je bent maar wat trots op je nieuwe huis, eindelijk gevonden wat je zocht. En nu de inrichting natuurlijk, die moet wel tiptop worden. Of misschien wil je je bestaande huis eens een flinke make-over geven. Goede verlichting kan een enorm verschil maken, dus maak je een lichtplan. In de keuken en de slaapkamer wil je op sommige momenten veel licht, het liefst een beetje zoals daglicht. In de woonkamer is meestal indirect licht gewenst, maar als je met zijn allen een spelletje speelt aan de eettafel is het wel handig als die even flink uitgelicht kan worden. En in de slaapkamer hangt het er helemaal maar vanaf; ’s morgens vroeg eerst zacht licht, dan feller als je je kleding gaat uitzoeken en ’s avonds als je met je partner in bed ligt weer gedimd. De Philips hue milliskin kan in samenwerking met de hue bridge en andere Philips hue producten aan al je wensen voldoen.

Koop vandaag nog een Hue Millliskin inbouwspot

Inbouwspotjes

Als je er toch echt werk van maakt, zijn inbouwspotjes misschien wel het mooiste. Het kost even wat moeite maar het resultaat mag er zijn; geen uitstekende lampen waar maar weer spinraggen aan blijven hangen. Philips Hue Milliskin is een inbouwspot in acht verschillende vormen. Rond of vierkant, met of zonder bijgeleverde dimmer switch, in wit of aluminium. Die kun je mooi wegwerken in je al dan niet verlaagde plafond of in de muur. Of in de kledingkast, onder de keukenkastjes of waar je maar wilt. Je kunt ze in hoeken van 45˚ draaien zodat je bijvoorbeeld ook een mooi schilderij kunt uitlichten. En ze zijn alle afzonderlijk op lichtsterkte in te stellen, met de app of met de bijgeleverde dimmer switch. Voor een optimaal gebruik kun je de hue bewegingssensor koppelen.

De keuze is reuze

Of je inrichting nu modern of klassiek wordt, met een inbouwspot van Hue Milliskin kun je je geen bult vallen. Die wordt immers grotendeels weggewerkt in het oppervlak. Zeker als je een witte variant kiest voor een wit oppervlak, zal deze nauwelijks opvallen. Maar in een moderner interieur kan het mooi zijn om voor de aluminium variant te gaan, die met een zwarte binnenrand iets meer aanwezig is. Ga je voor de vierkant, dan geeft dat helemaal een strak beeld. En je kunt natuurlijk ook afwisselen, al naar gelang de sfeer van de ruimte. Met de Philips hue bridge kun je via de app op telefoon of tablet de lichtsterkte instellen. Maar je kunt ook een exemplaar met aparte dimswitch nemen die je gewoon met de hand kunt bedienen. Dat kan in sommige ruimtes handig zijn, als je de app even niet bij de hand hebt.

Hue Milliskin inbouwspots maken jouw huis af

Hue Milliskin Integratie

Philips hue milliskin spots zijn niet alleen mooi en praktisch, maar ook volledig geïntegreerd met andere Hue producten. Je hoeft dus echt niet overal voor inbouwspots te kiezen. Je kunt er prima andere verlichtingsproducten bij zetten of hangen, ze zullen allemaal met elkaar samenwerken via de hue bridge en de hue app. Misschien vind je het leuk om in de slaapkamer een gekleurde lamp erbij te nemen. Of je bouwt de Hue Milliskin in boven je kledingkast, en kiest voor een plafonnière aan het plafond. Met de bridge kun je wel vijftig lampen tegelijk bedienen. Het loont echt om er even voor te gaan zitten en een lichtplan te maken. Wij wensen je veel plezier met het (her)inrichten van jouw interieur.

Fan van slimme verlichting?