Philips hue milliskin met dimmer

Philips hue milliskin

Inbouwspots zorgen voor een prachtige manier van belichting, zo ook de Philips hue milliskin. Deze spots zijn verkrijgbaar met een ronde en vierkante armatuur. Vanaf het begin zijn de milliskin spots favoriet. Een eenvoudige vormgeving in combinatie met slimme verlichting is het succes van deze spot. De Philips hue milliskin armaturen zijn verkrijgbaar in het zilvergrijs/aluminum en in het wit. De meegeleverde GU10 lamp valt in de White ambiance serie. Zo kan de spot verschillende kleuren wit aannemen en is hij naar wens te dimmen. Voor de bediening is wel een Philips hue bridge nodig.

Met de milliskin haal je een prachtige inbouwspot in huis

Witte tinten met white ambiance

Standaard wordt de Philips hue milliskin geleverd met een GU10 lichtbron. Deze lichtbron valt binnen de white ambiance serie. Hierdoor heb je keuze uit alle wittinten, maar geen kleuren tot je beschikking. Met de app op je smartphone of tablet kies je eenvoudig welke wittint je wilt gebruiken en kun je naar wens je milliskin spot dimmen. Ook het toevoegen aan scenes en routines is mogelijk met white ambiance lampen. De verschillen tussen white, white ambiance, en white & color ambiance worden hier uitgelegd. De GU10 spot vervangen voor een white of white & color ambiance is mogelijk. De technologie van Philips hue zit namelijk in de lamp en niet in de armatuur verwerkt.

Meerdere opties

Of je inrichting nu modern of klassiek wordt, een Philips hue milliskin inbouwspot maakt je interieur alleen nog maar mooier. De armatuur wordt immers grotendeels weggewerkt in het oppervlak. Zeker als je een witte variant kiest voor een wit oppervlak, zal deze nauwelijks opvallen. Maar in een moderner interieur kan het mooi zijn om voor de aluminium variant te gaan, die met een zwarte binnenrand iets meer aanwezig is. Ga je voor de vierkant, dan geeft dat helemaal een strak beeld. En je kunt natuurlijk ook afwisselen, al naar gelang de sfeer van de ruimte. Met de Philips hue bridge kun je via de app op telefoon of tablet de lichtsterkte instellen. Maar je kunt ook een exemplaar met aparte dimmer switch nemen die je gewoon met de hand kunt bedienen. Dat kan in sommige ruimtes handig zijn, als je de app even niet bij de hand hebt.

Meer van hue

Philips hue milliskin spots zijn niet alleen mooi en praktisch, maar ook volledig geïntegreerd met andere Hue producten. Je hoeft dus echt niet overal voor inbouwspots te kiezen. Je kunt er prima andere verlichtingsproducten bij zetten of hangen, ze zullen allemaal met elkaar samenwerken via de hue bridge en de hue app. Met de bridge kun je wel vijftig lampen tegelijk bedienen. 

Philips hue milliskin specificaties

Wanneer je begint met het inbouwen van de Philips hue milliskin spots is het goed om te weten wat de specificaties zijn. Hoewel de inbouwspots verkrijgbaar zijn in het rond en vierkant, zijn de afmetingen gelijk. Zowel de ronde als vierkant armatuur hebben een minimale diepte nodig van 10cm en hebben een breedte van 9cm. Door het ingebouwde draaimechanisme kun je de hoek bepalen van het licht. De meegeleverde white ambiance GU10 lamp beschikt over alle wittinten en is naar wens te dimmen. De GU10 lichtbron is eenvoudig te vervangen voor bijvoorbeeld een color & white ambiance lamp.

Philips hue milliskin wit zijkant inbouw

Rond of vierkant? Wit of aluminium? Welke milliskin kies jij?