Philips hue play HDMI sync box

Haal het maximale uit je slimme verlichting met de Philips hue play HDMI sync box. Met het gebruiken van de sync box wordt je televisie ervaring verder uitgebreid. Maak van je volgende film avond een ware entertainment beleving door de smart lampen mee te laten kleuren met de beelden op je televisie. Het aansluiten van verschillende mediastations is mogelijk door middel van HDMI. Download de speciaal ontworpen Philips hue sync box app en koppel tot maximaal 10 Philips hue lampen. De Philips hue play HDMI sync box is een fantastische aanvulling op je slimme verlichting en verhoogt zeker het entertainment niveau.

Kleur je ruimte door de beelden op je televisie

Synchroniseer je lampen met het scherm

Na het aansluiten van de Philips hue play HDMI sync box nemen de geselecteerde color lampen de kleuren van je scherm over. De synchronisatie tussen het scherm en de lampen is subliem en zorgen voor een heus spektakel. In de Philips hue sync box app stel je alles naar wens in en bepaal je welke lampen er moeten meekleuren met de beelden op je scherm. Je kunt tot maximaal 10 Philips hue lampen gebruiken in combinatie met de box. Voor het gebruik van de Philips hue play HDMI sync box heb je wel color lampen nodig. White en White ambiance lampen werken niet met de box samen.

Philips hue play HDMI sync box app

Voor het gebruik van de Philips hue sync box heb je de Philips hue sync app nodig op je smartphone of tablet. In de speciaal ontworpen app kun je de sync box naar wens instellen. Zo heb je de keuze uit 10 color lampen, bepaal je welke HDMI ingang er gebruikt moet worden en pas je de helderheid van de smart lampen aan. Na het downloaden van de app op je smartphone of tablet kun je beginnen aan de installatie van de sync box. De app is zowel voor iOS als Android verkrijgbaar. Naast de app is ook een Philips hue bridge noodzakelijk om de sync box in gebruik te kunnen nemen.

Alles met HDMI kun je aansluiten

Door de 4 aanwezige HDMI poorten op de Philips hue sync box kun je aansluiten wat je maar wilt. Van een gameconsoles tot aan streaming apparaten, zolang het apparaat HDMI heeft kun je deze gebruiken met de hue sync box. Ook wanneer je bijvoorbeeld Netflix wilt streamen naar de aangesloten chromecast zullen de kleuren van je televisie synchroniseren met de Philips hue lampen.  Door de flexibiliteit van meerdere HDMI poorten sluit je meerdere apparaten aan. In de app selecteer je dan welk apparaat je wilt laten synchroniseren met je verlichting. Zo schakel je eenvoudig van een spectaculaire game avond over naar een romantische filmavond met surround verlichting.

Philips hue sync box

Kies de juiste lampen

Wanneer je van je woonkamer een entertainment ruimte wilt maken heb je Color & White ambiance lampen nodig van Philips hue. Dit mogen losse lampen zijn, maar ook lampen inclusief armatuur. Zo wordt er vaak gekozen voor een combinatie van Philips hue play lichtbalken en de Philips hue led strip. Beide zijn uitermate geschikt om te gebruiken met de hue sync box. Ook andere lichtbronnen, zoals GU10 spotjes en E27 lampen kunnen ingezet worden. Als de smart lampen in de color serie vallen kun je ze inzetten als surround verlichting.

Meerdere aansluitingen adapter

In de doos vind je naast de HDMI sync box een HDMI kabel, stroomkabel en adapter met een EU plug. De meegeleverde HDMI kabel is bedoelt voor tussen de televisie en de sync box. Door het verbinden van de sync box met de stroomkabel en de adapter voorzie je deze van voeding. Onderop de adapter vind je meerdere stroom aansluitingen. Naast de Philips hue play HDMI sync box kun je ook twee andere lampen aansluiten uit de play serie, bijvoorbeeld Philips hue play lichtbalken. Dit scheelt je weer een stopcontact bij het maken van je entertainment setup.

adapter kabels hue hdmi sync box

Haal het maximale uit je verlichting