philips hue play lichtbalk ban

Philips Hue Play lichtbalk

De Philips Hue play lichtbalk is een mooie aanvulling op het Philips Hue verlichtingssysteem. De ovaal vormgegeven lamp creëert een egaal licht met een breed scala aan wint tinten of een van de 16 miljoen kleuren waaruit je kunt kiezen. Licht een oppervlakte naar keuze uit en zorg voor sfeer met de Philips Hue play lichtbalk. De installatie is eenvoudig wanneer je al in het bezit bent van een bridge. Koppel meerdere lichtbalken aan een adapter en ga voor de volledige Hue beleving.

Welke oppervlakte ga jij voorzien van kleur?

Philips Hue Play lichtbalk kleuren en opties

Met de Philips Hue play lichtbalk haal je een armatuur in huis waarbij alle opties al zijn ingebouwd. Zo is de lichtbalk eenvoudig te dimmen en kun je kiezen uit miljoenen kleuren. De lamp is een stekkerklaar product die je na het koppelen met de bridge gelijk kunt gebruiken. De play lichtbalk wordt alleen geleverd als Color & White Ambiance variant, zo heb je dus de beschikking over 16 miljoen kleuren en alle denkbare wittinten. De led lamp is verkrijgbaar in 2 armatuur kleuren, wit en zwart. Kies de armatuur die het beste in jouw interieur past. De bediening is, net als met alle andere hue producten, eenvoudig met de Philips Hue app.

Plaatsing van Hue Play

De Philips Hue Play lichtbalk kan aan een muur of televisie worden bevestigd met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Rechtop neerzetten of horizontaal neerleggen is ook een optie. Kleur elke oppervlakte in de gewenste kleur en koppel Hue play aan je televisie voor optimale entertainment beleving.

Kies voor een of twee lichtbalken

De Philips Hue play lichtbalk is verkrijgbaar als enkele lichtbalk, uitbreiding of als duo pakket. In elke doos vind je sowieso de bevestigingsmaterialen en een lichtbalk met een voedingskabel. Als je kiest voor het duo pakket ontvang je een extra lichtbalk uitbreiding. Zo kun je dus gelijk van start met niet één maar twee Hue play lichtbalken.

Hue Play lichtbalk uitbreiding

Wanneer je eenmaal in het bezit bent van een play lichtbalk kun je deze eenvoudig uitbreiden. Elke Hue play lichtbalk kun je uitbreiden met maximaal drie balken op een adapter. Het is wel noodzakelijk om in het bezit te zijn van een Hue play starterspakket, anders is uitbreiding niet mogelijk. Bij de lichtbalk uitbreiding wordt namelijk geen adapter meegeleverd.

De volledige Hue beleving met de Play lichtbalk

Fan van slimme verlichting?