philips hue runner spot ban

Hue Runner Spot heeft een strak design

Wanneer je een liefhebber bent van strak, eenvoudig design is de Hue Runner Spot een ware uitkomst. De lamp heeft een ruimtelijke vormgeving en bestaat uit strakke lijnen. De Hue Runner Spot is verkrijgbaar in wit en zwarte kleur. Doordat de lichtbron een compacte vorm heeft en je de verlichting kunt draaien is hij zeer functioneel en kun je hem vrijwel overal in huis ophangen. Het eenvoudige montagesysteem van Philips hue maakt dat je de lamp aan plafonds, muren en balken kunt hangen. Ook schuin bevestigen is geen enkel probleem. Je bestuurt je verlichting eenvoudig met behulp van de Philips hue app. Deze kun je installeren op je Android apparaat of iOS toestel. Ook gaaf is de combinatie van de Hue Runner Spot met de bewegingssensor voor smartlampen. Dankzij een bewegingsmelder gaat je smartlamp vanzelf aan wanneer er in je ruimte beweging wordt gedetecteerd. Zo wordt het verlichten van je huis wel erg gemakkelijk. Koop vandaag nog een Hue Runner Spot. Een Philips hue ambiance spot en de handleiding worden standaard meegeleverd bij je bestelling.

Wacht niet langer en Koop je Hue Runner Spot nu!

Maak je eigen lichtplan met de Hue Runner Spot

Het licht kan ingesteld worden op verschillende kleuren wit. De lichtkleur varieert van warm wit naar helder wit en ook daglicht is een optie. Dit maakt de lamp handig voor iedere gewenste situatie. Wil je een sfeervolle ruimte met decoratieve verlichting, kies dan voor het warme licht. Op zoek naar een functioneler licht voor tijdens het lezen? Ga dan voor het heldere licht. In een ogenblik heb jij de gewenste sfeer gecreëerd. Wanneer je ervoor kiest om de lamp iets te dimmen, dan wordt de kleur vanzelf warmer en decoratiever. Voor zowel verkoeling als warmte ben je dus aan het goede adres bij de Hue Runner Spot.

Leg de nadruk op je pronkstuk

Dankzij de draaibare Philips hue runner spots kun je het licht laten schijnen op iedere gewenste plaats en hoek in je huis. Heb jij een echte eyecatcher in je huis die meer aandacht verdient? Richt de Hue Runner Spot op het item en laat hem weer stralen. Licht je meubels, schilderijen en decoratieve voorwerpen uit en maak je eigen persoonlijke museum thuis. Natuurlijk kun je de wand- en plafondlamp ook simpelweg een ruimte laten verlichten. Verlicht je huis en bestel de Philips Hue Runner Spot nu eenvoudig en snel online.

Kies jij voor zwart of wit? Koop nu je Hue Runner Spot!

Fan van slimme verlichting?