Philips hue runner 2-spot wit

Philips hue runner spots

Wanneer je een liefhebber bent van strak en eenvoudig design is de Philips hue runner spot een ware uitkomst. De lamp heeft een ruimtelijke vormgeving en bestaat uit strakke lijnen. De Philips hue runner spots zijn verkrijgbaar in wit en zwart armaturen. Je kunt kiezen uit een 3-tal uitvoeringen. Je hebt een enkele runner spot, een hue runner 2-spot en de meest uitgebreide variant heeft 3-spots. Alle Philips hue runner armaturen worden standaard geleverd met white ambiance GU10 lampjes.

runner enkel spot

Runner spot

Een enkele runner spot voor een precieze plaatsing van je licht. Verkrijgbaar in het wit en het zwart.

Runner 2-spot

Haal meer uit je verlichting met de Philips hue runner 2-spot. Flexibel en wendbaar voor optimaal gebruik.

Runner 3-spot

Maak van je ruimte een ware beleving met de 3-spot. Met gratis dimmer switch voor eenvoudige bediening.

White ambiance GU10

De Philips hue runner lampen worden standaard geleverd met white ambiance GU10 spotjes. Hierdoor kan het licht ingesteld worden op verschillende kleuren wit. De lichtkleur varieert van warm wit naar helder wit en ook daglicht is een optie. Dit maakt de lamp handig voor iedere gewenste situatie. Wil je een sfeervolle ruimte met decoratieve verlichting, kies dan voor het warme licht. Op zoek naar een functioneler licht voor tijdens het lezen? Ga dan voor het heldere licht. In een ogenblik heb jij de gewenste sfeer gecreëerd.

Philips hue runner met dimmer switch

Bij veel winkels worden de Philips hue runner lampen geleverd met een gratis dimmer switch. Met een dimmer switch kun je de runner spot bedienen zonder dat je hiervoor een Philips hue bridge nodig hebt. De dimmer switch is namelijk rechtstreeks gekoppeld aan de lamp. Wil je zowel de switch als runner lamp toch gebruiken met een bridge, dan is dit ook zeker mogelijk. Ook dan kun je de lamp bedienen met de dim schakelaar. Het dimmen en schakelen van de lampen kan ook gewoon met de hue app.

Wendbaar tot in iedere hoek

Dankzij de draaibare behuizing kun je het licht laten schijnen op iedere gewenste plaats en hoek in je huis. Heb jij een echte eyecatcher in je huis die meer aandacht verdient? Richt de spot op het item en geef de lamp de felheid die het nodig heeft. Licht je meubels, schilderijen en decoratieve voorwerpen uit en maak je eigen persoonlijke museum thuis. Natuurlijk kun je de wand- en plafondlamp ook simpelweg een ruimte laten verlichten. De runner lampen zijn ook te combineren met andere Philips hue spots

Wand en plafondmontage

Doordat de armatuur een compacte vorm heeft en je de lampen kunt draaien, is hij zeer functioneel en kun je hem vrijwel overal in huis ophangen. Het eenvoudige montagesysteem maakt het mogelijk dat je de lamp aan plafonds, muren en balken kunt hangen. Ook schuin bevestigen is geen enkel probleem. Alle varianten van de runner spot zijn flexibel inzetbaar en geven op elke plek het gewenste licht. Ook het combineren met accessoires is mogelijk. Zo schakel je alle verlichting van Philips hue automatisch met bijvoorbeeld een Philips hue motion sensor.

Geen bluetooth

De nieuwste lampen van hue hebben allemaal bluetooth ondersteuning. De runner spots hebben dit tot op het heden nog niet. Doordat de lampen nog geen bluetooth ondersteunen is een bridge noodzakelijk om optimaal te kunnen genieten van je slimme verlichting. Andere Philips hue spots beschikken al wel over bluetooth. De nieuwere spots van hue lijken qua uiterlijk veel op de runner spots. Mocht je liever een spot willen hebben die wel bluetooth ondersteunt, dan is het zeker de moeite waard om eens het complete assortiment te bekijken.

Kies jij voor zwart of wit? Enkel, dubbel of een 3-spot?