philips hue still plafondlamp ban

Hue Still Plafondlamp

Ben je op zoek naar een slimme plafonnière, dan maak je een goede keuze met de Philips Hue Still plafondlamp. Hij heeft een eenvoudig maar stijlvol design met een moderne uitstraling dat past in elk interieur. Deze plafonnière geeft alle tinten wit licht, van warm licht tot koel daglicht. Dat maakt dat de Hue Still plafondlamp te gebruiken is in alle ruimtes, of het nu in je woonkamer, slaapkamer of werkkamer is. Je kan namelijk de intensiteit van het licht en de tint wit instellen zodat het past bij jouw wensen op dat moment.

Wil je bijvoorbeeld lekker relaxen dan kies je voor een warm gedimd licht. Wil je een boek lezen dan selecteer je een wat helderder sterker licht. Ben je nog volop aan het werk dan heb je het meeste aan krachtigere koelere kleur wit. Deze lamp kan je zelfs helpen met ‘s morgens wakker te worden. Gekoppeld aan je wekker zal de lamp met een natuurlijke licht gaan branden dat langzaamaan in intensiteit toe neemt. Zo kan je op een rustige ontwaken en de dag op een aangename manier beginnen.

Steel de show met een nieuwe plafondlamp

Praktische Informatie

De Hue Still plafondlamp is gemaakt van metaal en is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen, namelijk wit, zwart of aluminiumkleur. De diameter van deze ronde plafondlamp bedraagt 39,1 centimeter en de hoogte is iets meer dan 7 centimeter. Hij heeft een geïntegreerde Philips Hue White Ambience lichtbron. Deze LED-lamp heeft een verwachte levensduur van 25.000 uur. Hij levert een hoeveelheid licht van 2400 lumen, het vermogen is 32 Watt en hij heeft een lichthoek van 180 graden.

Hue Still Plafondlamp Instellen

De plafonnière moet verbonden zijn met een Philips hue bridge, anders kan je hem niet bedienen. Heb je al andere hue verlichting in huis, dan werk je al met die bridge en kan je eenvoudig de Philips hue still plafondlamp toevoegen. Je bedient de hue still plafondlamp door middel van een app op je smartphone of tablet. Het licht is daarmee traploos in te stellen zodat je werkelijk elke gewenste tint wit kunt kiezen. De bediening via de app maakt het mogelijk om ook vanaf buitenshuis de plafonnière aan of uit te zetten. Bovendien wordt er een dimmer bijgeleverd zodat je thuis niet meteen je telefoon hoeft te pakken om het licht te veranderen. De dimmer is te gebruiken als een gewone lichtschakelaar of al afstandsbediening. Er zijn maar liefst 4 verschillende lichtscènes te programmeren zodat je makkelijk van het de ene naar de andere scene kunt wisselen.

Koop vandaag nog een Hue Still Plafondlamp

Fan van slimme verlichting?