Philips hue still zwart plafondlamp

Ben je op zoek naar een slimme plafonnière, dan maak je een goede keuze met de Philips hue still plafondlamp. De lamp heeft een eenvoudig maar stijlvol design met een moderne uitstraling dat past in elk interieur. Deze plafonnière geeft alle tinten wit licht, van warm licht tot koel daglicht. Dat maakt dat de Philips hue still plafondlamp te gebruiken is in alle ruimtes, of het nu in je woonkamer, slaapkamer of werkkamer is. Je kan namelijk de intensiteit van het licht en de tint wit instellen zodat het past bij je wensen op dat moment.

Wil je bijvoorbeeld lekker relaxen dan kies je voor een warm gedimd licht. Wil je een boek lezen dan selecteer je een wat helderder sterker licht. Ben je nog volop aan het werk dan heb je het meeste aan krachtigere koelere kleur wit. Deze lamp kan je zelfs helpen met ‘s morgens wakker te worden. Gekoppeld aan je wekker zal de lamp met een natuurlijke licht gaan branden dat langzaamaan in intensiteit toeneemt. Zo kan je op een rustige ontwaken en de dag op een aangename manier beginnen.

Steel de show met een nieuwe plafondlamp

Praktische informatie

De Philips hue still plafondlamp is gemaakt van metaal en is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen, namelijk wit, zwart of aluminiumkleur. De diameter van deze ronde plafondlamp bedraagt 39,1 centimeter en de hoogte is iets meer dan 7 centimeter. Hij heeft een geïntegreerde Philips hue white ambience lichtbron. De ledlamp heeft een verwachte levensduur van 25.000 uur. De lamp levert een hoeveelheid licht van 2400 lumen, het vermogen is 32 watt en hij heeft een lichthoek van 180 graden. De lichtbron in de plafondlamp is eenvoudig te dimmen met de meegeleverde dimmer switch of wanneer je de lamp koppelt aan de bridge met de app. Zo wordt elke ruimte voorzien van een mooi egaal licht in een witte tint. 

Philips hue still plafondlamp instellen

Heb je al andere hue verlichting in huis en maak je al gebruik van een Philips hue bridge? Dan kan je eenvoudig de Philips hue still plafondlamp toevoegen. Je bedient de Philips hue still plafondlamp door middel van een app op je smartphone of tablet. Het licht is daarmee traploos in te stellen zodat je werkelijk elke gewenste tint wit kunt kiezen. De bediening via de app maakt het mogelijk om ook vanaf buitenshuis de plafonnière aan of uit te zetten. Bovendien wordt er een dimmer switch bijgeleverd zodat je thuis niet meteen je telefoon hoeft te pakken om het licht te veranderen. De dimmer switch is te gebruiken als een gewone lichtschakelaar of al afstandsbediening. Door de meegeleverde dimmer switch is een bridge niet noodzakelijk. Je kunt de still plafondlamp ook rechtstreeks bedienen met de dimmer switch.

Verschillende kleuren

De Philips hue still plafondlamp is verkrijgbaar in een 3-tal kleuren. Je kunt kiezen voor een grijs, zwart of witte armatuur. Zo ben je erg flexibel en kies je de kleur die het beste aansluit bij het interieur. De kleur van de armatuur is het enige verschil bij de still plafondlamp van Philips hue. Deze drie kleuren zijn ook standaard en vind je ook terug bij andere lampen van hue. Zo kun je altijd op een later moment je verlichting verder uitbreiden, zonder kleurverschil in de armaturen. 

White ambiance geïntegreerd 

De Philips hue still plafondlamp is voorzien van een geïntegreerde led verlichting. De verlichting in de plafondlamp valt in de categorie white ambiance. Hierdoor kun je kiezen uit verschillende wit tinten en kun je de lamp dimmen met de app, dimmer switch of andere accessoire. De verschillende tussen de hue lampen zijn naast de mogelijkheid van kleur niet zo groot. Heb je liever een Philips hue plafondlamp die je ook kunt gebruiken met kleur, dan kun je het beste kiezen voor een ander type. 

Interesse in een slimme plafondlamp?