philips hue turaco sokkellamp

Hue Turaco Sokkellamp

Breid je Philips Hue verlichting uit met kwalitatieve buitenverlichting. Net als bij de binnenverlichting koppel je de buitenverlichting eenvoudig aan de hue bridge. Door het samenvoegen van beide worden je huis en tuin een. Zeker als jij de Philips Hue Turaco Sokkellamp aanschaft wordt jouw tuin een ware belevenis. Deze sokkellamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is een van staande grondlampen in de hue buitenverlichting reeks.

Laat je tuin leven met Hue Turaco Sokkellampen

Speciaal ontworpen voor buiten

De Hue Turaco Sokkellamp is speciaal ontworpen voor buitengebruik. Deze lantaarn lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en kunstof. Door het gebruik van deze materialen is de Hue Turaco Sokkellamp volledig roestvast en gaat de behuizing jaren mee. De sokkellamp is uitvoerig getest en heeft een classificatie gekregen van IP44. Dit betekent dat de lamp spatwaterdicht is van alle kanten en bestand is tegen alle weersinvloeden.

Hoog & Laag

Van de Hue Turaco Sokkellamp zijn 2 uitvoeringen beschikbaar, een hoge en een lage variant. De lage variant is iets meer dan 40 centimeter hoog en de hoge sokkellamp is een keer zo hoog. Door het uitbrengen van 2 verschillende hoogtes is deze philips hue buitenlamp geschikt voor elke tuin. Beide types worden op dezelfde manier geïnstalleerd en zijn identiek op hun hoogte na.

Installatie Hue Turaco Sokkellamp

De installatie van de Hue Turaco Sokkellamp is uiterst eenvoudig te noemen. Toch zijn er een aantal dingen echt noodzakelijk. Een stroomkabel, harde ondergrond en een hue bridge. De stroomkabel koppel je intern aan de sokkellamp en sluit volledig waterdicht af. Harde ondergrond is noodzakelijk voor het vastschroeven van de sokkel lantaarn. Door het ontbreken van een grondpen kun je de lamp niet in een zachte ondergrond steken. De hue bridge heb je nodig voor het kunnen bedienen van de hue turaco sokkellamp. Voordat je begint aan de installatie is het verstandig om de volledige stroomgroep uit te schakelen.

Combineer binnen en buiten

Het samenvoegen van je philips hue binnen- en buitenverlichting gebeurt door de hue bridge. Op de bridge kun je tot maximaal 50 lampen en/of accessoires toevoegen. Dit kunnen ook buitenlampen zijn. De bridge is het centrum van je verlichting en laat binnen- en buitenverlichting één worden. Meerdere hue turaco sokkellampen kun je op dezelfde manier koppelen en besturen. Door onderlinge connectiviteit van de hue lampen hoef je je geen zorgen te maken met de afstand tot de bridge.

Een stijlvolle sokkellamp voor de beste prijs

Perfecte afwerking

Bij het zien van de hue turaco sokkellamp valt je meteen op dat de buitenlamp perfect is afgewerkt. Het gebruik van gegoten aluminium en kunstof zie je gelijk terug. De fijne afwerking is hoogstaand en hier is niet op bezuinigd. Deze sokkellamp is voor iedere klassieke of moderne tuin een aanwinst. Plaats de hue turaco langs je looppad als straatverlichting of op je oprit en laat je verwelkomen bij thuiskomst.

Lamp wordt meegeleverd

In de armatuur van de hue turaco sokkellamp vind je een E27 fitting. In deze fitting schroef je de meegeleverde Hue White E27 lamp. Wil je je tuin liever voorzien van kleur, dan kun je kiezen om zelf een losse Hue Color E27 lamp aan te schaffen en deze in plaats van de witte lamp in de armatuur te schroeven.

Hue Turaco Assortiment

Naast de sokkellampen uit de Hue Turaco lijn is er ook een wandlamp beschikbaar. Deze Hue Turaco Wandlamp is op dezelfde manier afgewerkt als de sokkellampen. De wandlamp heeft dezelfde uitstraling en past daardoor bij de sokkellampen. Door de combinatie van beide type armaturen wordt jouw tuin echt een geheel. 

Fan van slimme verlichting?