Breid je Philips hue verlichting uit met kwalitatieve buitenverlichting. Net als bij de binnenverlichting koppel je de buitenverlichting eenvoudig aan de Philips hue bridge. Door het samenvoegen van beide worden je huis en tuin één. Zeker als je de Philips hue turaco sokkellamp aanschaft wordt je tuin een ware belevenis. Deze sokkellamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is een van staande grondlampen in de buitenverlichting reeks. De sokkellamp van turaco is verkrijgbaar in twee modellen, namelijk hoog en laag. Verder zijn beide modellen identiek.

Geef ook je tuin de verlichting die het verdient

Philips hue turaco

De Philips hue turaco sokkellamp is speciaal ontworpen voor buitengebruik. Deze lantaarn lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en kunstof. Door het gebruik van deze materialen is de turaco sokkellamp volledig roestvast en gaat de behuizing jaren mee. De staande lamp is uitvoerig getest en heeft een classificatie gekregen van IP44. Dit betekent dat de lamp spatwaterdicht is van alle kanten en bestand is tegen alle weersinvloeden. IP44 certificering is de standaard bij buitenverlichting.

Philips hue turaco hoog en laag

Van de Philips hue turaco zijn 2 uitvoeringen beschikbaar, een hoge en een lage variant. De lage variant is 40,2 centimeter hoog. De Philips hue turaco hoog is 80,2 centimeter. Het hoogte verschil is dus 40 centimeter. Door het uitbrengen van 2 verschillende hoogtes is deze Philips hue buitenlamp geschikt voor elke tuin. Beide types worden op dezelfde manier geïnstalleerd en zijn verder identiek. 

Installatie

De installatie van de Philips hue turaco sokkellamp is uiterst eenvoudig te noemen. Toch zijn er een aantal dingen echt noodzakelijk. Een stroomkabel, harde ondergrond en een bridge. De stroomkabel koppel je intern aan de sokkellamp en sluit volledig waterdicht af. Harde ondergrond is noodzakelijk voor het vastschroeven van de sokkel lantaarn. Door het ontbreken van een grondpen kun je de lamp niet in een zachte ondergrond steken. De hue bridge heb je nodig voor het kunnen bedienen van de Philips hue turaco sokkellamp. Voordat je begint aan de installatie is het verstandig om de volledige stroomgroep uit te schakelen.

Combineren binnen en buiten

Het samenvoegen van je Philips hue binnen- en buitenverlichting gebeurt door de bridge. Op de Philips hue bridge kun je tot maximaal 50 lampen en/of accessoires toevoegen. Dit kunnen ook buitenlampen zijn. De bridge is het centrum van je verlichting en laat binnen- en buitenverlichting één worden. Meerdere Philips hue turaco sokkellampen kun je op dezelfde manier koppelen en besturen. Door onderlinge connectiviteit van de hue lampen hoef je je geen zorgen te maken met de afstand tot de bridge.

Een stijlvolle sokkellamp voor de beste prijs

Perfecte afwerking

Bij het zien van de Philips hue turaco sokkellamp valt je meteen op dat de buitenlamp perfect is afgewerkt. Het gebruik van gegoten aluminium en kunstof zie je gelijk terug. De fijne afwerking is hoogstaand en hier is niet op bezuinigd. De sokkellamp is voor iedere klassieke of moderne tuin een aanwinst. Plaats de hue turaco langs je looppad of oprit als straatverlichting en laat je verwelkomen bij thuiskomst. Dit alles is eenvoudig te realiseren met Philips hue.

White lamp meegeleverd

In de armatuur van de turaco sokkellamp vind je een E27 fitting. In deze fitting schroef je de meegeleverde white E27 lamp. Wil je je tuin liever voorzien van kleur, dan kun je kiezen om zelf een losse white & color ambiance lamp aan te schaffen en deze in plaats van de witte lamp in de armatuur te schroeven. 

Philips hue turaco assortiment

Naast de sokkellampen uit de Philips hue turaco lijn is er ook wandlamp beschikbaar. De wandlamp van turaco is op dezelfde manier afgewerkt als de sokkellampen. De wandlamp heeft dezelfde uitstraling en past daardoor bij de sokkellampen. Door de combinatie van beide type armaturen wordt je tuin echt een geheel. De turaco wandlamp is beschikbaar in een afmeting.

Philips hue turaco sokkellamp hoog