e27 white ambiance starterspakket ban

Philips hue white ambiance startspakket

Misschien zijn de kleurencombinaties overbodig in jouw huis en kies je liever voor neutrale verlichting. Hier heeft Philips Hue iets op bedacht, namelijk Philips hue white ambiance. In een Philips hue white ambiance starterspakket vind je drie E27 Lampen, een hue bridge en een dimmer switch schakelaar. De ambiance white lampen zijn eenvoudig te installeren en verkrijgbaar met verschillende fittingen. Wit is niet alleen wit, maar biedt veel mogelijkheden. Met white ambiance lampen stel je de verlichting eenvoudig in van “koud” wit tot “sfeervol” wit. Je hoeft niet alleen te kiezen tussen de verschillende wit soorten, maar je kunt elke lamp ook dimmen in felheid. Dit is heel eenvoudig door de meegeleverde dim schakelaar of met de hue app op je smartphone of tablet. Wanneer je wilt beginnen met Philips hue en kleuren overbodig zijn kies je voor een Philips hue white ambiance starterspakket.

White ambiance combineren

De Philips hue white ambiance starterkit is makkelijk uit te breiden met meerdere Philips hue lampen. Met de meegeleverde hue bridge koppel je maximaal 50 lampen aan je Philips Hue systeem. Mocht je later besluiten om toch kleurrijke lampen te willen gebruiken elders in huis, dan zijn de kleurrijke lampen makkelijk te combineren met de white ambiance starterkit. De combinaties zijn eindeloos binnen de Philips Hue verlichtingslijn. Je verlichting installeren en besturen was nog nooit zo eenvoudig.

Dimmer switch

De meegeleverde hue dim schakelaar is net als alle Philips hue lampen en accessoires eenvoudig te koppelen aan de hue bridge. De dimmer kent een klein aantal knoppen waarmee je eenvoudig de lichtsterkte verandert en switch tussen verschillende scenes. De dimmer wordt geleverd in een houder die je aan de muur kunt bevestigen door middel van de plakstrip. Het is niet noodzakelijk de Hue Dim schakelaar te gebruiken. Met behulp van de Hue App is jouw Philips Hue White Ambiance Starter Pack ook eenvoudig te bedienen.

Wacht niet langer en bestel je White Ambiance Starter Pack nu!

Fan van slimme verlichting?