Philips hue lampen

Philips hue lampen voor de slimste verlichting in huis. Wereldwijde bediening met een app en de slimme lampen van Philips hue. Switch eenvoudig je verlichting aan en uit of dim waar nodig. Het schakelen en dimmen doe je eenvoudig met je smartphone of accessoire. Wandschakelaars zijn niet meer nodig.

Niet alleen in huis ben je baas over je smart lampen, maar ook onderweg bepaal je wat er gebeurt. De mogelijkheden zijn oneindig en in ieder huis toepasbaar. Met een ruim assortiment aan buitenverlichting laat je ook de tuin leven. Door gebruik te maken van een hue bridge koppel je eenvoudig de binnen- en buitenverlichting. Er is een groot assortiment lampen en armaturen beschikbaar.

Ook wanneer je met een enkele Philips hue lamp wilt starten is dit mogelijk. De nieuwe generatie hue lampen zijn namelijk voorzien van bluetooth. Na het downloaden van de app en het koppelen van je lamp via bluetooth kun je je verlichting bedienen. Op een later moment verder uitbreiden is mogelijk.

Philips hue TOP keuzes

Philips hue starterspakket color white ambiance e27 dimmer switch

Color ambiance starterspakket
★★★★★

Philips hue centura inbouwspot zwart color

Centura inbouwspot
★★★★★

Philips hue color white ambiance spots gu10

Color GU10 spots
★★★★★

Alle producten voor een lekkere prijs

Philips hue starterspakket

Wanneer je nog niet in het bezit bent van Philips hue lampen is het een goed idee om dit te doen door middel van een Philips hue starterspakket. In een starterkit vind je alles wat je nodig hebt om jouw verlichting te updaten naar slimme led verlichting. In een starterspakket vind je sowieso een hue bridge en een aantal lampen.

Starterspakketten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zowel met GU10  als een E27 fitting. Verder kun je kiezen uit 3 verschillende soorten lampen, namelijk White, White ambiance en Color & White ambiance. Op een later moment andere smart lampen toevoegen is geen probleem. Sommige starterspakketten zijn ook verkrijgbaar in grotere uitvoeringen met extra lampen, led strip en accessoires.

Philips hue kleuren

Hue betekent “kleurtint’. De color lampen van hue kunnen in meer dan zestien miljoen kleuren veranderen. De kleuraanpassingen gaan eenvoudig met de hue app op je smartphone of tablet. Pas de kleur aan op het moment of laat het automatisch veranderen door een accessoire.

Zoek de kleur waarmee jij het lekkerste wakker wordt en laat de smart verlichting je helpen om ontspannen op te staan. Meerdere ruimtes laten sferen in andere kleuren is ook mogelijk. Met de hue lampen zijn de mogelijkheden oneindig. Installeer accessoires en lampen waar jij dit wilt en voeg je verlichting samen. Zowel binnen als buiten creëer je met Philips hue de mooiste momenten.

Philips hue e27 color white ambiance starterkit

Starterspakketten

In de Philips hue starterspakketten vind je alles wat je nodig hebt om te starten.

Philips hue outdoor tropical

Outdoor

Maak van je buitenomgeving een feest met de outdoor serie.

philips hue filament 2 soorten

Filament

De decoratieve Philips Hue filament lampen zijn verkrijgbaar in 3 soorten.

philips hue bulb

Philips hue

Philips hue lampen geven je leven kleur. Met één druk op de knop een andere kleur of automatisch het licht uitschakelen wanneer jij je huis verlaat. Geen grenzen met de Philips hue lampen. Van de tuin tot de slaapkamer en een bediening die over de hele wereld te gebruiken is. Met de nieuwste bridge wordt het besturen van je verlichting door middel van stemcommando’s nog eenvoudiger. Loop voor op de toekomst en geef jouw huis een boost met het innovatieve verlichtingssysteem.

Bedienen van je verlichting was nog nooit zo makkelijk

Philips hue secure

Naast de bekende slimme Philips hue lampen heeft Hue ook een aantal beveiligingsproducten. De Philips hue secure serie is helemaal nieuw en werkt perfect samen met je slimme verlichting. Er zijn een klein aantal Philips hue secure producten beschikbaar.

Wanneer je hue secure wilt installeren kun je kiezen uit 2 kleuren beveiligingscamera’s voor binnen en buiten gebruik. De buitencamera’s van Hue zijn verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk bedraad en draadloos. Naast de verschillende beveiligingscamera’s kun je ook contactsensoren toevoegen aan je hue collectie. Deze sensoren kun je plaatsen op deuren en ramen en zorgen voor extra veiligheid.

Alle secure producten werken naadloos samen met de Philips hue lampen en accessoires. Je kunt je slimme lampen aanzetten bij beweging of wanneer de deur opengaat bijvoorbeeld. Een mooie toevoeging voor het begin van een complete smarthome.

Philips hue secure camera binnen wit
Philips hue bluetooth app smartphone

Philips hue bluetooth

Met de Philips hue bluetooth lampen is het niet meer noodzakelijk om gebruik te maken van een bridge. De nieuwste hue lampen hebben bluetooth ondersteuning en kunnen direct gekoppeld worden aan de hue app. Wanneer je klein wilt starten is dit ideaal. Zonder bridge ben je wel beperkter. De bedieningsafstand is vele malen kleiner en buitenshuis verbinding is niet mogelijk. Toch op een later moment je hue lampen verder uitbreiden? Dit kan, want alle bluetooth lampen kunnen ook gekoppeld worden aan een bridge. Er zijn verschillende bluetooth lampen beschikbaar, zowel met als zonder armatuur.

Philips hue zonder bridge

Philips hue lampen kun je dus ook gebruiken zonder een bridge. Alle slimme lampen van hue hebben bluetooth en kun je dus bedienen zonder bridge. Ook heb je nog een andere Philips hue zonder bridge mogelijkheid. Sommige lampen en armaturen worden standaard geleverd met een dimmer switch. Deze lamp kun je dan direct bedienen met de bijhorende switch. De dimmer switch en de lamp zijn al gekoppeld. Dit hoef je dus niet meer zelf te doen.

Drie soorten hue lampen

Er zijn 3 soorten Philips hue lampen beschikbaar. De lampen zijn verdeeld in “White”, “White ambiance” en “White & color ambiance”. De verschillende soorten zijn verkrijgbaar als starterkit inclusief een hue bridge en als losse lampen met verschillende fittingen. De verschillende lampen zijn met elkaar te combineren en kunnen worden aangesloten op één en dezelfde bridge. Philips hue color & white ambiance is de enige serie die kleuren ondersteunt. Wanneer je aan witlicht met verschillende temperaturen voldoende hebt zullen de hue white ambiance lampen volstaan. Verder kun je bij de hue lampen met E27 fitting kiezen uit 3 soorten helderheid, namelijk 800, 1100 of 1600 lumen. De smart lampen met 1600 lumen hebben de meeste lichtopbrengst. 

Philips hue fugato wit 4 spot
Hue app met scenes

Bepaal het moment

Maak je verlichting in huis persoonlijk en kies de juiste momenten. Hue kleurt niet alleen de momenten, maar kan de momenten samen met jou creëren. Programmeer verschillende scènes en gebruik wanneer nodig. Na een drukke dag wil je relaxen. Pas de kleur aan naar de relax scene en je zult merken dat het helpt te ontspannen. Niet alleen ontspannen sferen kun je creëren met Philips hue. Ook als je een zetje nodig hebt om je op te peppen voor je wekelijkse training in de sportschool kan de verlichting je een boost geven. Laat de verlichting je helpen op bepaalde tijdstippen of automatiseer geselecteerde lampen met bijvoorbeeld een hue bewegingssensor.

Surround verlichting

Naast de verschillende soorten hue lampen heeft Philips hue ook meerderde accessoires beschikbaar waarmee je nog meer uit je verlichting kunt halen. De Philips hue play HDMI sync box is zo’n accessoire. Na het aansluiten van de hue sync box op je televisie wordt je volgende film of game avond een heus lichtspektakel. Tot 10 geselecteerde lampen kleuren mee met de content op je televisie. Beleef elke film, serie of documentaire alsof je in de bioscoop zit met surround verlichting. Verhoog het entertainment gehalte en haal het maximale uit je verlichting met de sync box.

hue verlichting voor de hele dag

Verlichting voor de hele dag

Met de verlichting van Philips hue wordt je dag aangenamer. Hue helpt je bij je dagelijkse routines en maakt deze momenten nog fijner. De smart lampen helpen je onder andere bij het opstaan, concentreren en relaxen. Elk moment van de dag heeft een andere kleurtint nodig om er het maximale uit te halen. Met de vooraf ingestelde scenes bepaal je eenvoudig welk moment er is aangebroken. Alle scenes zijn ook eenvoudig in te stellen als routines en keren dagelijks automatisch terug. Maak schema’s en haal het maximale uit je dag.

Meer mogelijkheden met een bridge

Het bedienen van je Philips hue lampen kan op twee manieren. Wanneer je niet veel slimme lampen hebt kun je ervoor kiezen om de lampen via bluetooth aan je smartphone te verbinden. Hierna kun je de gekoppelde lampen bedienen met de bluetooth app. De functies zijn wel veel beperkter dan wanneer je gebruik maakt van een hue bridge. Het koppelen van je slimme lampen aan een bridge levert je veel meer mogelijkheden. Zo kun je buitenshuis je lampen bedienen, timers instellen, gebruikmaken van accessoires en je verlichting synchroniseren met muziek en je televisie. Het aansluiten van een bridge is ook erg eenvoudig. Alle benodigde bekabeling wordt ook standaard bij een nieuwe bridge geleverd.

philips-hue-bridge-v2

Bestellen bij een van onze partners

  • Coolblue-logo
  • bolcom-logo
  • FonQ-logo
  • mediamarkt logo
  • vtwonen-logo

Philips hue outdoor

Philips hue is ook verkrijgbaar als buitenverlichting. De speciaal ontworpen Philips hue outdoor lijn wordt steeds verder uitgebreid met diverse producten. Er zijn verschillende soorten lampen en accessoires verkrijgbaar. Zo zijn er sokkellampen, wandlampen en waterdichte led strips beschikbaar. De buitenverlichting kun je simpel bedienen met de app of automatiseren met een outdoor bewegingssensor. Met de buitenverlichting laat jij jouw tuin leven. De samenwerking tussen de binnen en buitenverlichting werkt soepel net als je van Hue gewend bent. Het schakelen van jouw buitenlampen doe je eenvoudig met de app. Hier kun je ook automatiseringen instellen die jou dagelijks helpen bij het aan- uitschakelen van de buitenverlichting. De verschillende soorten armaturen maken jouw outdoor area compleet en geven jouw tuin de touch die het nodig heeft.

Voel je veilig

De verlichting van Philips hue helpt je dagelijks bij bedienen van al je lampen. Je maakt eenvoudig routines en scenes aan die je op ieder moment weer kunt gebruiken. Naast de makkelijke manier van bedienen draagt hue ook bij aan het veiliger wonen. Je schakelt namelijk op elk moment je lampen in waar je ook bent. Door het maken van verschillende routines gaat je verlichting automatisch aan en uit. Dit kan je per kamer, zone en lamp instellen. Zo lijkt het of er altijd iemand thuis is. Toch vergeten een lampje aan te doen? Als je bridge verbonden is met het internet kun je altijd en overal je lampen bedienen met de app op je smartphone. Naast de routines kun je alle Philips hue lampen ook laten schakelen met behulp van bewegingssensoren. Er zijn bewegingssensoren beschikbaar voor zowel binnen als buiten.

Synchroniseren

Synchroniseer jouw verlichting met muziek, films en games. Je emotie vertaalt zich vanaf nu door naar je verlichting. Beleef je favoriete film of serie door je hele huis en laat je verlichting mee kleuren met de kleur van het beeld op je televisie. Maak van je woonkamer een heuse disco. Philips hue kan haar kleuren veranderen op de beat van de muziek en laat je vrienden versteld staan op jouw volgende verjaardagsfuif. Er zijn talloze apps in de app store te vinden die je hierbij kunnen helpen. Zowel jouw binnen als hue buitenverlichting komt tot leven met Philips hue.

Verlichting met spraakcommando’s

Sinds de introductie van de Philips hue bridge v2 is het bedienen van je lampen nog eenvoudiger geworden. Door de hue lampen te koppelen aan een home assistant, zoals Google home, Siri of Alexa kun je van alles doen met spraakcommando’s. Vraag je persoonlijke assistent in huis en verander de kleur van je lampen of schakel de gewenste scene in. Zonder ook maar je smartphone of button aan te raken. Zo wordt je verlichting pas echt slim.

Philips hue kopen

Beginnen met slimme hue verlichting hoeft niet moeilijk te zijn. Met het aanschaffen van een losse bluetooth lamp of een hue starterspakket heb je al snel de eerste stap gezet. Zowel de lampen als een starterspakket kun je online of bij een lokale winkel kopen. Philips hue kopen voor de beste prijs doe je door de prijzen van verschillende winkels online te vergelijken. Vaak zijn er ook Philips hue aanbiedingen beschikbaar. Zo kun je Philips hue kopen voor een aantrekkelijke prijs. Aanbiedingen zijn online ruim te vinden, zowel starterspakketten, losse lampen en armaturen koop je voor een gereduceerde prijs.

Wereldwijde bediening

Door gebruik te maken van de app op je smartphone of tablet kun jij jouw verlichting overal te wereld bedienen, mits je gebruikmaakt van een bridge. Philips hue lampen aan/uit schakelen, dimmen of van kleur veranderen is allemaal mogelijk. Zelfs wanneer je op vakantie bent in het buitenland kun je jouw smart lampen op dezelfde manier gebruiken als je gewend bent van thuis. Het enige noodzakelijke is een internet verbinding en de applicatie op je smartphone of tablet. Na het activeren van je buitenshuis verbinding kun je alle slimme lampen bedienen waar ook ter wereld. Je kunt je lampen ook automatiseren, zo hoef je zelf helemaal niks meer te doen.

Accessoires

Bij een fantastisch verlichtingssysteem horen natuurlijk ook prachtige accessoires. Hue heeft een aantal accessoires beschikbaar, zoals een dimmer switch. Het Philips hue systeem is makkelijk te bedienen met de app op je smartphone of tablet, maar sommige momenten vragen om een schakelaar om je Philips hue lampen te bedienen. Ook zijn er verschillende friends of hue schakelaars beschikbaar. Dit zijn schakelaars van andere merken die geoptimaliseerd zijn voor het gebruik. Een “friends of hue” schakelaar vervangt de ouderwetse wandschakelaar.

Entertainment verlichting

De Philips hue lampen kunnen zoveel meer dan alleen je huis verlichting. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar om van bijvoorbeeld je woonkamer een entertainment ruimte te maken. Door het gebruik van hue entertainment speel je met je verlichting op het gewenste moment. Je maakt een entertainment ruimte aan en laat je lampen synchroniseren met de beelden op je televisie of de muziek op je slimme speaker. Er zijn ook verschillende apps beschikbaar voor je smartphone die je hierbij kunnen helpen.

Weggaan en thuiskomen

De Philips hue lampen kunnen volledig geautomatiseerd worden. Zo kun je gebruikmaken van de locatie functie. Met behulp van de locatie functie zullen jouw lampen automatisch aan schakelen wanneer je thuiskomt. Ook is het mogelijk om aan te geven dat de lampen moeten uitschakelen wanneer je jouw huis verlaat. Om deze functie te kunnen gebruiken wordt er gebruik gemaakt van de gps op jouw smartphone i.c.m. de hue app.

Installeren

De installatie van Philips hue is uiterst simpel te noemen. Binnen een klein aantal minuten heb jij jouw woning voorzien van de slimste verlichting. Voor de installatie heb je wel een stabiele Wifi verbinding nodig en een vrije internet poort op je modem/router. Wil je weten hoe je stap voor stap Philips hue kunt installeren? Check dan onze installatie handleiding. Wanneer je opzoek bent naar andere handige tips kun je de How To artikelen eens bekijken.

Philips hue led strips

Naast de standaard lichtbronnen met een E27, E14 en GU10 fitting zijn er ook Philips hue led strips beschikbaar. De strips met losse led lampjes zijn verkrijgbaar voor binnen en buiten gebruik. Tevens zijn er speciale uitbreidingsstrips waarmee je een led strip kunt verlengen. Een led strips kun je goed inzetten wanneer je donkere plekken in huis van indirecte verlichting wilt voorzien.

Diverse armaturen

Wanneer jij je verlichting compleet wilt maken kun je je huis voorzien van Philips hue armaturen inclusief lichtbron. Zo zijn er diverse hue plafondlampen in verschillende designs en kleuren. Ook hue outdoor assortiment beschikt over prachtige armaturen speciaal ontworpen voor buiten gebruik. Zowel het assortiment voor binnen en buiten blijft toenemen.

Veel gestelde Philips hue vragen:

Maken Philips hue lampen gebruik van wifi?

Alle slimme lampen van hue maken geen gebruik van wifi, maar van zigbee. De lampen communiceren niet alleen met de Philips hue bridge via zigbee, maar ook onderling. Op deze manier wordt er een mesh netwerk opgezet. Door het creëren van dit mesh netwerk is het ook mogelijk om grotere afstanden te overbruggen. Je kunt dus zelfs lampen installeren waar je geen wifi verbinding hebt. Het enige waar je wel wifi voor nodig hebt is de koppeling tussen je smartphone en de bridge. Meer informatie hierover kun je hier vinden.

Moet ik de hue lampen voorzien van continu spanning?

Om hue lampen optimaal te kunnen gebruiken moeten deze worden aangesloten op continu stroom. Het dimmen en bedienen gebeurt namelijk door een stukje software in de lamp en niet door het spanningsloos maken. Er bestaat wel een instelling om aan te geven wat er moet gebeuren wanneer de lamp weer spanning krijgt. Deze instelling kun je vinden in de app onder gedrag bij inschakelen. Maar de slimme lampen zijn hiervoor niet gemaakt. Deze instelling is bedacht voor wanneer het stroomnetwerk tijdelijk uitvalt.

Kan een Philips hue lamp in elke lamp?

De slimme software van Philips hue is verwerkt in de lamp zelf. Hierdoor kun je elke standaard lamp vervangen voor een slimme hue lamp. Er zijn hue lampen beschikbaar met een E27, GU10 en E14 fitting. Meer informatie over de functies en de manier hoe de lampen werken kun je hier vinden.

Zijn de lampen van hue LED?

Alle lichtbronnen van hue is LED verlichting. In vergelijking met andere soorten verlichting verbruikt LED vele malen minder energie en gaat het veel langer mee. Wanneer je investeert in hue lampen verdien je ze dus geleidelijk weer terug op je energierekening.

Maak je verlichting vandaag nog slim met smart lampen