Philips hue lampen

Philips Hue Lampen

Philips Hue is de slimste verlichting voor thuis. Ongekende draadloze mogelijkheden met de Philips Hue lampen en ondersteuningsonderdelen. Switch eenvoudig je lampen of led strips aan en uit of dim je verlichting waar nodig. Het schakelen en dimmen doe je eenvoudig met je smartphone of accessoire. Wandschakelaars zijn niet meer nodig.

Niet alleen in huis ben je baas over je smart lampen, maar ook onderweg bepaal je wat er gebeurt. De mogelijkheden zijn ongekend en in ieder huis toepasbaar. Met een ruim assortiment aan buitenverlichting laat je ook jouw tuin leven. Door gebruik te maken van de Hue bridge koppel je eenvoudig jouw binnen- en buitenverlichting. Er is een groot assortiment lampen en armaturen beschikbaar.

Philips Hue TOP Choices

Color Ambiance Starterspakket
★★★★★
Philips Hue Milliskin Spot
★★★★★
Philips Hue Motion Sensor
★★★★★

White

Philips hue white is de goedkoopste lamp in de hue familie. White lampen produceren alleen een wit licht met een kleurtemperatuur van  2700k en kunnen gedimd worden. De vorm van de E27 white lampen lijkt het meeste op de traditionele gloeilamp. De hue white lampen kunnen, net als alle andere Philips hue lampen, gekoppeld worden aan de hue bridge.

White Ambiance

Een white ambiance lamp geeft licht in alle tinten wit met een kleurtemperatuur tussen de 2200k en 6500k. White Ambiance is een prima keuze wanneer jij niet opzoek bent naar gekleurde verlichting, maar wel sfeer wilt creëren. De White Ambiance lichtbronnen zijn verkrijgbaar met een E27, E14 en GU10 fitting.

Color & White Ambiance

White & Color Ambiance zijn de meeste uitgebreide Hue lampen met de meeste kleurmogelijkheden. Met een Philips Hue Color & White Ambiance lamp heb jij 16 miljoen kleuren tot je beschikking die je op een slimme manier kunt bedienen. Alle type Philips Hue lampen zijn met elkaar te koppelen door gebruik te maken van een bridge. Meer informatie over de verschillen tussen alle 3 de soorten kun je hier vinden.

hue starterspakketten banner

Starterspakketten

Met de starterspakketten ga je gelijk goed van start. Als starter heb je niet meer nodig.

hue outdoor banner

Outdoor

De outdoor collectie is ontworpen voor buiten en werkt perfect samen met je andere verlichting.

Filament

De decoratieve Philips Hue filament lampen zijn vanaf nu verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit 3 soorten.

Kleur je huis vandaag nog met Hue Lampen

KOOP PHILIPS HUE LAMPEN BIJ ÉÉN VAN ONZE PARTNERS

  • philips hue wehkamp logo
  • bolcom-logo
  • mediamarkt logo
  • FonQ-logo
  • philips hue 50five logo
  • bcc logo slider
  • Amazon Logo Philips Hue
  • vtwonen-logo

Ben jij een Philips Hue fan? Klik op vind ik leuk!

philips hue bulb

PHILIPS HUE

Hue geeft jouw leven kleur. Met één druk op de knop een andere kleur of automatisch het licht uitschakelen wanneer jij jouw huis verlaat. Geen grenzen met de Philips hue lampen. Van de tuin tot de slaapkamer en een bediening die over de hele wereld te gebruiken is. Met de nieuwste bridge wordt het besturen van je verlichting door middel van stemcommando’s nog eenvoudiger. Loop voor op de toekomst en geef jouw huis een boost met het innovatieve verlichtingssysteem van Hue.

Bezoek de webshop van onze partner

Philips Hue

Laat je woning leven door gebruik te maken van miljoenen kleuren. Geef met de Hue ieder moment een passend kleurtje.

Lichtschema's

Stel tijdschema’s in en verlicht je huis op de gewenste tijden. Eenvoudig in te stellen met de app op je smartphone.

Wereldwijd

Iets langer onderweg dan verwacht? Vergeten je verlichting uit te schakelen? Geen probleem! Bedien jouw verlichting ook op afstand.

Dimmen

Pas de felheid van het licht aan op het moment. Vooraf instellen of regelen wanneer nodig met een accessoire of de hue app.

Philips Hue starterspakket

Wanneer je nog niet in het bezit bent van Philips hue lampen is het een goed idee om dit te doen door middel van een starterspakket. In een starterkit vind je alles wat je nodig hebt om jouw verlichting te updaten naar slimme led verlichting. In een starterspakket vind je sowieso een Philips hue bridge en een aantal lampen. Starterspakketten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zowel met GU10  als een E27 fitting. Tevens kun je kiezen uit 3 verschillende soorten lampen, namelijk White, White Ambiance & Color White Ambiance. Op een later moment andere Hue lampen toevoegen is geen probleem. Sommige starterspakketten zijn ook verkrijgbaar in grotere uitvoeringen met extra lampen, led strip en accessoires.

PHILIPS HUE KLEUREN

Philips heeft met Hue de spijker op zijn kop geslagen. Hue betekent namelijk “kleurtint’. De color lampen van hue kunnen in meer dan zestien miljoen kleuren veranderen. De kleuraanpassingen gaan eenvoudig met de hue app op je smartphone of tablet. Pas de kleur aan op het moment of laat het automatisch veranderen op de beat van de muziek.

Zoek de kleur waarmee jij het lekkerste wakker wordt en laat de smart LED verlichting je helpen om ontspannen op te staan. Meerdere ruimtes laten sferen in andere kleuren is tevens mogelijk. Met de hue lampen zijn de mogelijkheden oneindig. Installeer accessoires, LED strips en lampen waar jij dit wilt en voeg je verlichting samen met een bridge.

Aanbiedingen

Zoek je een leuke Philips Hue aanbieding? Check snel alle actuele acties van diverse winkels.

Bedien draadloos je verlichting en geef je momenten de bijpassende kleuren.

3 soorten Philips Hue Lampen

Er zijn 3 soorten Philips Hue lampen beschikbaar. Hue lampen zijn verdeeld in “White”, “White Ambiance” en “White & color Ambiance”. De verschillende soorten zijn verkrijgbaar als starterkit inclusief een Hue Bridge en als losse lampen met verschillende fittingen. De verschillende zijn met elkaar te combineren en kunnen worden aangesloten op één en dezelfde bridge. Philips Hue color & white ambiance is de enige serie die kleuren ondersteunt. Wanneer je aan witlicht met verschillende temperaturen voldoende hebt zullen de lampen uit de white ambiance serie volstaan. Het is mogelijk om alle soorten lampen met elkaar te combineren.  

philips hue filament lamp globe helder
Philips hue lampen fugato plafond

Kies het moment

Maak je verlichting in huis persoonlijk en kies de juiste momenten. Hue kleurt niet alleen de momenten, maar kan de momenten samen met jou creëren. Programmeer verschillende standen en gebruik wanneer nodig. Na een drukke dag wil je relaxen. Pas de kleur aan naar de relax scene en je zult merken dat het helpt te ontspannen. Niet alleen ontspannen sferen kun je creëren met Philips Hue. Ook als je een zetje nodig hebt om je op te peppen voor je wekelijkse training in de sportschool kan de verlichting jou een boost geven. Laat de verlichting van Hue jouw helpen op bepaalde tijdstippen of automatiseer geselecteerde lampen met bijvoorbeeld een bewegingssensor.

Samenkomen

Synchroniseer jouw verlichting met muziek, films en games. Je emotie vertaalt zich vanaf nu door naar je verlichting. Beleef je favoriete film of serie door je hele huis en laat je verlichting mee kleuren met de kleur van het beeld op je televisie. Maak van je woonkamer een heuse disco. Philips Hue kan haar kleuren veranderen op de beat van de muziek en laat je vrienden versteld staan op jouw volgende verjaardagsfuif. Er zijn talloze apps in de app store te vinden die met Hue samenwerken. Zowel jouw binnen als buitenverlichting komt tot leven met Philips Hue.

Philips Hue Outdoor

Philips Hue is ook verkrijgbaar als buitenverlichting. De speciaal ontworpen Hue outdoor lijn wordt steeds verder uitgebreid met diverse producten. Er zijn verschillende soorten lampen en accessoires verkrijgbaar. Zo zijn er sokkellampen, wandlampen en waterdichte led strips beschikbaar. De buitenverlichting kun je simpel bedienen met de app of automatiseren met een Hue outdoor bewegingssensor. Met de buitenverlichting van Hue laat jij jouw tuin leven. De samenwerking tussen de binnen en buitenverlichting werkt soepel net als je van Hue gewend bent. Het schakelen van jouw buitenlampen doe je eenvoudig met de app. Hier kun je ook automatiseringen instellen die jou dagelijks helpen bij het aan- uitschakelen van de buitenverlichting. De verschillende soorten armaturen maken jouw outdoor area compleet en geven jouw tuin de touch die het nodig heeft.

Accessoires

Bij een fantastisch verlichtingssysteem horen natuurlijk ook prachtige accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een dimschakelaar of een aan/uit knop. Het Philips Hue systeem is natuurlijk makkelijk te bedienen met de hue app op je smartphone of tablet, maar soms heb je die even niet in de buurt om je Philips hue lampen te besturen. Dit zijn redenen waarom er accessoires zijn uitgebracht voor Philips Hue.

Weggaan en thuiskomen

De Philips Hue lampen kunnen volledig geautomatiseerd worden. Zo kun je gebruikmaken van de locatie functie. Met behulp van de locatie functie zullen jouw lampen automatisch aan schakelen wanneer je thuiskomt. Ook is het mogelijk om aan te geven dat de lampen moeten uitschakelen wanneer je jouw huis verlaat. Om deze functie te kunnen gebruiken wordt er gebruik gemaakt van de gps op jouw smartphone i.c.m. de hue app.

Philips Hue led strips

Naast de standaard lichtbronnen met een E27, E14 en GU10 fitting zijn er ook Philips hue led strips beschikbaar. De strips met losse led lampjes zijn verkrijgbaar voor binnen en buiten gebruik. Tevens zijn er speciale uitbreidingsstrips waarmee je een led strip kunt verlengen. Een led strips kun je goed inzetten wanneer je donkere plekken in huis van indirecte verlichting wilt voorzien.

Wereldwijde bediening

Door gebruik te maken van de Hue app op je smartphone of tablet kun jij jouw verlichting overal te wereld bedienen. Philips Hue lampen aan/uit schakelen, dimmen of van kleur veranderen is allemaal mogelijk. Zelfs wanneer je op vakantie bent in het buitenland kun je jouw smart lampen op dezelfde manier gebruiken als je gewend bent van thuis. Het enige noodzakelijke is een internet verbinding en de applicatie op je smartphone of tablet.

Installatie

De installatie van Philips Hue is uiterst simpel te noemen. Binnen een klein aantal minuten heb jij jouw woning voorzien van de slimste verlichting. Voor de installatie heb je wel een stabiele Wifi verbinding nodig en een vrije internet poort op je modem/router. Wil je weten hoe je stap voor stap Philips Hue kunt installeren? Check dan onze installatie handleiding. Wanneer je opzoek bent naar andere handige tips kun je de How To artikelen eens bekijken.

Diverse armaturen

Wanneer jij je verlichting compleet wilt maken kun je je huis voorzien van Philips Hue armaturen inclusief lichtbron. Zo zijn er diverse plafondlampen in verschillende designs en kleuren. Ook het hue outdoor assortiment beschikt over prachtige armaturen speciaal ontworpen voor buiten gebruik. Zowel het assortiment voor binnen en buiten blijft toenemen.

Kleur je huis vandaag nog en bestel Philips Hue nu!

Fan van slimme verlichting?