Philips hue

Philips hue lampen

Philips hue is de slimste verlichting voor thuis. Ongekende draadloze mogelijkheden met de smart lampen van hue en ondersteuningsonderdelen. Switch eenvoudig je verlichting aan en uit of dim waar nodig. Het schakelen en dimmen doe je eenvoudig met je smartphone of accessoire. Wandschakelaars zijn niet meer nodig.

Niet alleen in huis ben je baas over je smart lampen, maar ook onderweg bepaal je wat er gebeurt. De mogelijkheden zijn oneindig en in ieder huis toepasbaar. Met een ruim assortiment aan buitenverlichting laat je ook de tuin leven. Door gebruik te maken van een bridge koppel je eenvoudig de binnen- en buitenverlichting. Er is een groot assortiment lampen en armaturen beschikbaar.

Ook wanneer je met een enkele Philips hue lamp wilt starten is dit mogelijk. De nieuwe generatie smart lampen zijn namelijk voorzien van bluetooth. Na het downloaden van de bluetooth app en het koppelen van je bluetooth lamp kun je je verlichting bedienen. Op een later moment verder uitbreiden is mogelijk.

Philips hue TOP keuzes

philips hue starterspakket E27
Color ambiance starterspakket
★★★★★
Hue Milliskin vierkant
Milliskin spot
★★★★★
philips hue bewegingssensor
Motion Sensor
★★★★★

White

De white serie is de goedkoopste lamp in de hue familie. White lampen produceren alleen een wit licht met een kleurtemperatuur van  2700k en kunnen gedimd worden. De vorm van de E27 white lampen lijkt het meeste op de traditionele gloeilamp. De white lampen kunnen, net als alle andere Philips hue lampen, gekoppeld worden aan de bridge.

White Ambiance

Een white ambiance lamp geeft licht in alle tinten wit met een kleurtemperatuur tussen de 2200k en 6500k. White ambiance is een prima keuze wanneer jij niet opzoek bent naar gekleurde verlichting, maar wel sfeer wilt creëren. De white ambiance lichtbronnen zijn verkrijgbaar met een E27, E14 en GU10 fitting. Meer informatie over white ambiance vind je hier.

Color & White Ambiance

White & Color Ambiance zijn de meeste uitgebreide Hue lampen met de meeste kleurmogelijkheden. Met een Philips hue color & white ambiance lamp heb jij 16 miljoen kleuren tot je beschikking die je op een slimme manier kunt bedienen. Alle type lampen zijn met elkaar te koppelen door gebruik te maken van een bridge. Meer informatie over de verschillen tussen alle 3 de soorten kun je hier vinden.

E27 starterspakket richer colors

Starterspakketten

In de Philips hue starterspakketten vind je alles wat je nodig hebt om te kunnen starten.

Hue outdoor sokkellampen en wandlamp warm wit

Outdoor

Maak van je buitenomgeving een feest met de outdoor serie.

philips hue filament 2 soorten

Filament

De decoratieve Philips Hue filament lampen zijn verkrijgbaar in 3 soorten.

philips hue ambiance lampen wit licht
woonkamer met philips hue go
ingeschakelde buitenverlichting van philips hue
philips hue app laat scenes zien
philips hue bulb

Philips hue

Philips hue lampen geven je leven kleur. Met één druk op de knop een andere kleur of automatisch het licht uitschakelen wanneer jij je huis verlaat. Geen grenzen met de Philips hue lampen. Van de tuin tot de slaapkamer en een bediening die over de hele wereld te gebruiken is. Met de nieuwste bridge wordt het besturen van je verlichting door middel van stemcommando’s nog eenvoudiger. Loop voor op de toekomst en geef jouw huis een boost met het innovatieve verlichtingssysteem.

Alle producten voor een lekkere prijs

Kleuren

Geef ieder moment een passend kleurtje. De color lampen beschikken over meer dan 16 miljoen kleuren.

Lichtschema's

Stel schema’s in en verlicht je huis op de gewenste tijden. Eenvoudig in te stellen met de app op je smartphone of tablet.

Wereldwijd

Langer onderweg? Vergeten je verlichting uit te schakelen? Geen probleem! Bedien de lampen ook op afstand.

Dimmen

Pas de helderheid van het licht aan. Vooraf instellen of regelen wanneer nodig met een accessoire of de app.

Philips hue starterspakket

Wanneer je nog niet in het bezit bent van Philips hue lampen is het een goed idee om dit te doen door middel van een starterspakket. In een starterkit vind je alles wat je nodig hebt om jouw verlichting te updaten naar slimme led verlichting. In een starterspakket vind je sowieso een bridge en een aantal lampen.

Starterspakketten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zowel met GU10  als een E27 fitting. Verder kun je kiezen uit 3 verschillende soorten lampen, namelijk White, White ambiance en Color & White ambiance. Op een later moment andere smart lampen toevoegen is geen probleem. Sommige starterspakketten zijn ook verkrijgbaar in grotere uitvoeringen met extra lampen, led strip en accessoires.

Philips hue kleuren

Hue betekent “kleurtint’. De color lampen van hue kunnen in meer dan zestien miljoen kleuren veranderen. De kleuraanpassingen gaan eenvoudig met de hue app op je smartphone of tablet. Pas de kleur aan op het moment of laat het automatisch veranderen door een accessoire.

Zoek de kleur waarmee jij het lekkerste wakker wordt en laat de smart verlichting je helpen om ontspannen op te staan. Meerdere ruimtes laten sferen in andere kleuren is ook mogelijk. Met de hue lampen zijn de mogelijkheden oneindig. Installeer accessoires en lampen waar jij dit wilt en voeg je verlichting samen. Zowel binnen als buiten creëer je met Philips hue de mooiste momenten.

Bedienen van je verlichting was nog nooit zo makkelijk

Philips hue bluetooth app smartphone

Philips hue bluetooth

Met de Philips hue bluetooth lampen is het niet meer noodzakelijk om gebruik te maken van een bridge. De nieuwste lampen hebben bluetooth ondersteuning en kunnen direct gekoppeld worden aan de speciaal ontworpen bluetooth app. Wanneer je klein wilt starten is dit ideaal. Zonder bridge ben je wel beperkter. De bedieningsafstand is vele malen kleiner en buitenshuis verbinding is niet mogelijk. Toch op een later moment je hue lampen verder uitbreiden? Dit kan, want alle bluetooth lampen kunnen ook gekoppeld worden aan een bridge. Er zijn verschillende bluetooth lampen beschikbaar, zowel met als zonder armatuur.

Drie soorten lampen

Er zijn 3 soorten Philips hue lampen beschikbaar. De lampen zijn verdeeld in “White”, “White ambiance” en “White & color ambiance”. De verschillende soorten zijn verkrijgbaar als starterkit inclusief een hue bridge en als losse lampen met verschillende fittingen. De verschillende lampen zijn met elkaar te combineren en kunnen worden aangesloten op één en dezelfde bridge. Philips hue color & white ambiance is de enige serie die kleuren ondersteunt. Wanneer je aan witlicht met verschillende temperaturen voldoende hebt zullen de lampen uit de white ambiance serie volstaan.

Philips hue fugato wit 4 spot
Hue app met scenes

Bepaal het moment

Maak je verlichting in huis persoonlijk en kies de juiste momenten. Hue kleurt niet alleen de momenten, maar kan de momenten samen met jou creëren. Programmeer verschillende scènes en gebruik wanneer nodig. Na een drukke dag wil je relaxen. Pas de kleur aan naar de relax scene en je zult merken dat het helpt te ontspannen. Niet alleen ontspannen sferen kun je creëren met Philips hue. Ook als je een zetje nodig hebt om je op te peppen voor je wekelijkse training in de sportschool kan de verlichting jou een boost geven. Laat de verlichting je helpen op bepaalde tijdstippen of automatiseer geselecteerde lampen met bijvoorbeeld een bewegingssensor.

Surround verlichting

aast de verschillende soorten lampen heeft Philips hue ook meerderde accessoires beschikbaar waarmee je nog meer uit je verlichting kunt halen. De Philips hue play HDMI sync box is zo’n accessoire. Na het aansluiten van de hue sync box op je televisie wordt je volgende film of game avond een heus lichtspektakel. Tot 10 geselecteerde lampen kleuren mee met de content op je televisie. Beleef elke film, serie of documentaire alsof je in de bioscoop zit met surround verlichting. Verhoog het entertainment gehalte en haal het maximale uit je verlichting met de sync box.

Bestellen bij een van onze partners

  • philips hue 50five logo
  • Coolblue-logo
  • mediamarkt logo
  • FonQ-logo
  • bolcom-logo
  • vtwonen-logo
  • philips hue wehkamp logo
  • bcc logo slider
philips hue buitenverlichting

Philips hue outdoor

Philips hue is ook verkrijgbaar als buitenverlichting. De speciaal ontworpen outdoor lijn wordt steeds verder uitgebreid met diverse producten. Er zijn verschillende soorten lampen en accessoires verkrijgbaar. Zo zijn er sokkellampen, wandlampen en waterdichte led strips beschikbaar. De buitenverlichting kun je simpel bedienen met de app of automatiseren met een outdoor bewegingssensor. Met de buitenverlichting laat jij jouw tuin leven. De samenwerking tussen de binnen en buitenverlichting werkt soepel net als je van Hue gewend bent. Het schakelen van jouw buitenlampen doe je eenvoudig met de app. Hier kun je ook automatiseringen instellen die jou dagelijks helpen bij het aan- uitschakelen van de buitenverlichting. De verschillende soorten armaturen maken jouw outdoor area compleet en geven jouw tuin de touch die het nodig heeft.

Synchroniseren

Synchroniseer jouw verlichting met muziek, films en games. Je emotie vertaalt zich vanaf nu door naar je verlichting. Beleef je favoriete film of serie door je hele huis en laat je verlichting mee kleuren met de kleur van het beeld op je televisie. Maak van je woonkamer een heuse disco. Philips hue kan haar kleuren veranderen op de beat van de muziek en laat je vrienden versteld staan op jouw volgende verjaardagsfuif. Er zijn talloze apps in de app store te vinden die je hierbij kunnen helpen. Zowel jouw binnen als buitenverlichting komt tot leven met Philips hue.

Verlichting met spraakcommando’s

Sinds de introductie van de Philips hue bridge v2 is het bedienen van je lampen nog eenvoudiger geworden. Door de hue lampen te koppelen aan een home assistant, zoals Google home, Siri of Alexa kun je van alles doen met spraakcommando’s. Vraag je persoonlijke assistent in huis en verander de kleur van je lampen of schakel de gewenste scene in. Zonder ook maar je smartphone of button aan te raken. Zo wordt je verlichting pas echt slim.

Accessoires

Bij een fantastisch verlichtingssysteem horen natuurlijk ook prachtige accessoires. Hue heeft een aantal accessoires beschikbaar, zoals een dimmer switch. Het Philips hue systeem is makkelijk te bedienen met de app op je smartphone of tablet, maar sommige momenten vragen om een schakelaar om je Philips hue lampen te bedienen. Ook zijn er verschillende “friends of hue” schakelaars beschikbaar. Dit zijn schakelaars van andere merken die geoptimaliseerd zijn voor het gebruik. Een “friends of hue” schakelaar vervangt de ouderwetse wandschakelaar.

Wereldwijde bediening

Door gebruik te maken van de app op je smartphone of tablet kun jij jouw verlichting overal te wereld bedienen, mits je gebruikmaakt van een bridge. Philips hue lampen aan/uit schakelen, dimmen of van kleur veranderen is allemaal mogelijk. Zelfs wanneer je op vakantie bent in het buitenland kun je jouw smart lampen op dezelfde manier gebruiken als je gewend bent van thuis. Het enige noodzakelijke is een internet verbinding en de applicatie op je smartphone of tablet. Na het activeren van je buitenshuis verbinding kun je alle slimme lampen bedienen waar ook ter wereld. Je kunt je lampen ook automatiseren, zo hoef je zelf helemaal niks meer te doen.

Weggaan en thuiskomen

De Philips hue lampen kunnen volledig geautomatiseerd worden. Zo kun je gebruikmaken van de locatie functie. Met behulp van de locatie functie zullen jouw lampen automatisch aan schakelen wanneer je thuiskomt. Ook is het mogelijk om aan te geven dat de lampen moeten uitschakelen wanneer je jouw huis verlaat. Om deze functie te kunnen gebruiken wordt er gebruik gemaakt van de gps op jouw smartphone i.c.m. de hue app.

Installeren

De installatie van Philips hue is uiterst simpel te noemen. Binnen een klein aantal minuten heb jij jouw woning voorzien van de slimste verlichting. Voor de installatie heb je wel een stabiele Wifi verbinding nodig en een vrije internet poort op je modem/router. Wil je weten hoe je stap voor stap Philips hue kunt installeren? Check dan onze installatie handleiding. Wanneer je opzoek bent naar andere handige tips kun je de How To artikelen eens bekijken.

Philips hue led strips

Naast de standaard lichtbronnen met een E27, E14 en GU10 fitting zijn er ook Philips hue led strips beschikbaar. De strips met losse led lampjes zijn verkrijgbaar voor binnen en buiten gebruik. Tevens zijn er speciale uitbreidingsstrips waarmee je een led strip kunt verlengen. Een led strips kun je goed inzetten wanneer je donkere plekken in huis van indirecte verlichting wilt voorzien.

Diverse armaturen

Wanneer jij je verlichting compleet wilt maken kun je je huis voorzien van Philips hue armaturen inclusief lichtbron. Zo zijn er diverse hue plafondlampen in verschillende designs en kleuren. Ook het hue outdoor assortiment beschikt over prachtige armaturen speciaal ontworpen voor buiten gebruik. Zowel het assortiment voor binnen en buiten blijft toenemen.

Maak je verlichting vandaag nog slim met smart lampen

Fan van slimme verlichting?