Philips hue app

Met de Hue App bestuur jij eenvoudig je volledige Philips hue verlichting. De app is eenvoudig te downloaden in de app store van jouw besturingssysteem. Na het installeren van de Hue App is de synchronisatie met je Philips Hue Bridge zo gedaan. Met de Hue App heb je geen aan/uit schakelaars of dimmers meer nodig om je verlichting te kunnen besturen. Al deze handelingen verricht je eenvoudig via één en dezelfde app en overal ter wereld.

De verbeterde HUE App is nu nóg slimmer

Dankzij de Philips hue app kun je de draadloze verlichting in jouw woning vanaf elk apparaat bedienen. Heel gemakkelijk natuurlijk. Maar met de nieuwe hue App gen 2 voor iOS en Android gaat Philips nog een stapje verder. Je download de nieuwste versie in de App store of via Google Play. De verbeterde app bevat een aantal handige functionaliteiten:

 • Bedien alle lampen in de kamer tegelijkertijd
 • Compatibel met Apple HomeKit
 • Nieuwe mogelijkheden in routines.
 • Creatief omgaan met licht.
 • Snelle en gemakkelijke bediening dankzij nieuwe widgets.
 • Een nieuwe timer-functie.

KOOP PHILIPS HUE BIJ ÉÉN VAN ONZE PARTNERS

 • bolcom-logo
 • vtwonen-logo
 • mediamarkt logo
 • Coolblue-logo
 • FonQ-logo

Bedien alle lampen in één kamer tegelijkertijd

De verbeterde Philips HUE App maakt het mogelijk om de verlichting in ruimte onder te verdelen. Dit doe je door bij ‘instellingen’ te kiezen voor de optie ‘kamerinstellingen’. Bij kamerinstellingen kun je de gewenste lampen in één bepaalde ruimte selecteren en voortaan tegelijkertijd bedienen.

Compatibel met Apple HomeKit

Een andere grote verbetering is het feit dat de HUE App nu ook compatibel is met de Apple HomeKit-technologie. Hierdoor kun je de verlichting in je huis nog gemakkelijker bedienen.  Een knop aanraken is zelfs niet meer nodig. Dankzij het spraakbesturingssysteem Siri kun je de App namelijk met één enkel commando bedienen.

Kleur je huis vandaag nog en bestel Philips Hue nu!

Nieuwe mogelijkheden in routines

Dankzij de functie routines is het mogelijk om tijdschema’s in te stellen. Zo kun je het dagelijks gebruik van de verlichting in je huis aanpassen aan jouw activiteiten, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Met de nieuwe versie van hue app zijn er echter nog meer mogelijkheden in routines. Zo kon de verlichting voorheen alleen handmatig worden uitgeschakeld. Vanaf nu kun je de lampen echter ook automatisch uit laten schakelen. De dagen waarop je vergat de verlichting uit te zetten zijn hiermee voorgoed verleden tijd. Het omgekeerde geldt ook: je kunt de lichten vast inschakelen zodra je op weg naar huis bent. Zo kom je nooit meer thuis in een donker huis. De nieuwe hue app beschikt ook over diverse mogelijkheden op het gebied van lichtniveaus. Zo kun je op een natuurlijke manier wakker worden dankzij de ‘ontwaak-functie’. Bij deze instelling wordt de verlichting geleidelijk feller waardoor het lichaam gestimuleerd wordt om te ontwaken. Ook de optie ‘Nachtlicht’ is nieuw. Dit lichtniveau is speciaal ontworpen voor ouders die vanwege hun jonge kinderen ’s nachts vaak wakker worden. Door de minimale hoeveelheid blauw licht in ‘Nachtlicht’ wordt de slaapcyclus zo min mogelijk verstoord.

Creatief omgaan met licht

Ook nieuw is de functie waarmee je gepersonaliseerde lichtscenes kunt creëren. Op basis van een specifieke afbeelding kiest het systeem een palet van vijf kleuren waarmee de sfeer wordt nagebootst. Met de nieuwe app kun je overigens ook zélf een scene creëren door handmatig een selectie te maken uit één van de beschikbare 16 miljoen kleuren.

Snelle en gemakkelijke bediening dankzij nieuwe widgets

Met de vernieuwde hue app kun je gebruikmaken van meerdere widgets. Dankzij deze widgets kan iedereen in de woning snel toegang krijgen tot de lichtinstellingen. Bijvoorbeeld door middel van een Apple Watch. In totaal kunnen er tien verschillende widgets ingesteld worden. Per widget kunnen meerdere kamers en scenes gecombineerd worden, heel handig dus.

Een nieuwe timer-functie

De nieuwe update biedt ook een timer-functie.  Met behulp van deze functie kun je meerdere timers instellen. Voor elke timer kun je een naam kiezen, een tijd instellen en een locatie aangeven. Ook geef je aan wat de verlichting op het gewenste tijdstip moet doen. Wil je bijvoorbeeld tijdens het koken gebruikmaken van de timer? Dan kies je als locatie de keuken en kun je de verlichting op het ingestelde tijd laten knipperen.

Kom nooit meer in het donker thuis

Met de Philips hue app hoef je nooit meer bang te zijn om in het donker thuis te komen. De GPS functie van jouw smartphone en de Hue app zorgen ervoor dat de ingestelde lampen automatisch aangaan bij het benaderen van je huis. In de app stel je eenvoudig een straal in wanneer je lampen in huis moeten gaan branden. Niet alleen bij thuiskomst weet Hue raad met jouw verlichting, maar ook bij het verlaten van je huis. Je hoeft nooit meer te denken om het uitschakelen van je verlichting als je weg gaat. De Philips Hue app ziet wanneer je weg bent en schakelt automatisch over na het gewenste programma of schakelt alles gewoon uit. 

hue app buitenshuisverbinding

Kleur je huis vandaag nog en bestel Philips Hue nu!