HUE BUITENVERLICHTING

De slimme buitenverlichting van Philips hue is vanaf nu verkrijgbaar. Verander je tuin in een waar lichtspektakel en bedien het draadloos met je smartphone. De Philips hue outdoor verlichting bedien je net zo makkelijk als de bekende hue lampen voor in huis. Het aansluiten van de nieuwe buitenlampen kan op een en dezelfde bridge. Door de combinatie van de diverse lampen, armaturen en accessoires laat jij jouw buitenomgeving leven. Het assortiment van de speciaal ontworpen Hue buitenverlichting wordt continu uitgebreid.

Philips hue buitenverlichting outdoor

KOOP PHILIPS HUE OUTDOOR BIJ ÉÉN VAN ONZE PARTNERS

  • FonQ-logo
  • philips hue 50five logo
  • mediamarkt logo
  • Amazon Logo Philips Hue
  • bcc logo slider
  • bolcom-logo
  • philips hue wehkamp logo
  • vtwonen-logo

Welkom thuis met Philips Hue Outdoor

Nooit meer in het donker thuiskomen met Philips hue. Door het instellen van jouw thuislocatie heet Philips Hue je welkom bij thuiskomst. De slimme technologie van hue weet wanneer de door jou ingestelde lampen moeten aanspringen. Jouw thuislocatie kun je instellen en configureren in de app. Ook de Philips hue buitenverlichting is hiervoor geschikt en verlicht bijvoorbeeld jouw voortuin of oprit als jij jouw huis nadert. Bepaal helemaal zelf welke lampen en/of scenes moeten inschakelen. Dit kunnen alleen buitenlampen zijn, maar ook een combinatie met andere Philips Hue lichtbronnen die jij binnen in je huis gebruikt is mogelijk.

Slimme verlichting, net als binnen!

De Philips hue buitenverlichting is net zo slim als de hue binnenverlichting. Door het aanschaffen van de slimste buitenverlichting breng jij het gemak van binnen ook naar buiten. Het bedienen van al jouw slimme verlichting was nog nooit zo eenvoudig. Het slimmer maken van jouw binnen en buitenverlichting kent vele voordelen. Automatiseer al jouw slimme Philips hue lampen en laat deze samenwerken met de verschillende accessoires, zoals de bewegingssensor

Welkom thuis met Hue Buitenverlichting!

HUE Buitenlampen

Het assortiment van hue blijft maar groeien. Door het toevoegen van hue buitenverlichting zet Philips een grote stap in de toekomst. Het brede assortiment aan hue producten maakt jouw gehele lichtplan slimmer. Ook de hue buitenverlichting heeft op dit moment een breed scala aan producten. Zo zijn er diverse outdoor armaturen verkrijgbaar inclusief lichtbron. Sfeerverhogende hue wandlampen, prachtige hue sokkellampen en hue prikspots om je tuin uit te lichten. Deze Philips hue buitenlampen zijn verkrijgbaar in het zwart en zilver.

Binnen en Buiten combineren

Door de combinatie te leggen tussen jouw binnen en buitenverlichting van Philips hue ben je volledig voorbereid op de toekomst. De Philips hue buitenlampen zijn eenvoudig te koppelen aan dezelfde bridge als de lampen voor in huis. Hierdoor werken al jouw hue producten naadloos samen en zijn er eindeloze mogelijkheden. Bedien je hue buitenverlichting eenvoudig met de hue app of automatiseer je lichtplan met behulp van diverse hue accessoires.

Hue Scènes

Met de gratis hue applicatie voor je smartphone en tablet stel je eenvoudig verschillende scènes in. Laat je looppad verlichten bij aankomst en kleur je veranda bij een zomerse barbecue. Door het instellen van verschillende scènes ben jij helemaal voorbereid op alle gebeurtenissen in jouw outdoor area. De verlichting op jouw volgend tuinfeest was nog nooit zo sfeervol en eenvoudig aan te passen. Laat jouw tuin kleuren met hue buitenverlichting. De buitenlampen zijn namelijk verkrijgbaar met alleen wittinten of volledig in kleur.

Laat je buitenomgeving leven met Hue Buitenverlichting!

Fan van slimme verlichting?