De slimme Philips hue buitenverlichting zorgt voor rust en flexibiliteit. Verander je tuin in een waar lichtspektakel en bedien het draadloos met je smartphone. De Philips hue outdoor verlichting bedien je net zo makkelijk als de bekende smart lampen voor in huis. Het aansluiten van de buitenlampen kan op één en dezelfde hue bridge. Door de combinatie van de diverse lampen, armaturen en accessoires laat jij jouw buitenomgeving leven. Het assortiment van de speciaal ontworpen Philips hue buitenverlichting wordt continu uitgebreid. Van led strips, wandlampen, prikspots en meer. Met de outdoor range van Philips hue haal je alles uit je buitenomgeving.

LAMPEN BEKIJKEN

philips hue buitenverlichting

Slimme verlichting, net als binnen!

De Philips hue buitenverlichting is net zo slim als de binnenverlichting. Door het aanschaffen van de slimste buitenverlichting breng jij het gemak van binnen ook naar buiten. Het bedienen van al je slimme lampen was nog nooit zo eenvoudig. Het slimmer maken van de binnen en buitenverlichting kent vele voordelen. Automatiseer alle Philips hue lampen en laat deze samenwerken met de verschillende accessoires, zoals de hue bewegingssensor. Maak scenes en creëer automatiseringen om nog meer uit je verlichting te halen. Het bedienen en instellen van je buitenverlichting was nog nooit zo eenvoudig. Doordat alle lampen van hue met elkaar samenwerken kun je alle verlichting tegelijk in- en uitschakelen wanneer nodig. Maak zones en combineer binnen- en buitenverlichting en schakel met een druk op je smartphone. 

Philips hue outdoor lampen

Nooit meer in het donker thuiskomen met hue. Door het instellen van je thuislocatie word je welkom geheten bij thuiskomst. De slimme technologie van hue weet wanneer de door jou ingestelde smart lampen moeten aanspringen. Je thuislocatie kun je instellen en configureren in de app. Ook de Philips hue buitenverlichting is hiervoor geschikt en verlicht bijvoorbeeld de voortuin of oprit als jij je huis nadert. Bepaal helemaal zelf welke lampen en/of scenes moeten inschakelen. Dit kunnen alleen buitenlampen zijn, maar ook een combinatie van andere Philips hue lichtbronnen die jij binnen in je huis gebruikt. Met de slimme buitenverlichting van hue sta je nooit meer in het donker. In het assortiment zijn verschillende Philips hue buitenlampen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen uit wandlampen, led strips en sokkel lampen voor het verlichten van het looppad. 

Welkom thuis met slimme buitenverlichting

Philips hue buitenlampen

Door het toevoegen van meer armaturen voor buiten haal je meer uit je tuin. Het brede assortiment aan hue producten maakt je gehele lichtplan slimmer. Ook de Philips hue buitenverlichting heeft een breed scala aan producten. Zo zijn er diverse outdoor armaturen verkrijgbaar inclusief lichtbron. Sfeer verhogende wandlampen, hue sokkellampen, led strips en de prachtige Philips hue lily spot om je tuin uit te lichten. Deze Philips hue buitenlampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook zijn er accessoires beschikbaar die het bedienen van je verlichting nog eenvoudiger maken. Voeg eenvoudig een friends of hue schakelaar toe om ook je buitenlampen te kunnen bedienen met een fysieke schakelaar.

Hue outdoor sokkellampen en wandlamp warm wit

Binnen en buiten combineren

Door de combinatie te leggen tussen jouw binnen en buitenverlichting van Philips hue ben je volledig voorbereid op de toekomst. De Philips hue buitenlampen zijn eenvoudig te koppelen aan dezelfde bridge als de lampen voor in huis. Hierdoor werken al jouw hue producten naadloos samen en zijn er eindeloze mogelijkheden. Bedien je hue buitenverlichting eenvoudig met de hue app of automatiseer je lichtplan met behulp van diverse hue accessoires. Koppel je slimme verlichting aan Google Home of Apple Homekit en geef stemcommando’s om je verlichting te schakelen.

Philips hue buitenverlichting scènes

Met de gratis hue applicatie voor je smartphone en tablet stel je eenvoudig verschillende scènes in. Laat je looppad verlichten bij aankomst en kleur je veranda bij een zomerse barbecue. Door het instellen van verschillende scènes ben jij helemaal voorbereid op alle gebeurtenissen in jouw outdoor area. Een Philips hue scene maken is eenvoudig. De verlichting op jouw volgend tuinfeest was nog nooit zo sfeervol en eenvoudig aan te passen. Laat jouw tuin kleuren met Philips hue buitenverlichting. De buitenlampen beschikken namelijk ook over meer dan 16 miljoen kleuren.

Geef je tuin iets extra's met Philips hue buitenverlichting

Philips hue buitenverlichting starterspakket

Wanneer je nog niet in het bezit bent van Philips hue en wilt beginnen met je buitenverlichting heb je een aantal opties. Je kunt ervoor kiezen om een Philips hue buitenverlichting starterspakket aan te schaffen of beginnen met losse bluetooth lampen. Houd er rekening mee dat je met enkel bluetooth lampen veel beperkter bent in je mogelijkheden. Wanneer je kiest voor een hue starterskit ontvang je ook een bridge waardoor je slimme verlichting ook veel meer mogelijkheden krijgt. Hoewel er niet veel starterspakketten zijn i.c.m. buitenlampen kun je wel kiezen uit een aantal pakketten of er zelf een samenstellen.

Philips hue buitenverlichting starterspakket

Amarant verstraler

Het hue assortiment wordt steeds verder uitgebreid met mooie producten. Ook hue buitenlampen worden elk seizoen toegevoegd. Een mooie lamp die zorgt egaal licht is de Philips hue amarant verstraler. Een mooie buitenlamp waarmee je grote objecten in de tuin kunt aanstralen. De amarant is standaard voorzien van een color & white ambiance lichtbron en maakt gebruik van laagspanning.

Philips hue amarant verstraler outdoor lineaire spot

Hue buitenvoeding laagspanning

Er zijn verschillende soorten Philips hue buitenverlichting verkrijgbaar. Van mooie wandlampen tot aan led strips. De meeste van de buitenlampen moet je direct aansluiten op het stroomnet. Bij de andere hue buitenlampen werkt het net even anders. Die werken namelijk op laagspanning en hebben een aparte voeding nodig. Dit heeft als voordeel dat je meerdere buitenlampen kunt koppelen aan dezelfde voeding. Zo hoef je niet voor elke buitenlamp een kabel te trekken, maar kun je deze eenvoudig doorlussen vanaf een andere Philips hue buitenlamp. Er zijn twee type voedingen met laagspanning verkrijgbaar, namelijk 40 watt en 100 watt. Door alle wattages van de Philips hue buitenverlichting bij elkaar op te tellen weet je hoeveel lampen je kunt aansluiten op een voeding met laagspanning.

philips hue lily wattage voorbeeld

Philips hue inbouwspot buiten

In het assortiment van Philips hue vind je verschillende soorten lampen, zoals hue spots. Met spots worden lampen bedoeld die op een gerichte manier iets kunnen verlichten. Voor buiten is er de Philips hue lily prikspot beschikbaar. Deze kun je in de grond prikken en je tuin voorzien van prachtige verlichting. Wanneer je zoekt naar een Philips hue inbouwspot voor buiten heb je minder keus. Een inbouwspot kun je bijvoorbeeld plaatsen onder de overkapping. Aangezien er voor buiten andere IP waardes gelden kun je niet zomaar een normale inbouwspot gebruiken. Als je een Philips hue inbouwspot voor buiten zoekt kun je het beste eens kijken naar de Hue adore verlichting. De producten in de adore serie hebben namelijk de juiste IP waardes, doordat ze zijn ontworpen voor de badkamer. Ook zou je kunnen kiezen voor een eigen buitenarmatuur en deze voorzien van een slimme Philips hue gu10 lamp.

White ambiance of color lampen voor buiten

De lampen van hue zijn verdeeld over drie categorieën. Philips hue white ambiance, color & white ambiance en white. Veel van de hue buitenlampen zijn voorzien van een vaste lichtbron. Dit betekent dat je de lamp in de armatuur niet kunt vervangen. Bij de aanschaf is het verstandig om goed op te letten welk type lichtbron in de armatuur zit. Niet alle buitenlampen zijn standaard voorzien van een color & white ambiance lamp. Sommige buitenlampen zijn ook verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Wanneer je liever een eigen buitenarmatuur wilt gebruiken is dit ook mogelijk en kun je de armatuur zelf voorzien van een slimme lichtbron. Ook dan heb je de keuze uit de 3 verschillende soorten lampen van hue. Zorg er wel altijd voor dat je een buitenarmatuur gebruikt met de juiste IP waarde in verband met vocht en stof. Regelmatig is er een hue aanbieding te vinden. Voor buitenverlichting is dit vaak na de zomermaanden.

Geef je tuin iets extra's met Philips hue buitenverlichting