Haal een unieke manier van verlichten in huis met Philips hue perifo railverlichting. Door de combinatie van railverlichting en smart lampen kun je je verlichting in elke ruimte veranderen in een handomdraai. Met Hue perifo plaats je eenvoudig nieuwe lampen op elke gewenste plek op de perifo rail. De draadloze bediening. De bediening van een Philips hue perifo lamp is hetzelfde. Elke lamp kun je individueel bedienen met de app of een hue accessoire. Er zijn verschillende soorten Philips hue perifo lampen verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit diverse hue spots, hanglampen en lighttubes. Een slimme en unieke manier van verlichten met Philips hue perifo railverlichting. Het is eenvoudig om meerdere perifo rails te combineren voor een grotere rail. Dit doe je met behulp van de verkrijgbare connectoren.

PRODUCTEN BEKIJKEN

Philips hue perifo railverlichting

Philips hue perifo railsysteem pakket zwart

Philips hue perifo pakket

Zwart of wit

Perifo opbouwspot zwart color white ambiance

Perifo opbouwspot

Color & white ambiance

Philips hue perifo gradient light tube zwart

Perifo gradient light tube

Klein of groot model

Philips hue perifo railsysteem

Het Hue Perifo railsysteem is eenvoudig te monteren. Na het plaatsen van de rails aan het plafond of wand kun je de lampen in de rails schuiven en vastzetten. De speciaal ontworpen Perifo lampen zijn gemaakt voor het railsysteem en ook alleen hiermee te gebruiken. Wanneer je een grotere ruimte wilt voorzien van verlichting kun je meerdere rails aan elkaar koppelen met een Perifo connector. Dit kan zowel in een rechte lijn of met een 90 graden hoek. De Perifo railsystemen en lampen zijn verkrijgbaar in 2 kleuren, namelijk wit en zwart. Geschikt voor elk interieur. De Perifo rails kun je op twee manieren voorzien van stroom. Er is een voeding beschikbaar met een stekker voor een normaal stopcontact. Je kunt ook kiezen voor een plafondvoeding. De plafondvoeding sluit je rechtstreeks op een contactdoos aan.

Starten met Perifo

Je kunt op twee manieren starten met Philips hue perifo. Je kunt ervoor kiezen om een starterspakket aan te schaffen of je stelt je eigen Perifo set samen. Een Hue Perifo starterspakket bevat een voeding, rail en enkele lampen. Een compleet pakket waarmee je gelijk van start kunt. In het Perifo starterspakket zit geen Philips hue bridge. Dit is ook niet noodzakelijk, want de lampen hebben allemaal bluetooth. Wanneer je je eigen Perifo railsysteem samenstelt ben je veel flexibeler. Je kiest de voeding die je nodig hebt, de rails, het aantal connectoren en de Hue Perifo lampen die je wilt gaan gebruiken. Houd er rekening mee dat elke Perifo voeding bedoelt is voor maximaal 100 watt aan verlichting. Een Perifo railsyteem samenstellen kan op deze website. Volg de handleiding en geniet binnen enkele dagen van je slimme railverlichting.

Starten met een Hue Perifo railsysteem?

Perifo voeding kiezen

Niet elk huis is gelijk en daarom heeft Philips hue verschillende soorten Perifo voedingen gemaakt. Wanneer je het railsysteem graag aan het plafond bevestigd en een stroompunt in het plafond hebt kun je het beste kiezen voor een plafondvoeding van Perifo. Je hebt de keuze uit twee soorten voeding voor het plafond. Er zijn voedingen beschikbaar met 1 of 2 lichtpunten. Bij een voeding met twee lichtpunten kun je een rail aan beide kanten van de voeding bevestigen. Met één lichtpunt zit die voeding aan een uiteinde van de rail. Zit je elektrische doos niet op de juiste plek in het plafond? Dan kun je ook een afdekplaat met verlengsnoer kopen. Deze koppel je tussen de elektrische doos en de plafondvoeding. Als je de Perifo railverlichting moet aansluiten op een stopcontact kies je voor de muur voeding. Dit type is gemaakt voor Perifo wandmontage, maar kan ook gebruikt worden voor een railsysteem aan het plafond. Elke voeding heeft een maximum vermogen van 100 watt. Door de wattage van elke lamp op te tellen kun je uitrekenen hoeveel Perifo lampen je op een voeding kunt gebruiken.

Perifo plafond voeding 2 lichtpunten 100 watt

Hue Perifo rails & connectoren

De basis van het Philips hue perifo railsysteem bestaat uit het plaatsen van de rails. De perifo rails zijn verkrijgbaar in twee kleuren en kunnen door middel van connectoren op verschillende manieren geplaatst worden. Zo kun je kiezen voor een rechte lijn of een L vorm bijvoorbeeld. De Hue perifo rails zijn ook verkrijgbaar in verschillende lengtes. Je kunt kiezen voor 0,5, 1 of 1,5 meter lengte. Ideaal om je plafond te voorzien van de juiste lengte slimme railverlichting. De Perifo connectoren passen op welke lengte rails. Je kunt meerdere rails combineren met rechte en hoekconnectoren. Zo ben je heel erg flexibel in het plaatsen van de Hue perifo lampen. Op een later moment een extra rail toevoeging is ook mogelijk. Je kan tot 15 meter aan Perifo rails gebruiken op een voeding.

Hue perifo rails plaatsen

Starten met Perifo of je verlichting uitbreiden?

Philips Hue Perifo lampen

Wanneer je de Perifo rails hebt geplaatst en de voeding hebt aangesloten kun je het Perifo railsysteem voorzien van Philips hue perifo lampen. Er zijn verschillende armaturen beschikbaar met elk hun eigen kenmerk. Zo kun je kiezen voor Hue perifo hanglampen die je in hoogte kunt verstellen. Ook zijn er cilinderspots verkrijgbaar die zorgen voor een mooie lichtbundel. Voor egaal licht kun je kiezen voor een Perifo light tube. Deze is verkrijgbaar in gradient of lineair. Alle Philips hue perifo lampen hebben een ingebouwde color & white ambiance lichtbron. Alle Hue Perifo lampen hebben bluetooth. Een Philips hue bridge is dus niet noodzakelijk om de verlichting te bedienen.

Philips hue perifo cilinderspot

Hue Perifo cilinderspot

De opbouwspot, ofwel cilinderspot, is verkrijgbaar in het wit of zwart. De cilinderspot heeft een krachtige lichtbundel en is naar wens verstelbaar. De ingebouwde LED lichtbron komt uit de color & white ambiance serie. Dit betekent dat je volledig naar wens een kleur of wittint kunt instellen. De lichtbron heeft een max van 510 lumen bij 4000 K en het verbruik is 5,3 watt. Om de Hue perifo opbouwspot te kunnen bedienen kun je hem via bluetooth koppelen aan de app of je maakt een connectie met je hue bridge.

Perifo hanglamp zwart

Hue Perifo hanglamp

Eenmaal je Perifo basisset geïnstalleerd mag je de rails voorzien van allemaal mooie lampen. Een uitstekende toevoeging aan je slimme railverlichting van Philips hue is de Perifo hanglamp. Een cilindervormige hanglamp die je in hoogte kunt verstellen. Ideaal om je ruimte te breken of te gebruiken boven een eetkamertafel bijvoorbeeld. Je plaatst de Perifo hanglamp eenvoudig in de rails en klikt hem vast op de gewenste plek. De Perifo hanglamp heeft een geïntegreerde lichtbron uit de color & white ambiance serie en verbruikt 5,2 watt. Net als alle andere Philips Hue Perifo lampen maakt ook de hanglamp gebruik van bluetooth of je koppelt hem aan een bridge.

Perifo lichtbalk wit

Perifo lichtbalk

De Philips hue perifo lichtbalk is een zeer krachtige lichtbron met 2050 lumen bij 4000 K. Ideaal voor een thuiskantoor of grote ruimte waar je veel licht nodig hebt. De ingebouwde LED lichtbron kun je naar wens instellen en dimmen. De color & white ambiance lichtbron geef je de keuze uit 16 miljoen kleuren en alle wittinten. Met 29 watt is de Philips hue perifo lichtbalk een zware lamp op de voeding van je slim railsysteem. De lengte van de lichtbalk is 95 centimeter. Niet alleen een grote belasting voor je voeding, maar de lichtbalk neemt dus ook veel ruimte in beslag.

Philips hue perifo gradient light tube klein zwart

Philips hue perifo gradient light tube compact

De kleine Philips hue perifo gradient light tube is met zijn compacte afmeting nog steeds een enorm krachtige lamp. De gradient lichtbron kan meerdere kleuren tegelijk aannemen, wat zorgt voor een mooi kleurenspel. Met 1060 lumen bij 4000 K en een lengte van 71,4 centimeter een mooie toevoeging aan je Perifo railsysteem. De Perifo gradient light tube compact verbruikt 12 watt van je voeding. De tube van de Perifo gradient light tube kun je naar wens verdraaien en laten schijnen in elke gewenste richting.

Licht je huis vandaag nog uit met de spots van hue

Veelgestelde vragen

Hoeveel meter Perifo rails kan ik gebruiken op een voeding?

Het mooie van het Philips hue perifo railsysteem is dat je de rails op diverse manieren kunt koppelen aan een voeding. Het maakt dan niet uit of je voor een voeding kiest met een enkel lichtpunt of met een dubbel lichtpunt. Het maximaal aantal meters wat je kunt gebruiken op een voeding is 15 meter. Een behoorlijke lengte waarmee je eenvoudig een grote ruimte kunt verlichten. Heb je meer meters nodig, dan kun je meerdere voedingen gebruiken in combinatie met meerdere rails.

Kan ik een Philips hue perifo railsysteem later uitbreiden?

Op een later moment je Perifo verlichting uitbreiden is zeker mogelijk. Je kunt zowel extra lampen als extra rails op een later moment toevoegen. Houd er rekening mee dat een voeding een max heeft van 100 watt aan Perifo lampen en het maximale aantal meters rails 15 meter is.

Heb ik een Perifo rails en voeding nodig om Perifo lampen te kunnen gebruiken?

Ja, om de Philips hue perifo lampen te kunnen gebruiken heb je een railsysteem van Perifo nodig. De Hue perifo lampen kun je niet gebruiken zonder een Perifo rails en voeding.

Kan ik Hue perifo installeren zonder Philips hue bridge?

Alle Philips hue perifo lampen hebben bluetooth. Dit betekent dat een Philips hue bridge niet noodzakelijk is. Wanneer je het maximale uit je slimme railverlichting wilt halen kun het beste wel een bridge gebruiken. Op een later moment een hue bridge toevoegen is ook mogelijk.