De slimme verlichting van Philips hue kent een groot assortiment. Zo zijn er veel producten beschikbaar voor in huis, maar ook buitenverlichting. Door de hoeveelheid diverse producten zijn er voldoende mogelijkheden om je huis op een slimme manier in te richten met verschillende soorten verlichting. Met Philips hue spots kun je bijvoorbeeld specifieke plekken in je huis op een prachtige manier uitlichten. Hue spots zijn verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. Ook kun je kiezen uit inbouw- of opbouwspots. Met de losse Philips Hue GU10 lampen vervang je de traditionele lichtbronnen voor energiezuinige LED spots.

philips hue spots argenta

Philips hue spots

Spotjes kun je op vele manieren inzetten en zijn een aanwinst voor elke kamer. Zeker de slimme Philips hue spots. Alle hue spots kun je namelijk bedienen op dezelfde slimme manier zoals je van hue gewend bent. Er zijn een aantal verschillende soorten beschikbaar, maar allemaal zijn ze even smart en makkelijk te koppelen aan de hue bridge. Het assortiment van spots is te verdelen in 4 categorieën. Inbouwspots, opbouwspots, prikspots voor buiten en losse GU10 spot LED lampen.

Inbouwspots

Het assortiment van hue beschikt over een klein aantal inbouwspots. De hue inbouwspots zijn verkrijgbaar in ronde en vierkante uitvoering, in wit of zilver. Deze inbouwspots hebben de naam hue milliskin en worden standaard geleverd inclusief lamp. Door het zwenkmechanisme in de hue inbouwspot kun je een gewenst gedeelte van je kamer uitlichten. Denk bijvoorbeeld aan een schilderij aan de muur, het aanrecht in de keuken of een voorwerp in de woonkamer. De hue spots zijn overigens niet geschikt om te gebruiken in vochtige ruimtes, zoals badkamers. De inbouwspots zijn verkrijgbaar met en zonder dimmer switch om je verlichting te bedienen. Het bedienen kan natuurlijk ook met de hue app, Siri of Google Home.

KOOP PHILIPS HUE BIJ ÉÉN VAN ONZE PARTNERS

  • philips hue wehkamp logo
  • bcc logo slider
  • mediamarkt logo
  • FonQ-logo
  • Coolblue-logo
  • bolcom-logo
  • philips hue 50five logo
  • vtwonen-logo

Licht je huis vandaag nog uit met de spots van hue

Opbouwspots

De andere Philips hue spots met armatuur zijn de hue opbouwspots. Deze slimme lampen kun je monteren op bijvoorbeeld het plafond en zijn verkrijgbaar in meerdere soorten. De verschillende soorten hue opbouwspots hebben allemaal hun eigen design. De modern vormgegeven Philips hue spots kun je gebruiken als accentlicht of voor het uitlichten van bepaalde dingen. Een goed voorbeeld van een mooie opbouwspot is de hue runner spot. De meeste hue opbouwspots zijn leverbaar met enkele of meerdere spotlampen. Door het plaatsen van een opbouwspot met meerdere lampen kun je diverse richtingen vanuit een centrale positie uitlichten. Ook zijn er Philips hue plafondlampen met extra spots die je individueel kunt bedienen.

philips hue spots opbouwspot grijs

Philips hue prikspot

Met de hue buitenverlichting heeft Philips een grote stap gemaakt naar de toekomst van slimme verlichting. Door de combinatie te maken met je binnen en buitenverlichting heb je de volledige controle altijd binnen handbereik. Dit geldt ook als je specifiek fan bent van Philips hue spots. Ook voor buiten zijn er namelijk spots beschikbaar waarmee je de tuin op een mooie manier kunt uitlichten, namelijk de Philips hue lily spot. De binnen- en buitenverlichting werkt perfect samen en alle lampen zijn te bedienen uit dezelfde hue app. Door aparte outdoor scenes te creëren kun je mooie sferen toepassen wanneer jij dit wilt in jouw tuin.

philips hue lily spot enkel

Wil je weten welke slimme spots er beschikbaar zijn?

GU10 spots

Mocht jij in huis al diverse spots hebben dan kun je de lamp van de spots vervangen voor de Philips hue GU10 lampen van hue. Deze losse lampen vervangen de bekende halogeen spot. Door het vangen van de halogeenspots wordt je verlichting duurzamer en net zo slim als alle andere verlichting. Losse Philips hue GU10 lampen zijn verkrijgbaar in white, white ambiance en color & white ambiance. De verschillen tussen de GU10 spots kun je hier vinden. De color & white ambiance GU10 zijn 15 millimeter langer en steken bij veel inbouw armaturen een stukje uit.

Accessoires

Naast Philips hue lampen zijn er ook diverse accessoires beschikbaar. Bijvoorbeeld de hue bewegingssensor. Deze motionsensor werkt naadloos samen met de Philips hue spots en is te configureren met de hue app. Bij sommige producten van hue wordt standaard een accessoire meegeleverd, zoals de hue dimmer. Met deze afstandsbediening kun jij jouw verlichting dimmen en aan/uit schakelen. Het is verstandig om de hue spots niet aan te sluiten op een wanddimmer. Door het aansluiten op een traditionele dimmer kan de levensduur afnemen van de hue lamp. Het dimmen van de spots doe je met de hue dimmer of app op je smartphone.