De slimme verlichting van Philips hue kent een groot assortiment. Zo zijn er veel producten beschikbaar voor in huis, maar ook buitenverlichting. Door de hoeveelheid diverse producten zijn er voldoende mogelijkheden om je huis op een slimme manier in te richten met verschillende soorten verlichting. Met Philips hue spots kun je bijvoorbeeld specifieke plekken in je huis op een prachtige manier uitlichten. Hue spots zijn verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. Ook kun je kiezen uit inbouw- of opbouwspots. Met de losse Philips hue GU10 lampen vervang je de traditionele lichtbronnen voor energiezuinige LED spots.

PRODUCTEN BEKIJKEN

philips hue spots argenta

Philips hue inbouwspot sfeer

Philips hue inbouwspots

Rond & vierkant

Philips hue gu10 spots color white ambiance

Philips hue GU10 spots

Voor een eigen armatuur

Philips hue opbouwspot fugato zwart

Philips hue opbouwspots

Zwart, wit & grijs

Philips hue spots

Spotjes kun je op vele manieren inzetten en zijn een aanwinst voor elke kamer. Zeker de slimme Philips hue spots. Alle hue spots kun je namelijk bedienen op dezelfde slimme manier zoals je van hue gewend bent. Er zijn een aantal verschillende soorten beschikbaar, maar allemaal zijn ze even smart en makkelijk te koppelen aan de hue bridge. Het assortiment van spots is te verdelen in 4 categorieën. Inbouwspots, opbouwspots, prikspots voor buiten en losse GU10 spot LED lampen. Ook de spotverlichting is verkrijgbaar in verschillende lamp soorten, zoals white ambiance bijvoorbeeld. Wil je graag meer kleur, dan kies je voor de color & white ambiance lampen.

Philips hue inbouwspots

Het assortiment van hue beschikt over een klein aantal inbouwspots. De hue inbouwspots zijn verkrijgbaar in ronde en vierkante uitvoering, met wit of zilver armatuur. De inbouwspots worden standaard geleverd inclusief Philips hue lamp. Door het zwenkmechanisme van de Philips hue inbouwspot kun je een gewenst gedeelte van je kamer uitlichten. Denk bijvoorbeeld aan een schilderij aan de muur, het aanrecht in de keuken of een voorwerp in de woonkamer. De standaard hue spots zijn overigens niet geschikt om te gebruiken in vochtige ruimtes, zoals badkamers. Hiervoor kun je de inbouwspots van hue adore aanschaffen, deze zijn wel geschikt voor badkamers en net zo slim als alle andere verlichting van hue. De inbouwspots zijn verkrijgbaar met en zonder dimmer switch om je verlichting te bedienen. Het bedienen kan natuurlijk ook met de hue app, Siri of Google home.

Licht je huis vandaag nog uit met de spots van hue

Opbouwspots

De andere Philips hue spots met armatuur zijn de hue opbouwspots. Deze slimme lampen kun je monteren op bijvoorbeeld het plafond en zijn verkrijgbaar in meerdere soorten. De verschillende soorten hue opbouwspots hebben allemaal hun eigen design. De modern vormgegeven Philips hue spots kun je gebruiken als accentlicht of voor het uitlichten van bepaalde dingen. Een goed voorbeeld van een mooie opbouwspot is de hue runner spot. De meeste hue opbouwspots zijn leverbaar met enkele of meerdere spotlampen. Door het plaatsen van een opbouwspot met meerdere lampen kun je diverse richtingen vanuit een centrale positie uitlichten. Ook zijn er Philips hue plafondlampen met extra spots die je individueel kunt bedienen.

philips hue spots opbouwspot grijs

Philips hue prikspot

Met de hue buitenverlichting heeft Philips een grote stap gemaakt naar de toekomst van slimme verlichting. Door de combinatie te maken met je binnen en buitenverlichting heb je de volledige controle altijd binnen handbereik. Dit geldt ook als je specifiek fan bent van Philips hue spots. Ook voor buiten zijn er namelijk spots beschikbaar waarmee je de tuin op een mooie manier kunt uitlichten, namelijk de Philips hue lily spot. De binnen- en buitenverlichting werkt perfect samen en alle lampen zijn te bedienen uit dezelfde hue app. Door aparte outdoor scenes te creëren kun je mooie sferen toepassen wanneer jij dit wilt in jouw tuin.

philips hue lily spot enkel

Wil je weten welke slimme spots er beschikbaar zijn?

GU10 spots

Mocht jij in huis al diverse spots hebben dan kun je de lamp van de spots vervangen voor de Philips hue GU10 lampen van hue. Deze losse lampen vervangen de bekende halogeen spot. Door het vangen van de halogeenspots wordt je verlichting duurzamer en net zo slim als alle andere verlichting. Losse Philips hue GU10 lampen zijn verkrijgbaar in white, white ambiance en color & white ambiance. De verschillen tussen de GU10 spots kun je hier vinden. De color & white ambiance GU10 zijn 4 millimeter langer en steken bij sommige inbouw armaturen een stukje uit.

Accessoires

Naast Philips hue lampen zijn er ook diverse accessoires beschikbaar. Bijvoorbeeld de hue bewegingssensor. Deze motionsensor werkt naadloos samen met de Philips hue spots en is te configureren met de hue app. Bij sommige producten van hue wordt standaard een accessoire meegeleverd, zoals de hue dimmer. Met deze afstandsbediening kun jij jouw verlichting dimmen en aan/uit schakelen. Het is verstandig om de hue spots niet aan te sluiten op een wanddimmer. Door het aansluiten op een traditionele dimmer kan de levensduur afnemen van de hue lamp. Het dimmen van de spots doe je met de hue dimmer of app op je smartphone.

Philips hue spots color

De lampen van hue zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor white, white ambiance en color & white ambiance lampen. Wanneer je meer kleur in huis wilt kun je dus kiezen voor Philips hue spots color lampen. Deze lampen beschikken over 16 miljoen kleuren en alle wittinten. Zowel de losse GU10 spots als de spot armaturen zijn verkrijgbaar met color lampen. Wanneer je een Philips hue spot koopt inclusief armatuur is het wel opletten welk type lamp er bij de armatuur verkocht wordt. Niet alle armaturen worden namelijk standaard geleverd met een color & white ambiance lamp. Sommige spot armaturen beschikken alleen over white of white ambiance mogelijkheden. Op de verpakking van de lamp wordt altijd duidelijk aangegeven welk type lamp er in de armatuur zit. 

Philips hue spot zwart

De GU10 lampen die standaard geleverd worden bij een Philips hue spot wijken dus per soort armatuur af. Naast het type lamp heb je ook keuze uit de verschillende soorten en kleuren armaturen. De meeste armaturen van hue zijn verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk zwart, wit en zilver. Dit geldt zowel voor de Philips hue inbouwspot als de opbouwspot. Bij de inbouwspots kun je nog kiezen uit ronde of vierkante armatuur. De opbouwspots zijn ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals een enkele of een 2-weg spot bijvoorbeeld. De grootte van het assortiment en de verschillende uitvoeringen maakt het voor iedereen eenvoudig om de juiste spot te vinden die binnen het interieur past. Zo kun je kiezen voor een Philips hue spot zwart wanneer je bijvoorbeeld een industrieel interieur hebt. 

Eigen inbouwspot met Philips hue GU10

De slimme technologie zit verwerkt in de Philips hue lamp. Dit maakt het mogelijk dat je je eigen inbouw armatuur kunt installeren en hier een slimme GU10 spot indraait. Mocht je een armatuur hebben of willen aanschaffen met een GU10 fitting kun je hier dus een slimme hue lamp in gebruiken. Hierdoor heb je veel meer keuze aan armaturen en kun je de inbouwspot toch koppelen aan een Philips hue bridge. Het is wel belangrijk om rekening te houden met de afmeting van de losse GU10 spot. De white en white ambiance spots hebben een lengte van 54mm. Een color & white ambiance spot is 58mm lang. Bij de keuze van een inbouwspot armatuur moet je hier rekening mee houden.

Philips hue gu10 color white ambiance

Philips hue spots white ambiance

De lampen van hue zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Hier worden de verschillen uitgelegd. Wanneer je kiest voor Philips hue spots white ambiance heb je lampen die alleen gebruikt kunnen worden binnen het wit spectrum. Zo kun je verschillende kleurtemperaturen gebruiken van koelwit tot warm wit. De Philips hue spots white ambiance zijn net als alle andere lampen dimbaar. Het nadeel van Philips hue white ambiance is dat ze niet kunnen veranderen van kleur. Wanneer je Philips hue spotjes zoekt die ook van kleur kunnen veranderen kun je beter kiezen voor white & color ambiance.

Philips hue spots badkamer

De badkamer is een vochtige ruimte en hiervoor zijn andere Philips hue spots verkrijgbaar. De hue badkamer spots hebben een andere IP gradatie en zijn vochtbestendig. Dit is erg belangrijk bij het plaatsen van lampen in een vochtige ruimte. De Philips hue spots voor in de badkamer vallen in de Adore serie. De complete Philips hue adore serie is gemaakt voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer. Of een spot geschikt is voor vochtige ruimtes hangt altijd af van de armatuur en niet van de lichtbron. Je zou dus ook een vochtbestendige armatuur kunnen kiezen met een Philips hue spot.

Licht je huis vandaag nog uit met de spots van hue

Perifo cilinderspot

De railverlichting van Philips hue genaamd Perifo heeft ook Philips hue spots. De Perifo cilinderspot is verkrijgbaar in twee kleuren en kun je eenvoudig monteren op een Hue Perifo rails. De Perifo spots hebben een geïntegreerde color & white ambiance lichtbron. Om de Perifo verlichting te kunnen gebruiken heb je geen bridge nodig. Alle Perifo lampen hebben namelijk bluetooth. Combineer de cilinderspot met een van de andere Perifo lampen en deel je lampen flexibel in. Je kunt een spot uit de Philips hue perifo serie niet gebruiken zonder een rails en voeding van Perifo.

Philips hue perifo cilinderspot

Hue inbouwspot milliskin

Er zijn verschillende soorten Philips hue inbouwspots verkrijgbaar, zowel met alleen white ambiance als color & white ambiance. Een mooi voorbeeld van een hue inbouwpot is de Milliskin. De Philips hue milliskin spot heeft een white ambiance GU10 lamp en kun je naar wens dimmen. De meegeleverde white ambiance GU10 spot beschikt ook over bluetooth. Een bridge is dus niet noodzakelijk om de spot te kunnen bedienen. De milliskin spot is beschikbaar in 2 varianten, rond en vierkant. Beide varianten kunnen gekocht worden in een witte of grijze armatuur. Zo weet je zeker dat de milliskin hue inbouwspot past binnen je interieur.

hue inbouwspot milliskin vierkant grijs

Centura inbouwspot

Naast de Milliskin inbouwspot heeft hue ook een inbouwspot in het assortiment met een color & white ambiance lamp. De Philips hue centura is een prachtige hue inbouwspot die verkrijgbaar is met een ronde of vierkante armatuur. Naast de vorm van de armatuur kun je ook kiezen uit de kleur. Zo is deze Philips hue inbouwspot verkrijgbaar in het grijs, wit en zwart. De centura is de enige inbouwspot van hue die verkrijgbaar is met een zwarte armatuur. De color & white ambiance spot heeft ook bluetooth, maar kun je eveneens koppelen aan een bridge.

hue inbouwspot centura rond zwart

Centris spots met plafondlamp

De Philips hue centris is een unieke lamp die zowel voorzien is van een aantal hue spots, maar tegelijk een mooie Philips hue plafondlamp is. De centris is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en twee kleuren, namelijk wit en zwart. Met de centris kun je op verschillende manieren de ruimte verlichten. De plafondlamp zorgt voor een egaal licht en met de spots kun je iets uitlichten. Net als bij alle andere hue lampen kun je ze individueel bedienen en voorzien van een andere kleur. Alle lichtbronnen van de centris vallen binnen de color & white ambiance serie en hebben ook bluetooth.

Philips hue centris 3 spot zwart color

Philips hue buckram spots

De prachtige buckram spots van Philips hue zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De buckram opbouwspots worden geleverd met een witte of zwarte armatuur en zijn voorzien van Philips hue white ambiance lampen. Wanneer je enkel een buckram opbouwspot wilt gebruiken hoef je geen bridge te hebben. De white ambiance spots zijn voorzien van bluetooth en kun je met de bluetooth app gebruiken.

hue buckram opbouwspot wit 2-spot

Licht je huis vandaag nog uit met de spots van hue

Veelgestelde vragen

Kan ik hue spots combineren met andere hue lampen?

Wanneer je Philips hue spots hebt kun je deze prima combineren met andere soorten Philips hue verlichting. Alle hue lampen zijn met elkaar te combineren, hierbij maakt het niet uit welk type lamp je gebruikt. Zo kun je color & white ambiance prima combineren met bijvoorbeeld white lampen. Door kamers en zones te maken in de app en hier alle lampen aan toe te voegen kun je je lampen bedienen per ruimte.

Heb ik een bridge nodig om hue spotjes te kunnen gebruiken?

Voor het gebruik van Philips hue is geen bridge noodzakelijk. De nieuwste generatie hue spotjes is voorzien van bluetooth. Door de toevoeging van bluetooth is het gebruik van een hue bridge niet meer noodzakelijk. Wanneer je de slimme hue lampen via bluetooth wilt bedienen ben je wel beperkter in de slimme functies. Meer informatie hierover kun je vinden op: Philips hue zonder bridge.

Kan ik hue spots installeren in mijn eigen armatuur?

Ja, het is mogelijk om de bestaande armaturen te gebruiken. De slimme software van een philips hue spot zit namelijk in de lamp. Je kunt eenvoudig de oude spot verwijderen uit de armatuur en een Philips hue GU10 lamp plaatsen.