Philips Hue Starterspakket | Ruime Keuze | Smartlampen.nl

Philips hue starterspakket

Philips hue starterspakket

Een Philips Hue Starterspakket is, zoals de naam al verklapt, voor mensen die nog niet in het bezit zijn van Philips Hue. Er zijn verschillende soorten Philips Hue starterspakketten verkrijgbaar. Alle pakketten zijn in ieder geval voorzien van een hue bridge en een lichtbron. Zo kun je gelijk van start en beginnen met de installatie, want meer heb je niet nodig om te kunnen starten. Philips hue lampen zijn verkrijgbaar in 3 soorten, zo ook de starterspakketten. Een starterspakket is verkrijgbaar in de variant White, White Ambiance en Color & White Ambiance. De verschillen tussen de lampen kun je hier vinden. Wanneer je begint aan de installatie van Philips Hue heb je een sterke wifi verbinding nodig en een smartphone of tablet om de hue app te kunnen installeren. Een Philips hue starter kit is verkrijgbaar bij diverse winkels voor verschillende prijzen. Vaak hebben winkels ook een Philips hue aanbieding. Het komt regelmatig voor dat een starter kit voor een gereduceerde prijs aangeboden wordt.

philips hue starterspakket
philips hue starterspakket E27

Philips Hue E27 Starterspakket

Color & White Ambiance

philips hue starterspakket GU10

Philips Hue GU10 Starterspakket

Color & White Ambiance

philips hue white ambiance starterspakket e27

Philips Hue E27 Starterspakket

White Ambiance

Alle starterkits bekijken?

Soorten pakketten

Er zijn verschillende soorten Philips Hue Starterspakketten te koop. De keuze is aan jezelf om te bepalen met welke type lichtbron je wilt starten. Met de GU10 starterspakket vervang je de dure halogeenspots en met de E27 starterkit de ouderwetse gloeilamp. Er zijn ook uitgebreidere startkerkits verkrijgbaar bijvoorbeeld i.c.m. Google Home.

Starten met een bridge

Als je wilt starten met Philips hue ben je niet verplicht om een Philips hue starterspakket te kopen. Je kunt er ook voor kiezen om een hue bridge en losse lampen te kopen. Het kiezen van een Starterspakket heeft wel als voordeel dat je minder betaalt, dan wanneer je alles los koopt. Na het aanschaffen kun je andere lichtbronnen eenvoudig toevoegen.

Philips hue starterspakket uitbreiden

Een Philips hue starterspakket kun je naar keuze uitbreiden met verschillende producten uit de hue familie. Je kunt alle soorten Hue lichtbronnen koppelen aan alle starterspakketten. De combinaties zijn dus eindeloos en kent geen grenzen binnen Hue. Ook wanneer je de buitenverlichting wilt koppelen is dit geen probleem.

Starten zonder bridge

Sinds de komst van de nieuwste generatie Philips hue lampen is een bridge niet meer noodzakelijk. De nieuwe lampen bieden namelijk de mogelijkheid om te verbinden met bluetooth. Door de toevoeging van bluetooth kun je eenvoudig met een speciale app de lampen bedienen. Dit heeft ook zo zijn nadelen. Meer informatie zie: Philips hue bluetooth lampen. Wanneer je op kleinere schaal wilt starten is een Philips hue starterkit dus niet noodzakelijk.

Philips hue starterspakket & bluetooth

De lampen in een Philips hue starter kit zijn standaard voorzien van bluetooth. Bluetooth is een toevoeging aan de lamp. Dit betekent dat je de lampen ook zou kunnen bedienen zonder bridge. Wanneer je een Philips hue starterspakket aanschaft is het wel verstandig om gebruik te maken van de meegeleverde bridge. Door het koppelen aan de bridge heb je veel meer functies, dan wanneer je gebruikmaakt van bluetooth.

Philips hue starterspakket kopen

Wanneer je een Philips hue starterspakket wilt kopen is het verstandig om te bepalen met welk type lamp je wilt beginnen. Je kunt kiezen uit White, White ambiance en Color & White Ambiance. Ook heb je de keuze uit 2 soorten fittingen, namelijk GU10 en E27. Als je een keuze hebt gemaakt kun je eenvoudig een Philips hue starter kit kopen bij een winkel naar keuze.

Bestel nu je Philips Hue Staterspakket