Er zijn verschillende soorten Philips hue lampen beschikbaar. Niet alleen qua fitting en armaturen, maar er zit ook verschil in kleurseries. Zo kun je kiezen voor white, white & color ambiance en Philips hue white ambiance. Met white ambiance lampen heb je meer mogelijkheden dan met een white lamp en minder mogelijk dan met een color & white ambiance lamp. De hoeveelheid mogelijkheden wordt bepaalt door de kleuren die de lamp wel of niet kan produceren. Meer informatie over de verschillen kun je hier vinden.

BEKIJK PRODUCTEN

Philips hue white ambiance
Philips hue white ambiance starter kit

E27 starter kit

3 lampen, bridge en dimmer switch

white ambiance GU10 duo-pack

GU10 white ambiance

duo-pack

hue white ambiance e27 duo-pack

E27 white ambiance

duo-pack

Liever een andere Hue white ambiance lamp?

Warm tot koelwit licht

Een Philips hue white ambiance lamp heeft geen kleuren tot zijn beschikking. Wel kun je een wittint kiezen. Met een white ambiance lamp kun je kiezen uit 50.000 tinten wit. Een groot wit spectrum van warmwit tot koelwit. Deze lamp-serie van Philips hue is perfect voor iedereen die geen kleurlampen nodig heeft en toch op een slimme manier zijn verlichting wil bedienen. Net als alle andere lampen zijn de white ambiance lampen dimbaar. 

Philips hue white ambiance bluetooth

De nieuwe generatie Philips hue lampen beschikken over bluetooth. Door de toevoeging van bluetooth is een bridge niet meer noodzakelijk om hue te kunnen gebruiken. Wanneer je een Philips hue bluetooth lamp hebt kun je deze bedienen met de Philips hue app. Een handige toevoeging als je maar een klein aantal smart lampen wilt bedienen en geen gebruik wilt maken van de slimme functies die een Philips hue bridge te bieden heeft. 

Scenes, routines en meer

Om optimaal gebruik te kunnen maken van hue is het verstandig om al je lampen en accessoires te verbinden met een bridge. Hierdoor heb je meer functies tot je beschikking en haal je meer uit je Philips hue white ambiance lampen. Zo kun je de lampen automatiseren en bedienen wanneer je niet thuis bent. Ook kun je white ambiance lampen gebruiken in scènes. Met een scène kun je per kamer of zone aangeven wat er moet gebeuren zodra de scène geactiveerd wordt. Je kunt ook zelf een scene maken in de app en hier de wittint en helderheid instellen. Met een white ambiance lamp heb je veel functies tot je beschikking. Het enige wat ontbreekt is de mogelijk tot het synchroniseren met games, series en films. Deze functie is alleen met de kleurlampen van hue mogelijk.

Hue white ambiance starter kit

Wanneer je wilt starten met hue is het aanschaffen van een starter kit erg interessant. In een starter kit vind je namelijk alles wat je nodig hebt om het meeste uit je slimme verlichting te halen. Er zijn verschillende Philips hue starter kits verkrijgbaar. Ook verschillende white ambiance starter kits. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een E27 starterspakket met 2 of 3 lampen. Bij sommige pakketten is zelfs een Philips hue dimmer inclusief. Of je kiest gelijk voor een uitgebreid starterspakket met meer lampen en extra accessoires. Regelmatig zijn er ook pakketten beschikbaar met Google home. Op een later moment extra lampen toevoegen is ook altijd mogelijk. Dit kunnen ook lampen zijn uit een andere lamp-serie, zoals de color lampen.

White ambiance spots & armaturen

Je kunt op verschillende manieren beginnen met hue of verder uitbreiden. Zo kun je kiezen voor een losse slimme lamp en deze in een bestaande fitting plaatsen. Ook kun je diverse Philips hue lampen kopen inclusief een armatuur. Dit is vooral handig als je nog geen armatuur hebt waar je de slimme lamp in kunt schroeven. Er zijn verschillende soorten lampen verkrijgbaar met een ingebouwde white ambiance lichtbron, zoals Philips hue plafondlampen. Maar ook white ambiance spots, zowel inbouw als opbouw spots. De techniek van hue zit in de lamp gebouwd. Je kunt dus ook ergens anders een armatuur kopen en deze voorzien van een passende white ambiance lichtbron.

Philips hue white & color ambiance

Doordat hue drie verschillende series lampen in het assortiment heeft kun je elke ruimte voorzien van de passende lamp. Ook zijn alle lamp-series met elkaar te koppelen. Dit kan met behulp van een bridge of de bluetooth app. Zo kun je dus ook gebruikmaken van de color ambiance lampen in combinatie met de white ambiance lampen. Zelfs wanneer je beide series lampen in dezelfde wittint wilt laten lichten is dit mogelijk. De color ambiance lampen hebben namelijk dezelfde 50.000 wittinten tot hun beschikking. Daarom heet deze lamp-serie ook; Philips hue white & color ambiance. 

Kies een van de 50.000 wittinten

Philips hue filament white ambiance Globe e27

Philips hue filament white ambiance

Naast de standaard lampen zijn de Philips hue filament lampen ook verkrijgbaar met white ambiance. De prachtige white ambiance vintage lampen kun je naar wens instellen met een wittint naar keuze. Je kunt een wittint kiezen uit het kleurbereik tussen 2200-4500 Kelvin. De Philips hue filament white ambiance lampen met E27 fitting zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Ook de XL formaten zijn er met white ambiance verlichting. De filament lampen met E14 fitting zijn alleen verkrijgbaar als kaarslamp, maar ook met white ambiance.

MEER INFORMATIE
Philips hue gu10 white ambiance spot

GU10 white ambiance

Philips hue GU10 white ambiance lampen zijn ideaal om de traditionele halogeenspots te vervangen. Ook de GU10 Philips hue zijn slim te bedienen met de app. De Philips hue GU10 white ambiance spots zijn los verkrijgbaar en in een duo pack. Het bedienen, zonder bridge, via bluetooth is met de nieuwste generatie GU10 spots ook mogelijk. Wanneer je kiest voor een Philips hue spot armatuur dan zijn de white ambiance GU10 lampen inclusief.

MEER INFORMATIE

White ambiance E27 lamp

Philips hue white ambiance E27

Een white ambiance E27 lamp beschikt ook over alle slimme functies die je van hue gewend bent. De smart lamp met E27 fitting is los verkrijgbaar en in een 2-pack. Het aansluiten van de white ambiance E27 lamp is net zo makkelijk als het verwisselen van een traditionele gloeilamp. Ook bij de E27 white ambiance lampen is een bridge niet noodzakelijk, maar wel aan te raden. 

MEER INFORMATIE
white ambiance e14 lamp

E14 kleine fitting

Naast de GU10 en E27 lamp is er ook een kaarslamp verkrijgbaar met een E14 fitting. Deze lamp met kleine fitting is net zo slim als de andere lampen en heeft ook bluetooth voor een directe koppeling met je smartphone. Om een E14 lamp te kunnen gebruiken heb je dus geen bridge nodig, maar is zeker wel handig wanneer je meer functies wilt. 

MEER INFORMATIE

Kies een van de 50.000 wittinten